«Να αφήσουμε τις υποκρισίες»

«Να αφήσουμε τις υποκρισίες»

«Δεν θα δοθούν λύσεις επειδή έκλεισε η Ομοσπονδία», υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, κ. Νίκος Τζώρτζογλου ενώ αναφορά έκανε και στην επίθεση που δέχτηκε από 4 μπράβους του Αχιλλέα Μπέου.

«Δεν είναι καλό να κλείσει η ομοσπονδία για να δοθούν λύσεις. Δεν οφελεί να είναι κλειστή η Ομοσπονδία για να λυθούν τα προβλήματα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την απόφαση», δήλωσε ενώ πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να φταίνε μόνο οι άλλοι… φταίει και η ΕΠΟ» συμπλήρωσε,  μιλώντας στο «Sentra FM 103,3» .

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sentra FM 103,3»:

Για το λουκέτο της ΕΠΟ από τον Πιλάβιο: «Η άποψη η δική μου είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να κλείσει μία ομοσπονδία προκειμένου να βρεθούν λύσεις. Μπορούν να βρεθούν λύσεις ενώ λειτουργεί η ομοσπονδία. Μπορεί ο πρόεδρος της ομοσπονδίας να συζητήσει με τα αρμόδια όργανα, τους αρμοδίους φορείς, την Πολιτεία και να δοθούν οι λύσεις. Επειδή είμαι και λίγο καχύποπτος καταλαβαίνω, αλλά που ωφελεί το να κλείσει η ομοσπονδία για να συζητήσει με την Πολιτεία και την Super League;».

Για το αν φταίνε μόνο οι άλλοι όπως υποστηρίζουν στην ΕΠΟ: «Μα είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς νοήμων Έλλην πολίτης, ότι φταίνε όλοι οι άλλοι με όλ' αυτά που συμβαίνουν καθημερινά, με όλ' αυτά που βλέπουμε στους δέκτες των τηλεοράσεων μας ότι φταίνε όλοι οι άλλοι; Σίγουρα φταίνε και οι άλλοι, αλλά δεν μπορείς για όλα φταίει η ΕΠΟ και μόνο η ΕΠΟ. Αλλά για κάποια πράγματα και κάποιους νόμους που παραβιάζονται καθημερινά. Όταν βλέπουμε ας πούμε τον γνωστό παράγοντα το φαινόμενο Μπέου που καθημερινά γίνεται πρωταγωνιστής σε πράγματα τα οποία προάγουν βία. Όταν βλέπουμε τι έγινε με την Λάρισα πως έπαιξε και πως μίλησε στον Παναθηναϊκό που είναι ένα μεγάλο μέγεθος, μεγάλη ομάδα και ιστορική, πως μίλησε στην ΑΕΚ, πως συμπεριφέρθηκε που ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι εκεί στον Βόλο. Έσπασε μία τζαμαρία. Όλα αυτά. Και έρχεται μετά η Super League, η άλλη «πρωταγωνίστρια» σήμερα στο ποδόσφαιρο και αυτό τον άνθρωπο με το 50% των ψήφων τον τοποθετεί στην ΕΠΟ, και όταν πάμε να μιλήσουμε για το διώνυμο και πάμε να βρούμε λύσεις κατά της βίας με αυτόν το άνθρωπο που θεωρώ εγώ ότι προάγει βία τον βάζουμε να συζητήσει με τον υπουργό πολιτισμού και τους αρμόδιους φορείς για το θέμα της βίας, κοροϊδευόμαστε κ. Πιλάβιε; Δηλαδή άτομα που είναι σήμερα στην ομοσπονδία σε υψηλά ιστάμενες θέσεις να μιλάνε για βία, όταν μπροστά στα μάτια του κ. Πιλάβιου, μπροστά του και παρουσία προέδρων ενώσεων, εγώ απειλήθηκα και προπηλακίστηκα από τέσσερις μπράβους από τον κ. Μπέο και είναι ο κ. Πιλαβιος μπροστά, θα έπρεπε να κάνει τουλάχιστον το αυτονόητο και να του πει «κάτσε καλά». Τουλάχιστον να κάνει μία ανακοίνωση συμπαράστασης».

Για τον Μπέο: «Απειλήθηκα και προπηλακίστηκα από 4 μπράβους και ο Μπέος ήταν μπροστά. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται».

Για τον ΟΦΗ: «Συμμετέχω σε ένα πρόβλημα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο ο ΟΦΗ. Αν ο ΟΦΗ δεν είναι εντάξει εγώ το λέω να μην πάρει άδεια αλλά και όλες οι άλλες ομάδες που δεν είναι σωστές. Δεν έβγαλα φωνή διαμαρτυρίας για τον ΟΦΗ αλλά για να εφαρμοστούν οι νόμοι σε όλες τις ομάδες που δεν είναι σωστές. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο ΟΦΗ και ο Ηρακλής. Ότι έκανα πέρυσι το ίδιο έκανα και φέτος. Αν δεν έχει τις προϋποθέσεις να μην πάρει την άδεια ο ΟΦΗ. Δεν μπορεί να τιμωρείται όμως ο ΟΦΗ και να μην τιμωρούνται άλλοι. Ο ΟΦΗ είναι σε όλα εντάξει και αν θα υπάρχουν άλλα στοιχεία που δείχνουν ότι  δεν είναι εντάξει τότε να μην πάρει άδεια. Επίσης, θα πρέπει η επιτροπή της ΕΠΟ να είναι νόμιμη και όχι παράνομη όπως ήταν αυτή που καταδίκασε τον ΟΦΗ.Πως καταδικάζει μια ομάδα σε όχι μια αδειοδότηση με παράνομη επιτροπή;».


Για το τι θα γίνει με τον ΟΦΗ και το αν πήρε λάθος που απευθύνθηκε στα δικαστήρια: «Κανένα ρίσκο, κανένα λάθος. Η απόφαση σίγουρα του δικαιοδοτικού οργάνου λέει στο τέλος ο μόνος τρόπος είναι να εξετάσει την υπόθεση ο δικαστικός τομέας. Ο ΟΦΗ δεν πάει να πάρει το δίκαιο του αλλά για να δικάσει την υπόθεση η ΕΠΟ. Να εξετάσει τις υποθέσεις η ΕΠΟ. Ζητάει από το πρωτοδικείο να επιβάλλει στην ΕΠΟ να δει τους φακέλους του ΟΦΗ με σωστή σύνθεση επιτροπής.  Δεν μπορεί μέλος της Επιτροπής να έχει σχέση με καμία ποδοσφαιρική ομάδα όπως έγινε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο φάκελος του ΟΦΗ έχει προβλήματα γιατί κάποιοι παίκτες πληρώθηκαν εκπρόθεσμα».

Για τα πλαστά και το πώς θα φτάσουμε στην διαφάνεια: «Οι αρμόδιοι φορείς να το ψάξουνε καλά και να βρούνε ότι υπάρχει που δεν είναι εντάξει».

Για τις αποφάσεις του Πιλάβιου: «Ο κ. Πιλάβιος θα μπορούσε να συζητήσει για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα χωρίς να κλείσει την ΕΠΟ. Δεν έχω τίποτα με καμία ομάδα όπως του Βόλου. Πήρε πανάξια τη 5η θέση και θα παίξει δίκαια στην Ευρώπη. Το πρόβλημα είναι οι συμπεριφορές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που προάγουν βία. Δεν μπορεί να μιλάει για απειλές και να ανέχεται όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει. Όταν η ίδια η Super League μιλά για καταπολέμηση της βίας πως ψηφίζουνε τον Μπέο; Ας αφήσουμε τις υποκρισίες και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους».

 

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
ΑΕΚ: Ο Ατματσίδης στην Κ20
ΑΕΚ: Ο Ατματσίδης στην Κ20
«Αυπνίες, το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές»
«Αυπνίες, το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές»
ΕΠΟΣ: Ο Ναβάρο υπέγραψε για δέκα χρόνια στην Μπαρτσελόνα!
ΕΠΟΣ: Ο Ναβάρο υπέγραψε για δέκα χρόνια στην Μπαρτσελόνα!
LIVE CHAT: Ξάνθη-Παναιτωλικός
LIVE CHAT: Ξάνθη-Παναιτωλικός
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
ΣΟΚ: Πυροβόλησαν 10χρονο μαθητή σε σχολείο στο Γαλάτσι
Mediterranean College Employability Fair 2017
Mediterranean College Employability Fair 2017
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!
«Βόμβα»: «Κόβεται» το Survival Secret του Epsilon!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης