La Liga: Δε νικά με τίποτα η Μπαρτσελόνα (Photos)

La Liga: Δε νικά με τίποτα η Μπαρτσελόνα (Photos)

La Liga: Στο ντεμπούτο του Σέρχι Μπαρχουάν, αν και προηγήθηκε στην έδρα της με την Αλαβές, η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 1-1 προβληματίζοντας ακόμη μία φορά - Αποχώρησε με ταχυπαλμία ο Αγουέρο. 

Περασμένα μεγαλεία μοιάζουν οι καλές ποδοσφαιριστές μέρες για την Μπαρτσελόνα. Τότε που έπιανε τον αντίπαλο απ’ το… λαιμό και απλά αυτός έψαχνε να βρει με πόσα γκολ θα φύγει απ’ τη Βαρκελώνη. Τα δεδομένα άλλαξαν και οι Καταλανοί δεν μπορούν να νικήσουν ούτε την Ντεπορτίβο Αλαβές στην έδρα τους. Με το τελικό 1-1 να «σφραγίζει» το ντεμπούτο του Σέρχι Μπαρχουάν.

Ο υπηρεσιακός προπονητής προσπάθησε να δώσει ώθηση επιθετικά στην ομάδα του, χρησιμοποιώντας απ’ την αρχή τον Σέρχιο Αγουέρο. Παρ’ όλα αυτά, η επιθετικότητα της Μπαρτσελόνα σταματούσε πάνω στην καλά διαβασμένη Αλαβές. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μπαρτσελόνα γρήγορα-γρήγορα κατάφερε να πάρει προβάδισμα! Με εξαιρετικό γκολ του Μέμφις Ντεπάι στο 49’, οι «μπλαουγκράνα» προηγήθηκαν και φάνηκε πως έδιωξαν το άγχος για να έχουν θεωρητικά πιο εύκολη συνέχεια.

Όμως η Ντεπορτίβο Αλαβές είχε άλλα σχέδια. Μέσα σε ένα τρίλεπτο, οι Βάσκοι ισοφάρισαν. Στο 52’ ο Χοσέλου βρήκε ωραία τον Λουίς Ριόχα, που πέρασε και τον Τερ Στένγκεν για το 1-1.

Μέσα σε όλα, η Μπαρτσελόνα είχε να αντιμετωπίσει και την ατυχία. Ο Αγουέρο άντεξε 42 λεπτά, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο αντικαταστάθηκε απ’ τον Κουτίνιο μια και δεν αισθανόταν καλά, μόλις στο πρώτο του ματς ως ενδεκαδάτος.Ο Αργεντινός που σε επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν είναι στα... ντουζένια του, παραπονέθηκε για ταχυπαλμία και γι' αυτό προτιμήθηκε να αντικατασταθεί. 

Στο 70’ ο Λανγκλέ πήρε τη θέση του Πικέ που αποχώρησε τραυματίας.

Οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ, η Αλαβές «κλείδωσε» την Μπαρτσελόνα κι έτσι έφυγε απ’ το «Καμπ Νου» με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δείχνοντας πως στους γηπεδούχους τελικά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο ο προπονητής.

Με την ισοπαλία αυτή, η Μπαρτσελόνα έχει πλέον 16 βαθμούς σε 11 ματς και βρίσκεται στην 9η θέση. Όσο για την Αλαβές, ανέβηκε στους 10 με την πρώτη της ισοπαλία στο Πρωτάθλημα.

 

 



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved