Premier League: Άνετα η Τσέλσι, νίκες για Λέστερ-Έβερτον! (Videos+Photos)

Premier League: Άνετα η Τσέλσι, νίκες για Λέστερ-Έβερτον! (Videos+Photos)

Premier League: Χωρίς να… ιδρώσουν οι Πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν 3-0 της Κρίσταλ Πάλας-Νίκες για Λέστερ και Έβερτον, σημαντικά «τρίποντα» για Γουότφορντ και Μπράιτον!

Χωρίς να πιεστεί σε κανένα σημείο του αγώνα, η Τσέλσι που περιμένει και τον Ρομέλου Λουκάκου να… μπει στην εξίσωση, είχε άνετη πρεμιέρα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Τούχελ που στοχεύει την κορυφή φέτος, επιβλήθηκε 3-0 για την 1η αγωνιστική της Premier League.

Ο Αλόνσο στο 27’ με εξαιρετικό τρόπο άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 40’ ουσιαστικά όλα τελείωσαν, με τον Πούλισικ να κάνει το 2-0 για τους «μπλε» που από εκεί και πέρα είχαν πολύ εύκολο έργο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σάλομπα στο 58’, με την Τσέλσι να αρχίζει εντυπωσιακά άνετα την προσπάθειά της για τον τίτλο!

 

ΛΕΣΤΕΡ-ΓΟΥΛΒΣ 1-0

Στο επίσημο ντεμπούτο του Ζοζέ Σα στην ενδεκάδα της Γουλβς, οι «λύκοι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό στην έδρα της Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έτσι κι αλλιώς ήταν το φαβορί και ένα γκολ αρκούσε για να κρίνει την αναμέτρηση υπέρ τους.

Το σημείωσε ο συνήθης ύποπτος Τζέιμι Βάρντι στο 41ο λεπτό. Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι στην αναμέτρηση και η ιδιαίτερα φιλόδοξη Λέστερ που ήδη κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, άρχισε με νίκη το Πρωτάθλημα.

 

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 3-1

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» αν και βρέθηκαν να χάνουν στην έδρα τους, επικράτησαν 3-1 της Σαουθάμπτον! Παίρνοντας σημαντική νίκη στην πρεμιέρα.

Ο Άμστρονγκ στο 22’ έδωσε το προβάδισμα στους «Άγιους» που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Έβερτον αντέδρασε δυναμικά. Ο Ριτσάρλισον στο 47’ έκανε το 1-1, για να έρθει ο Ντουκουρέ στο 76’ να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 81’.

 

ΜΠΕΡΝΛΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ 1-2

Τεράστιας σημασίας νίκη μόλις στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, πήρε η Μπράιτον! Στην έδρα της Μπέρνλι που αναμένεται να έχουν τον ίδιο στόχο (σωτηρία) με ανατροπή επικράτησε 2-1!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ταρκόφσκι μόλις στο 2ο λεπτό. Ο Μόπεϊ στο 73’ ισοφάρισε, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Άλιστερ να φέρει… τούμπα το ματς δίνοντας τεράστια νίκη στην Μπράιτον με 2-1!

 

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 3-2

Η νεοφώτιστη Γουότφορντ φιλοξένησε την φιλόδοξη Άστον Βίλα που έκανε δυναμική την παρουσία της στο μεταγραφικό παζάρι! Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στην Premier League με νίκη, σε χορταστικό ματς με τελικό σκορ 3-2.

O Ντένις στο 10’ έκανε το 1-0, για να έρθει το 2-0 απ’ τον Σαρ στο 42’. Ο Ερνάντες στο 67’ έκανε το 3-0, δείχνοντας να… καθαρίζει το ματς! Η Άστον Βίλα μείωσε σε 3-1 με τον ΜακΓκιν στο 70’ και το τελικό 3-2 ήρθε με πέναλτι του Ινγκς στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων!



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved