Serie A: Καλπάζει προς τον τίτλο η Ίντερ! (Videos+Photos)

Serie A: Καλπάζει προς τον τίτλο η Ίντερ! (Videos+Photos)

Serie A: Εύκολο 3-0 της Ίντερ επί της Τζένοα και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα της Μίλαν. Νίκη για Κάλιαρι με ασίστ και αποβολή Λυκογιάννη, επικράτησε η Ουντινέζε της Φιορεντίνα.

Η 24η αγωνιστική του Καμπιονάτο, απέδειξε πως η Ίντερ έχει πάρει… φόρα και καλπάζει προς την κατάκτηση του Ιταλικού Πρωταθλήματος! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε εύκολα με 3-0 της Τζένοα στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ο Ρομέλου Λουκάκου μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους «νερατζούρι», κάνοντας εύκολο το έργο τους. Ο Νταρμιάν στο 69’ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με το 2-0, ενώ ο Αλέξις Σάντσεθ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 δέκα λεπτά αργότερα.

Με τη νίκη της αυτή η Ίντερ έφτασε τους 56 βαθμούς, όντας στο +10 απ’ τη Γιουβέντους (έχει ένα ματς λιγότερο) και στο +7 απ’ τη δεύτερη Μίλαν. Οι «νερατζούρι» περιμένουν πλέον το ματς της Ρόμα με τη Μίλαν που θα διεξαχθεί το βράδυ!

Η Τζένοα έμεινε στη 13η θέση με 26 βαθμούς.

 

ΚΡΟΤΟΝΕ-ΚΑΛΙΑΡΙ 0-2

Στο ντέρμπι της «ουράς» της βαθμολογίας, η Κάλιαρι πήρε σημαντικό τρίποντο στην έδρα της Κροτόνε. Φέρνοντας τους γηπεδούχους με το ένα πόδι στη Serie B ουσιαστικά, καθώς μοιάζει πολύ δύσκολο να ανατραπεί η κατάσταση για τους ουραγούς.

Η ομάδα της Σαρδηνίας επικράτησε 2-0 με τον Λυκογιάννη να είναι βασικός, να έχει ασίστ στο πρώτο γκολ, αλλά να αποβάλλεται με δύο κίτρινες στο 76ο λεπτό!

Ο Παβολέτι στο 56’ ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στην Κάλιαρι με ασίστ του Λυκογιάννη, ενώ ο Πέδρο με πέναλτι στο 60’ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα της Σαρδηνίας έφτασε τους 18 βαθμούς με τη νίκη της και είναι 18η, απέχοντας 2 πόντους απ’ τη σωτηρία. Η Κροτόνε απ’ την άλλη παρέμεινε ουραγός με 12 βαθμούς.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 1-0

Σε ένα ματς που πήγαινε για λευκή ισοπαλία, ο Νεστορόφσκι… έσπασε τις ισορροπίες. Χαρίζοντας τη νίκη στην Ουντινέζε απέναντι στην Φιορεντίνα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε για την ομάδα του Ούντινε ο Νεστορόφσκι μετά από ασίστ του Ντε Πολ στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Με το 1-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Πλέον η Ουντινέζε ανέβηκε στους 28 βαθμούς και είναι 12η, ενώ τρεις λιγότερους έχει η Φιορεντίνα στην 15η θέση.

 

 

 

 



«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
«Στροφή» στους Έλληνες από τις μεγάλες ομάδες της Super League!
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved