Προκριματικά Μουντιάλ: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις οι Ισπανοί τη Γεωργία! (Videos+Photos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις οι Ισπανοί τη Γεωργία! (Videos+Photos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Εξαιρετική η Γεωργία αλλά νικήτρια η Ισπανία με 2-1 ανατρέποντας το σκορ! Οκτώ γκολ έβαλε η Δανία στη Μολδαβία, νίκη Αγγλίας στην Αλβανία (0-2) και θρίαμβος της Αρμενίας με την Ισλανδία!

Το δεύτερο παιχνίδι των Ισπανών στον όμιλο της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2ος) έφερε… χαμόγελα στους Ίβηρες! Βέβαια για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να κάμψουν στις καθυστερήσεις την αξιόμαχη Γεωργία που προηγήθηκε στο σκορ αλλά τελικά ηττήθηκε 2-1 με γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο «Μπορίς Παϊχάτζε» οι Γεωργιανοί κράτησαν τους Ισπανούς στο μηδέν στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να τους… παγώσουν στο 44’! Ο Κβαρατσχέλια άνοιξε το σκορ στέλνοντας τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα με το 1-0.

 

Οι Ίβηρες ισοφάρισαν στο 56’ με τον Φεράν Τόρες. Ο Ζόρντι Άλμπα από αριστερά έκανε τη σέντρα και στην πορεία της μπάλας ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι δε δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσα.

 

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι κυλούσε χωρίς να αλλάζει κάτι. Μέχρι το 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ντάνι Όλμο σούταρε εκτός περιοχής. Ο Λόρια βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να τη διώξει, αυτή πήρε περίεργη πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του!

 

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε πήρε έτσι την πρώτη της νίκης φτάνοντας στους 4 βαθμούς, αφήνοντας τους εξαιρετικούς Γεωργιανούς στο 0. Το καλό για την Εθνική μας είναι πως αποβλήθηκε ο Σενγκέλια με απ’ ευθείας κόκκινη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και δε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη!

 

ΔΑΝΙΑ-ΜΟΛΔΑΒΙΑ 8-0

Για τον 6ο όμιλο, η Δανία έκανε το δύο στα δύο με εμφατικό τρόπο! Οι Σκανδιναβοί που είχαν ήδη τη νίκη στο Ισραήλ, φιλοξένησαν τη Μολδαβία. Αν και δεν αποδείχθηκαν και τόσο… φιλόξενοι.

Η ομάδα του Χιούλμαντ φιλοδώρησε με οκτώ γκολ την αντίπαλό της και έδειξε πως δεν αστειεύεται στον όμιλο στον οποίο υπάρχουν επίσης Αυστρία, Σκωτία, Νησιά Φαρόε, Ισραήλ.

Ο Ντόλμπεργκ με πέναλτι στο 19’ και δύο γκολ του Ντάμσγκαρντ (22’ και 29’) διαμόρφωσαν το 3-0. Ο Λάρσεν στο 35’ και ο Γιάνσεν στο 39’, έστειλαν τους Δανούς στην ανάπαυλα με προβάδισμα 5-0!

Ο Ντόλμπεργκ ξανά, έκανε το 6-0 στο 48’. Κι εκεί που έδειξαν να… χαλαρώνουν. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα στο 81’ και στο 88’ με τους Σκοβ και Ίνγκβασεν, για το τελικό 8-0

 

ΑΛΒΑΝΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ 0-2

Στον 9ο όμιλο, η Αγγλία πήρε τη δεύτερη νίκη της επικρατώντας στα Τίρανα της Αλβανίας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και δε χρειάστηκε να… ιδρώσουν ιδιαίτερα για να επικρατήσουν.

Ο Χάρι Κέιν έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Σαουθγκέιτ, στο 38ο λεπτό. Ο Μάουντ στο 63’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2, που στέλνει τους Άγγλους στους 6 βαθμούς κι αφήνει τους Αλβανούς στους 3.

 

ΑΡΜΕΝΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-0

Σημαντική νίκη για την Αρμενία κόντρα στην Ισλανδία με 2-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν με αυτό το αποτέλεσμα στους 6 βαθμούς, αφήνοντας τους Ισλανδούς που απογοητεύουν στο μηδέν!

Ο Μπαρσακιάν στο 53’ άνοιξε το σκορ, με τον Μπαϊραμιάν να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο 74ο λεπτό!

 

 

 



NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
NBA: Μία ήττα μακριά από τον αποκλεισμό οι Μπακς - Στο 3-1 οι Πέισερς
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Χάντμπολ: Με την Βαλούρ ο Ολυμπιακός στον τελικό
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved