Κιάσσος: «Θα είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής»

Κιάσσος: «Θα είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής»

Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε για τη νέα διακοπή των προπονήσεων και την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Τις εξελίξεις για τη Γ’ Εθνική περιμένουν στον Αλμυρό, με τον Κώστα Κιάσσο να σχολιάζει στο athleticradio τη νέα διακοπή των προπονήσεων, αλλά και το ενδεχόμενο επανέναρξη της Γ’ Εθνικής

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κιάσσου:

Για την περίοδο της καραντίνας: «Προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση όλους τους μήνες της καραντίνας. Η όλη κατάσταση μας έχει πάει πίσω σε όλα. Εχουν δημιουργηθεί βιοποριστικά, οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα και στους ανθρώπους του αθλητισμού. Περνάνε όλοι μεγάλες δυσκολίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ακολουθούμε τη διαδικασία και τις εντολές των γιατρών».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Εμείς από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα είπαμε ότι θα συμμετάσχουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Περιμένουμε την απόφαση για να επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Κάναμε προπονήσεις 8 ημέρες και μετά σταματήσαμε και πάλι. Τώρα περιμένουμε ν’ ανάψει και πάλι το πράσινο φως. Δυστυχώς με την πανδημία συνεχώς αλλάζουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να προετοιμαζόμαστε όπως θα θέλαμε. Δεν μας φτάνουν 10 ημέρες προετοιμασίας. Χρειάζεται χρόνος. Το ξέρουμε ότι δεν μπορούμε και δεν θα είμαστε στην αρχική μας κατάσταση. Το μείζον είναι να μην έχουμε τραυματισμούς και απώλειες. Έχουμε παίξει 4 επίσημα ματς σ’ έναν χρόνο... Τώρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από ‘κει που σταματήσαμε. Να είμαστε ρεαλιστές. Τώρα δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά λίγα και ειλικρινή».

Για τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα και την τροποποίηση της προκήρυξης: «Εμείς ξέρουμε πώς ξεκινήσαμε τη σεζόν και τις δυνατότητές μας. Πρέπει να διαφυλάξουμε πρώτα την υγεία των παικτών μας. Μετά θα δούμε όλα τ’ άλλα. Σε όλους μας υπάρχει η ελπίδα για την επανέναρξη. Φυσικά δεν ξέρουμε αν θ’ αλλάξει κάτι με τα επιδημιολογικά δεδομένα. Υπάρχει μία τροποποίηση της προκήρυξης. Το πρωτάθλημα όταν συνεχιστεί θα έχει νέα δεδομένα. Δεν αλλάζει κάτι στην ομάδα μας. Στην επανέναρξη θα παίξουμε πιο λίγα ματς, αφού κάποιες ομάδες δεν θα συνεχίσουν. Ο στόχος θα είναι με αυτή την έννοια πιο προσιτός για όλους, αφού θα πάρουν βαθμούς και θα παίξουν λιγότερους αγώνες. Και θα έχουμε και λιγότερη κούραση, αφού θα υπάρξουν και ρεπό. Ξέρουμε πώς θα κινηθούμε. Περιμένουμε και θα είμαστε έτοιμοι στην επανέναρξη».

Για τις αποχωρήσεις των ομάδων: «Δεν μπορώ να σχολιάσω την απόφαση των άλλων ομάδων. Ο καθένας πονά με την όλη κατάσταση που βιώνουμε και το βλέπει από την δική του θέση. Ο καθένας έχει να διαχειριστεί τα προβλήματα του, δεν μπορώ και δεν είναι σωστό να κρίνω. Δεν ξέρουμε τι γίνεται στο σπίτι του καθενός. Είναι κρίμα που ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σταμάτησε. Είδαμε ότι στο γήπεδο τα φαβορί χάθηκαν. Και στην επανέναρξη δεν υπάρχει φαβορί. Θα είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών. Υπάρχουν ομάδες 2 ή 3 κατηγοριών στιλ ποδοσφαίρου. Εμείς θέλουμε να δημιουργούμε. Άλλες ομάδες κοιτάνε την αγωνιστική σκοπιμότητα. Άλλες περιμένουν το λάθος του αντιπάλου και να “χαλάσουν” το παιχνίδι της άλλης ομάδας. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια, αποφασιστικότητα και σωστή τακτική».

Για την ημερομηνία επανέναρξης και την εκτίμησή του: «Δεν μπορώ να πω κάτι για την ημερομηνία επανέναρξης. Δεν λαμβάνω υπόψη τι ακούγεται. Περιμένω την επίσημη ανακοίνωση. Είμαστε αναγκασμένοι να υπακούμε στην ΕΠΟ. Δεν μένω σε κάποια “πιασάρικα” θέματα, που μόνο κακό κάνουν αυτή την στιγμή. Είναι κακό να “μεγαλώνουμε” ένα θέμα και να βάζουμε τίτλους. Μόνο προβλήματα δημιουργούνται έτσι. Δε μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις. Δυστυχώς δεν έχουμε εμείς τον πρώτο λόγο. Θα ήθελα να σταματήσουν οι δηλώσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις. Να μην θίγουν καταστάσεις. Να μπουν όλα αυτά στην άκρη. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές. Μας έχει κουράσει η όλη κατάσταση. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι στα λόγια και μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για την επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις για 8 ημέρες: «Είδα ξανά στο γήπεδο τους παίκτες μου για οκτώ μέρες. Όλο το διάστημα της αποχής είχαμε φτιάξει ένα πλάνο – πρόγραμμα με τους συνεργάτες μου, το οποίο τήρησαν οι παίκτες. Το ακολούθησαν διαδικτυακά. Τους ευχαριστώ και δημόσια όλους. Τους αξίζει ένα μπράβο. Και στους παίκτες και στο τιμ. Ήταν πρωτόγνωρο και δύσκολο αλλά το κάναμε. Επιστρέφοντας, κάναμε τις απαραίτητες μετρήσεις. Είδα τους παίκτες μου να έχουν όρεξη, ενέργεια και θέληση και αυτό μας γεμίζει με δύναμη. Περίμεναν τόσο καιρό να ξαναγυρίσουν».

 



ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved