Οικονόμος Τσαριτσάνης: Ο απολογισμός του 2020

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Ο απολογισμός του 2020

Τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε έκανε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Το 2020 έφυγε και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κάνει τον απολογισμό του, σε μια χρονιά που επέστρεψε στη Γ’ Εθνική, αλλά υπήρξε και αναστολή δράσης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αναλυτικά:

«Ισορροπημένη διαδρομή το 2020 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες το 2020 που – αναμφίβολα – θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στην μνήμη των περισσοτέρων για αρνητικούς λόγους. Εν μέσω των δύο κυμάτων της πανδημίας, παίχθηκε και “λίγο” ποδόσφαιρο με τις υπόλοιπες κατηγορίες, πλην της κορυφαίας, να καταγράφουν εξαιρετικά περιορισμένη αγωνιστική δράση.

Το ίδιο ίσχυσε και για την μικρότερη εθνική κατηγορία, την Γ’, η οποία συνεχίζει να αποκαλείται έτσι παρότι από το καλοκαίρι του 2019 είναι πλέον τέταρτη ιεραρχικά στην συνολική ποδοσφαιρική πυραμίδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι, κατά την διάρκεια του 2020, στην συγκεκριμένη κατηγορία διεξήχθησαν επίσημοι αγώνες μόνον κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου και τον Οκτώβριο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ μήνες αναλώθηκαν στην καλύτερη περίπτωση στην τέλεση φιλικών αγώνων, όταν δεν επιβαλλόταν πλήρης αδράνεια. Κατά την ημερολογιακή χρονιά που έληξε, ο μόνιμος σχεδόν (από το 2010) εκπρόσωπος του Νομού Λάρισας στην Γ’ Εθνική Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε από “σαράντα κύματα” – όπως και οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας – και πλέον το μόνο που μπορεί να κάνει είναι υπομονή, για την ενδεχόμενη επανέναρξη των δραστηριοτήτων του, αν φυσικά σημειωθεί ραγδαία βελτίωση της γενικότερης επιδημιολογικής κατάστασης.

Πάντως, ο περυσινός Ιανουάριος ξεκίνησε με τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα για τους “πράσινους”, στοιχείο που οδήγησε και στην λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη, ο οποίος εντός του 2020 πρόλαβε να πανηγυρίσει την πρόκριση στον θεσμό του τοπικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Δόξα Υπέρειας. Στην συνέχεια, την σκυτάλη ανέλαβε ο Νίκος Φώλλας που καθοδήγησε την ομάδα της Τσαριτσάνης σε επτά αγώνες πρωταθλήματος (απολογισμός 2 νίκες – 3 ισοπαλίες – 2 ήττες) και τον νικηφόρο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου στην Νεάπολη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας, ενώ ο ίδιος παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και με την έναρξη της νέας περιόδου, στο πλαίσιο της οποίας “πρόλαβαν” να διεξαχθούν μόνον τέσσερις αγώνες (απολογισμός μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες), συμπληρώνοντας με τον τρόπο αυτό 12 αγώνες στην άκρη του τσαριτσανιώτικου πάγκου με την εξαιρετικά ισορροπημένη στατιστική τεσσάρων νικών, ισαρίθμων ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών! Πρώτος σκόρερ του Οικονόμου εντός του 2020 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τόλιος (παρότι από το καλοκαίρι αποχώρησε, για να ενταχθεί στην ΑΕ Καρίτσας) με 3 γκολ, ενώ τον ακολούθησαν οι Μουλτσιάς – Κοντοθανάσης – Δραχαλίβας – Γκαμπέτας – Μπάμης με δύο έκαστος και ο Μπαλογιάννης με ένα γκολ.

Πρέπει να προστεθεί ότι και οι επιδόσεις των τριών τελευταίων καταγράφηκαν στο πρώτο μισό της χρονιάς, καθώς το καλοκαίρι ακολούθησαν διαφορετικές διαδρομές. Για την ολοκλήρωση της αναφοράς στο παρελθόν έτος πρέπει να προστεθεί ότι τον Ιούλιο υπήρξε και διοικητική αλλαγή, με τον Δημήτρη Μιχούλη να αναδεικνύεται πρόεδρος διαδεχόμενος τον Κώστα Βατάλη, επικεφαλής σταθερά ενός συλλογικού σχήματος, στο οποίο πάντοτε ισχυρότερος “συμπαίκτης” είναι ο φίλαθλος κόσμος της Τσαριτσάνης, έστω και αν κατά τους τελευταίους αγώνες στερήθηκε την δυνατότητα να παρακολουθεί και να ενισχύει την αγαπημένη του ομάδα».



Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved