Οι γιατροί δίνουν μάχη να σώσουν το μάτι του Ελαμπντελαουί!

Οι γιατροί δίνουν μάχη να σώσουν το μάτι του Ελαμπντελαουί!

Ολυμπιακός: Οι πληροφορίες των Τούρκων αναφέρουν ότι ο πρώην άσος των Πειραιωτών κινδυνεύει να χάσει την όρασή του! Η ανακοίνωση της Γαλατά.

Δυστυχώς τα πράγματα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται ότι είναι πολύ σοβαρά.

Τα τουρκικά ΜΜΕ και ο ρεπόρτερ Εμρέ Καπλάν που ασχολούται με το ρεπορτάζ της Γαλατασαράι, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ότι οι πρώτες πληροφορίες για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού δεν είναι καλές.Ο Ομάρ τραυματίστηκε, αδιευκρίνιστο ακόμα το πως, από πυροτέχνημα που εξερράγη για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η κατάσταση του 30χρονου δεξιού μπακ είναι σοβαρή κι ότι κινδυνεύει με απώλεια όρασης! 

Η ζωή του, όπως λένε οι Τούρκοι δεν απειλείται, όμως, ήδη υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι γιατροί προσπαθούν να σώσουν το μάτι του!  

Ο Φιράτ Γκιναγέρ, ρεπόρτερ στο TRTSpor ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν απειλείται η ζωή του Ομάρ. Υπάρχει, ωστόσο, σοβαρό πρόβλημα με το μάτι του. Κινδυνεύει με απώλεια όρασης. Θα κάνει επέμβαση και οι γιατροί θα προσπαθήσουν να σώσουν τα μάτια του».

Η Γαλατά δύο λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Liv Hospital έπειτα από ένα ατύχημα στο σπίτι του το βράδυ και υποβλήθηκε σε επέμβαση. 

Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από νέες εξετάσεις. Θα δοθούν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις».

Στο νοσοκομείο επίσης βρέθηκε ο αρχηγός της Γαλατά Αρντά Τουράν για να ενημερώθηκε για την κατάσταση του Ελαμπντελαουί, αλλά και ο τεχνικός Φατίχ Τερίμ. Φυσικά και στελέχη της διοίκησης κι όλοι ήταν ανήσυχοι.

Ο αντιπρόεδρος της Γαλατά Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ είπε κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο: «Μπορεί να μιλήσει και να ανταποκριθεί στο νοήματα των γιατρών. Ας πούμε ότι ο Θεός τον έσωσε από το χειρότερο. Ως σύλλογος, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. Είναι η ψυχή μας. Η φωτιά έπεσε μέσα μας».

  Η μεγάλη αντίπαλος της Γαλατά, παράλληλα, η Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωσή της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ομάρ και να επιστρέψει το συντομότερο στο γήπεδο. 



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved