Ρατσιστική επίθεση: Στα άκρα η κόντρα της Βαλένθια με πρώην παίκτη της ΑΕΚ (video)

Ρατσιστική επίθεση: Στα άκρα η κόντρα της Βαλένθια με πρώην παίκτη της ΑΕΚ (video)

Η... απολογία του Χουάν Κάλα σε συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό με τον Ντιακαμπί εξόργισε τους ανθρώπους της Βαλένθια, που σκοπεύουν να τραβήξουν το θέμα όσο πάει.

Η ρατσιστική επίθεση που κατήγγειλε ο Μουκτάρ Ντιακαμπί στον αγώνα της Κάντιθ με τη Βαλένθια με φερόμενο ως δράστη τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα, παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

Ο Ισπανός αμυντικός έδωσε συνέντευξη Τύπου για να... απολογηθεί, ωστόσο, αντέκρουσε τα όσα ισχυρίζεται ο παίκτης της Βαλένθια.

«Εγώ του είπα μόνο 'άφησε με ήσυχο' και αυτός λέει ότι τον αποκάλεσα ΄γαμ@@@@@ αράπη'. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο. Και όσα λέγονται από τότε είναι ψέματα. Αν βρεθεί ένας συμπαίκτης μου να επιβεβαιώσει τον Ντιακαμπί εγώ θα πω συγγνώμη και θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Βιώνω ένα λιντσάρισμα από τα ΜΜΕ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Υπάρχουν δύο θύματα: ένας παίκτης, ο οποίος κατηγορείται και ένας άλλος, ο οποίος πιστεύει ότι ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης. Αν μας είχαν αφήσει να μιλήσουμε εκείνη τη στιγμή στον διαιτητή, το θέμα θα είχε λυθεί και δεν θα γινόταν τσίρκο. Δεν ξέρω τι σκοπό έχει ο Ντιακαμπί. Προσπάθησα να του εξηγήσω τι είπα. Μετά είδα τους παίκτες της Βαλένθια να μιλούν και τελικά να φεύγουν από το γήπεδο. Είμαι δώδεκα χρόνια επαγγελματίας και έχω συνυπάρξει με Αφρικανούς, Κινέζους, Λατινοαμερικάνους...» υποστήριξε ο Κάλα.

Μια απάντηση που δεν άρεσε καθόλου στη Βαλένθια, η οποία απάντησε με άκρως επιθετική ανακοίνωση εναντίον του Χουάν Κάλα.

Οι «νυχτερίδες» τονίζουν ότι ο Κάλα έχασε την ευκαιρία να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και ως εκ τούτου θα συνεχίσουν τον αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ανακοίνωση της Βαλένθια:

«Η Βαλένθια είναι απογοητευμένη από τις δηλώσεις του παίκτη της Κάντιθ, Χουάν Κάλα, την Τρίτη, μέσω των οποίων 48 ώρες αργότερα, αρνήθηκε ότι επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του Μουκτάρ Ντιακαμπί κατά τη διάρκεια του αγώνα της La Liga που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Κάλα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να αποδεχθεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη από τον παίκτη που έχει προσβάλλει. Αντί να το κάνει αυτό, επιτέθηκε τόσο στον Ντιακαμπί, όσο και σε άλλα μέλη της Βαλένθια.

Η Βαλένθια θέλει να επαναλάβει ότι πιστεύει ότι τον παίκτη της και θα τον υποστηρίξει πλήρως. Μετά τις απειλές που διατύπωσε ο Κάλα στη συνέντευξη τύπου του την Τρίτη, 6 Απριλίου, ο Σύλλογος, ο πρόεδρος Ανίλ Μερτί και ο ίδιος ο Μουκτάρ Ντιακαμπί παραμένουν σταθεροί στην πεποίθηση ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος, όπου είναι απαραίτητο, για το ζήτημα του ποδοσφαίρου και της κοινωνίας . Η Βαλένθια δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται για βελτίωση στο πρωτόκολλο και στη μάχη κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο».



Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved