Με έπαθλο την κορυφή

Με έπαθλο την κορυφή

Η Εθνική ομάδα της Ελλάδας φιλοξενεί την αντίστοιχη της Μάλτας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με στόχο τη νίκη – κορυφής!

Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κροατίας με την Γεωργία δεν ήταν το επιθυμητό για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει τη νίκη.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να βρεθεί στη κορυφή του ομίλου, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος.

Έτσι η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στη Μάλτα, μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας για τη συνέχεια των προκριματικών. Αυτό γιατί αν οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, δεν καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, θα χρειάζονται μόνο νίκες μέχρι το τέλος των προκριματικών για να πάρουν τη πρόκριση στα τελικά του EURO 2012.

Απουσίες στην άμυνα

Ο Φερνάντο Σάντος σχεδιάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση, έχοντας κάποιες σημαντικές απουσίες. Ο λόγος για τους τιμωρημένους, Γιώργο Τζαβέλλα και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ενώ εκτός θα μείνει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλοπς. Στον… άσο ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Κατά τα άλλα εκτός βρίσκεται και ο Γιώργος Σαμαράς.

Η παράδοση «λέει» Ελλάδα

Δεν είναι πολλές είναι οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδος με την αντίστοιχη της Μάλτας στο παρελθόν. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί εννέα φορές, με την Ελλάδα να έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, με τη Μάλτα να έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη μόλις μία φορά.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν… θυμούνται τι σημαίνει εκτός έδρας νίκη, καθώς την αγνοούν τα τελευταία 18 χρόνια! Συγκεκεριμένα έχουν δώσει 66 αγώνες, χωρίς να έχουν καταφέρει να πάρουν το τρίποντο, ενώ και στα πέντε μέχρι στιγμής παιχνίδια στον όμιλο, έχουν ηττηθεί, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα!

Σοβαρότητα ζήτησε ο Σάντος

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Μάλτας, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην εμφανιστούν υπερόπτες, καθώς το προηγούμενο παιχνίδι, δυσκόλεψε αρκετά το ελληνικό συγκρότημα.

Από τη πλευρά του ο τεχνικός της Μάλτας, Τζον Μπούτιγκεγκ, ήταν ρεαλιστής και τόνισε ότι για να μπορέσει η ομάδα του να πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να… ξεπεράσει τον εαυτό της.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 21:30…



Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
Πως ο Λιούις Χάμιλτον ταλαιπώρησε την Κένταλ Τζένερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved