Σέντρα στο beach soccer

Σέντρα στο beach soccer

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη (1/6) η συνέντευξη Τύπου για το 11ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα beach soccer.

Οικοδεσπότης της συγκεκριμένης εκδήλωσης, η οποία έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Ραφήνας, ήταν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Ποδοσφαίρου Άμμου, Κώστας Μότσης, ο οποίος υποδέχθηκε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, Νίκο Δημητρόπουλο, τον πρόεδρος της Τριγλίας Ραφήνας, Γιώργο Χαχολάκη και τον Αντιδήμαρχο Κορίνθου, Γιώργο Φαρμάκη.

«Για 11 συνεχή χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Soccer ξεκινά το ταξίδι του στις ονειρικές παραλίες της Ελλάδας. Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους, όπως το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, που μας στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά, την Νο1 στοιχηματική εταιρεία online BWIN, τον οικολογικό οργανισμό ECO ROCKS, την ΕΤΕΚΑ, τις ιστοσελίδες Dailymotion και Sport24.gr, και την εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κο  Ν. Δημητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση που δίνει την έναρξη για το φετινό πρωτάθλημα στην παραλία δίπλα από το Λιμάνι της Ραφήνας, καθώς και τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Τριγλίας Ραφήνας κο Γ. Χαχολάκη για την συνεργασία που ξεκίνησε με την ένωση, δημιουργώντας ταυτόχρονα και ακαδημίες που θα ασχοληθούν με το ποδοσφαίρου στην άμμο. Επίσης τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων κο Γιώργο  Φαρμάκη που παρά το δύσκολο και βεβαρημένο πρόγραμμα του, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση», τόνισε αρχικά ο Κώστας Μότσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Νίκος Δημητρόπουλος: «Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γερμανός beach Soccer 2011, είναι μια αναπτυξιακή ενέργεια, που κάνει γνωστή την περιοχή μας σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι αυτή η νέα συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια, αφού σκοπός της είναι να διαμορφώσει σωστά την νεολαία και να αναγάγει το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο πρόεδρος του ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας, Γιώργος Χαχολάκης, τόνισε από την πλευρά του: «Είναι τιμή για το σωματείο του Α.Ο. Τριγλίας, η συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Άμμου και τον πρόεδρο της Κώστα Μότση. Σκοπό μας είναι να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει το Beach Soccer τόσο για να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο το άθλημα, όσο και για να δημιουργήσουμε και εμείς μια ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ανταγωνιστικά».

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο αντιδήμαρχος Κορίνθου: «Είναι μεγάλη μας χαρά που για πρώτη φορά οι παραλίες του Κορινθιακού θα φιλοξενήσουν την μεγάλη γιορτή του Πρωταθλήματος Γερμανός Βeach Soccer 2011 και θα γνωρίσει και ο κόσμος την ομορφιά τους, μέσα από την προβολή που θα τους δώσει το τουρνουά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος».

Αμέσως μετά ανέβηκε στο πάνελ ο Πρόεδρος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Σάλας και Άμμου κος Παναγιώτης Κεραμιδάς, ο οποίος επισήμανε: «Είναι μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και χρόνια από τον Πρόεδρο της Ένωσης Κώστα Μότση και η οποία συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία ως σήμερα. Θέλω να ευχηθώ και εγώ καλή τύχη τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους διαιτητές και να γίνουν καλά παιχνίδια».

Επειδή η εκδήλωση είχε ως σκοπό την παρουσίαση των αγώνων της Εθνικής Ομάδας Beach Soccer, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Γιαλεσάκης, επισήμανε: «Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τους προκριματικούς αγώνες της Χάγης. Εκεί θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να ταξιδέψουμε στην Μόσχα, όπου θα διεκδικήσουμε την είσοδο μας στο Group A, δηλαδή την «ελίτ» της Ευρώπης. Έχουμε την ομάδα για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο».

Το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 9 Ιουνίου μέχρι τις 7 Αυγούστου, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, έχει ως εξής:

1η φάση: 9/6 έως 12/6 (Ραφήνα)
2η φάση: 16/6 έως 19/6 (Μύκονος, Καλό Λειβάδι)
3η φάση: 30/6 έως 3/7 (Χαλκιδική, Νέα Μουδανιά)
4η φάση: 7/7 έως 10/7 (Κόρινθος, παραλία Αλμυρής)
5η φάση: 14/7 έως 17/7 (Στυλίδα, Ράχες)
6η φάση: 12/7 έως 24/7 (Κέρκυρα, Δασιά)
Τελική Φάση: 2/8 έως 7/8 (Καλαμάτα)

Η Εθνική Ομάδα Beach Soccer θα συμμετέχει στη Χάγη στην προκριματική φάση του European Beach Soccer. Αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος είναι οι αντίστοιχες ομάδες της Ολλανδίας και της Αγγλίας, οι οποίες είναι στο ίδιο επίπεδο με το Εθνικό μας συγκρότημα και οι συναντήσεις παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αν προκριθεί η χώρα μας θα πάρει μέρος στα Τελικά της Διοργάνωσης που θα γίνουν στην Μόσχα 4-7 Αυγούστου 2011.

Τα υπόλοιπα τουρνουά του Γκρουπ Β έχουν ως εξής:
Βέρνη (Ελβετία) – Ισραήλ, Ουγγαρία, Νορβηγία
Ιταλία – Γαλλία, Αζερμπαιτζάν, Λευκορωσία
Βερολίνο (Γερμανία) – Γερμανία, Τσεχία, Ανδόρα
Στην Τελική φάση προκρίνονται ο πρώτος κάθε ομίλου, ο καλύτερος δεύτερος όλων και ο 8ος από τα τουρνουά του γκρουπ Α. Οι έξι ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στην πρώτη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της Εθνικής ομάδας, γίνονται Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή στις 17.00 στο γήπεδο στο Λιμάνι της Ραφήνας και είναι ανοικτές προς τους δημοσιογράφους και το κοινό.



NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
NBA: Οι Πέισερς νίκησαν τους Νικς κι έστειλαν τη σειρά στο Game 7 – Δείτε τα highlights
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Οι Παλαιστίνιοι ζήτησαν από την FIFA τον αποκλεισμό του Ισραήλ
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Σημαντικά ακριβότερα τα τρόφιμα στην Ελλάδα σε σχέση με Ιταλία και Γαλλία!
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
Η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Γιούργκεν Κλουπ στη Λίβερπουλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved