Λυρώνης: «Χαμένη η φετινή χρονιά»

Λυρώνης: «Χαμένη η φετινή χρονιά»

Εξαιρετικά δύσκολη θεωρεί ο Γιώργος Λυρώνης την επιστροφή στη δράση για τη Γ’ Εθνική.

Χαμένη όλα δείχνουν πως θα είναι η φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική. Ο Γιώργος Λυρώνης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την διαφαινόμενη χαμένη φετινή χρονιά στη Γ’ Εθνική. προπονητής του Ρεθυμνιακού αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα, αλλά και το πώς βιώνει ο ίδιος και οι παίκτες του την κατάσταση/

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Λυρώνη:

Για το διάστημα της διακοπής και το πως βιώνει το Ρέθυμνο: «Η αλήθεια είναι ότι τρεις μήνες είναι μεγάλο διάστημα. Ζούμε μία παράξενη κατάσταση. Δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε και να ακολουθήσουμε αυτά που μας λένε. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να υπακούσουμε.

Στο Ρέθυμνο είναι ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση, αφού έχουμε σκληρό lockdown από τις 18.00. Ο Νομός μας αυτή την στιγμή ποδοσφαιρικά είναι εκτός χάρτη. Δεν υπάρχει καμία δράση. Δεν μπορούμε να δούμε κανένα ματς από κοντά. Ας κάνουμε υπομονή».

Για το αν θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα (10ος Ομιλος) της Γ’ Εθνικής: «Με αυτά που ακούμε είναι δύσκολο να επιστρέψουμε ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει και χρόνος πλέον. Ακούμε διάφορα σενάρια, αλλά είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο. Η φετινή χρονιά είναι χαμένη. Οπότε πάμε για μία… παύλα φέτος και πάμε για του χρόνου.

Θεωρώ ότι έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα. Τώρα είναι αργά. Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι πλέον. Το θέμα είναι ότι δεν μας λένε την αλήθεια και δεν ξέρω τον λόγο. Θα έπρεπε από την αρχή να μας έλεγαν τι είχαν στο μυαλό τους και να είχαμε ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο πρωτάθλημα.

Να βγουν και να μας πουν ξεκάθαρα, ότι δεν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Θα ήταν πιο τίμιο και σωστό. Να το πάρουμε απόφαση και εμείς για να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα – χρονιά. Και τότε κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Γιατί δεν το έκαναν αυτό δεν ξέρω. Και περιμένουμε όλοι κάθε βδομάδα μάταια τα… μαντάτα, που δεν έρχονται. Η πλειοψηφία των διοικήσεων των ομάδων (σε Football League, Γ’ Εθνική και τοπικά) δεν θέλουν να παίξουν φέτος και πιθανό να έχουν και δίκιο».

Για τη συνέχεια και το πως κρατάει επαφή με τους παίκτες: «Ας δούμε πλέον πως θα είναι η επόμενη μέρα πως θα διοργανωθεί το νέο πρωτάθλημα. Να είμαστε όλοι υγιείς, βέβαια και να κοιτάξουμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, όπως ξεκίνησε το φετινό. Πρέπει βέβαια να ξεχάσουμε τον… εφιάλτη που βιώνουμε όλοι μας.

Στην αρχή, προσπαθούσαμε να είχαμε μία ροή και να δίνουμε σε όλους ένα πρόγραμμα, αλλά από κάποια στιγμή και μετά και ψυχολογικά είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτό. Έχουμε δώσει προγράμματα και ο καθένας ατομικά γυμνάζεται. Όλοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και δεν χρειάζεται να τους πούμε εμείς πως θα κρατηθούν σε καλή κατάσταση. Ξέρουν από μόνοι τους τι πρέπει να κάνουν».

Για το πώς το βιώνει ο ίδιος: «Είναι πάρα πού δύσκολο και για μένα. Προσπαθώ να παρακολουθώ, όσο μπορώ τι γίνεται σε Super League 1 και 2 και φυσικά τα ξένα πρωταθλήματα. Κάνουμε κάποια σεμινάρια προπονητικά, ώστε η επόμενη μέρα να μας βρει πιο σοφούς. Πρέπει να προσέχουμε και να είμαστε υγιείς και εμείς και οι γύρω μας. Θα περάσει ο καιρός και θα ξανά μπούμε στο γήπεδο με το καλό».



Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Premier League: Ιστορία με την Μόρνμουθ γράφει ο Ιραόλα
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
Πόλο: Η κλήρωση του Παγκοσμίου Εφήβων
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
ΠΑΟΚ: «Ναυάγησε» η σκέψη για φιλικό παιχνίδι με τον Προμηθέα
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: «Τελικός» επιβίωσης στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved