Ο Ελ Αραμπί, η ενόχληση για Γκάνεα και το λάθος με τις κληρώσεις

Ο Ελ Αραμπί, η ενόχληση για Γκάνεα και το λάθος με τις κληρώσεις

Ο Μαρτυριάρης έρχεται με ευρωπαϊκό αέρα λόγω κληρώσεων, αλλά μόνιμη λατρεία στα εντός συνόρων που πάντα είναι το αλατοπίπερο που δεν μπορούν να έχουν οι ευρωπαίοι.

*Καλές κληρώσεις διαβάζω, περνάνε όλοι διαβάζω. Με αυτά τα μυαλά να κατέβουμε πάλι ως ελληνικό ποδόσφαιρο να μην ξέρουμε από που μας ήρθε. Ειδικά η Μακάμπι Χάιφα και η Λέφσκι, από πότε έγιναν «βατές» κληρώσεις; Για έναν Ολυμπιακό που θα έχει αλλαγές και για έναν ΠΑΟΚ που θα είναι άγνωστος Χ αφού αλλάζει το μισό του ρόστερ σχεδόν.

*Έχει υποβαθμιστεί η παραμονή Ελ Αραμπί. Δεν ήταν εύκολη να ξέρετε. Είχε προτάσεις με μπόλικο χρήμα ο Μαροκινός. Πριν λίγες εβδομάδες, εγώ τον είχα για αντίο. Έπεσα έξω. Για να πέσω έξω, μεσολάβησε προσπάθεια και πρέπει να αναγνωρίζεται στην ομάδα που τον κράτησε.

*Τρέχουν στον Άρη να πάρουν σέντερ φορ. Παίκτη που θα παίρνει καλά λεφτά για τα δεδομένα της ομάδας (500.000). Μήπως αυτό σχετίζεται με τον Καμαρά; Μήπως τελικά είναι κοντά στον Ολυμπιακό και απλά περιμένουν πρώτα να βγάλουν ένα όνομα που ίσως να κάνει και γκελ στον κόσμο; Για να δούμε…

*Στη Θεσσαλονίκη όσο κι αν δεν το λένε, να ξέρετε ενοχλήθηκαν με τον Γκάνεα. Περίμεναν πως στο τέλος κάτι θα γίνει και θα μείνει. Αλλά έφυγε, πήγε και Παναθηναϊκό, μένει και η «ρετσινιά» πως τους πήραν τον βασικό για εναλλακτική. Ε, δεν το λες και αιτία για χαμόγελα.

*Φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια στην Ελλάδα, γιατί φοβόμαστε τον κόσμο. Δείτε τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να επικοινωνήσουν επίσημα, πως φέτος ο στόχος είναι η ανοικοδόμηση της ομάδας. Με τόσους 22χρονους-23χρονους, χωρίς εμπειρίες όσο παικταράδες κι αν αποδειχθούν, θα πάρει χρόνο για να γίνει ομάδα ο «δικέφαλος».

*Ο Αλμέιδα έχει διαμορφώσει άποψη για το ρόστερ της ΑΕΚ εδώ και καιρό. Αν αυτή αποτυπωνόταν στις μεταγραφές, τότε θα μιλούσαμε για αλλαγές απ’ τα θεμέλια. Ο Αργεντινός με αυτά που είδε, λογικό να έχει τέτοια άποψη. Ειδικά απ’ τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, η κατηφόρα ήταν απερίγραπτη για την ομάδα.

*Μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός είναι καθρέφτης του προπονητή του. Σοβαρός, μετρημένος, δουλευταράς και ικανός. Μην περιμένετε φαμφάρες και ονοματάρες. Να περιμένετε καλές κινήσεις και ουσιαστικές. Όπως μέχρι τώρα, ενώ το πάνε και πιο γρήγορα είναι η αλήθεια.

*Κανείς Άκπομ για το «τριφύλλι». Γκολτζή θέλει ο Ιβάν, ο Άκπομ μια χαρά παίκτης είναι αλλά με το γκολ έχει τσακωθεί εδώ και χρόνια.

*Ο Βιγιαφάνιες αν βρει 700 χιλιάρικα στο εξωτερικό, θα φύγει. Αν δεν τα βρει, θα μείνει. Τόσο απλή θα είναι η… διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό. Εδώ που τα λέμε, δεν είναι και παράλογο. Και για τη μία και για την άλλη πλευρά. Πολλά τα λεφτά αυτά, από κάθε άποψη.

*Νέο σπίτι στη Γλυφάδα ψάχνει ο Παλάσιος. Έχει τέτοια καψούρα με τη χώρα μας κι αυτός και η οικογένειά του, που τον βλέπω να αγοράζει στο τέλος. Όπως έχουν κάνει πολλοί μέχρι τώρα, αλλά κυρίως Σκανδιναβοί. Ο Μπεργκ, ή ο Νίλσον που μάλιστα μένει μόνιμα στη χώρα μας.

*Πονεμένη ιστορία αυτές οι ομάδες Β. Είδατε εσείς να ακούγεται κάποιος παίκτης που να θεωρείται σίγουρος για άνοδο στην πρώτη ομάδα; Είδατε να έχουμε ξεπέταγμα κάποιου ταλέντου; Μπήκαν κι αυτές στη διαδικασία της πίεσης για τις νίκες αφήνοντας στην άκρη την εξέλιξη. Αν το καταλάβουν οι μεγάλοι ελληνικοί σύλλογοι αυτό, κερδισμένοι θα βγουν. Αλλά μπλέκονται στην πόλωση και στον ανταγωνισμό χωρίς νόημα.

*Λατινική Αμερική δεν είναι μόνο η Αργεντινή κι η Βραζιλία. Σε «μεγάλες» ομάδες μας θα το καταλάβουμε σύντομα. Όχι δεν εννοώ τον Καβάνι, σοβαρευτείτε…

 



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (04/05) - Με πλούσια δράση στην Ευρώπη
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (04/05) - «Δέος» για τον Ολυμπιακό
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Άννα Κορακάκη: Εκτός τελικού στο αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
Αντσελότι:« Αύριο ο Κουρτουά, με Μπάγερν θα παίξει ο Λούνιν»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved