Καραλής στο Onsports: «Στόχος ο πρωταθλητισμός για την ΑΕ Μοσχάτου» (videos+photos)

Καραλής στο Onsports: «Στόχος ο πρωταθλητισμός για την ΑΕ Μοσχάτου» (videos+photos)

Ο Γιάννης Καραλής ανοίγει τα χαρτιά του στο Onsports για το «θόρυβο» που προκάλεσε η μεταγραφή του στην ΑΕ Μοσχάτου, την παρουσία του Πανιωνίου στην Γ΄Εθνική αλλά και τις δυσκολίες που βιώνουν οι ομάδες στην κατηγορία

Το καλό το κρατούσε για το φινάλε η ΑΕ Μοσχάτου καθώς λίγες ημέρες πριν ριχθεί στη «μάχη» της Γ΄Εθνικής όπου έχει ως στόχο την άνοδο, πυροδότησε τη δική της «βόμβα» κάνοντας δικό της τον Γιάννη Καραλή.

Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας ως αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στην Super League. Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στο Onsports.gr για αυτά που τον έκαναν να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕ Μοσχάτου, , την παρουσία του Πανιωνίου στην Γ΄Εθνική αλλά και τις δυσκολίες που βιώνουν οι ομάδες στην κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Καραλή στο Onsports:

-Πως πήρες την απόφαση να πάρεις μεταγραφή για την ΑΕ Μοσχάτου; Τι ήταν αυτό που σε προσέλκυσε στην ομάδα;

«Ενώ ήμουν στον Πανελευσινιακό πρόεκυψε ένα οικονομικό θέμα και ζήτησα να αποχωρήσω. Την δεδομένη στιγμή αν και τέλος των μεταγραφών με πήραν αρκετές ομάδες και τις ευχαριστώ. Επέλεξα το Μοσχάτο γιατί ο κ. Γκούμας και ο κ. Φαναρίτης έδειξαν ποσό πολύ με ήθελαν ικανοποιώντας παράλληλα  όλες τις απαιτήσεις μου στο έπακρο. Ρολό στην απόφαση μου έπαιξε κ ο κ. Σπάθας που γνωρίζω την δουλεία του και το πλάνο του με έπεισε».

-Πρεμιέρα κόντρα στην Μαρκό, τι θα πρέπει να κάνει η ΑΕ Μοσχάτου για να μπορέσει να πάρει τη νίκη;

«Κάθε πρεμιέρα και δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με καλό σύνολο και προπονητή και αυτό θα κάνει το έργο μας δυσκολότερο. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να αγωνιστούμε για τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου και της ΑΕ Μοσχάτου ενόψει της νέας χρονιάς  στην Γ’ Εθνική;

«Οι στόχοι της ομάδας μου είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός. Η ομάδα έχει ένα προπονητή που παρουσίασε έργο πέρυσι κάνοντας ανταγωνιστικό το Μοσχάτο. Επίσης ο κορμός των παικτών από πέρυσι οι όποιοι είναι πολυτέλεια για την κατηγορία μαζί με τις δυνατές προσθήκες που έγιναν έβαλε βάσεις για τον πρωταθλητισμό και ελπίζω να συνεχίσω το σερί μου των ανόδων».

121330817 3676262612396657 4132622658221798598 n

-Ποιο είναι το μυστικό για να πρωταγωνιστήσεις στη Γ’ Εθνική;

«Το μυστικό για να πρωταγωνιστείς στην Γ’ Εθνική είναι να δουλεύεις επαγγελματικά και να έχεις στόχους. Με τις παραστάσεις μου θα έλεγα ότι είναι δύσκολη κατηγορία με ιστορικές ομάδες αλλά και έδρες. Μεγάλο ρολό παίζει και η στήριξη της οικογένεια στην επιτυχία ενός αθλητή. Γι΄αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον αδελφό μου και την γυναίκα μου Μαρία που με στηρίζει σε κάθε επιλογή».

-Ποιες είναι οι δυσκολίες σε έναν όμιλο με πολλά ταξίδια και νησιά;

«Σίγουρα τα ταξίδια και ειδικά οι συνθήκες που συναντάς στα νησιά λόγω καιρού τον χειμώνα δυσκολεύουν τις ποιοτικές ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά τις δυσκολεύουν και οικονομικά γιατί οι εποχές είναι δύσκολες οικονομικά».

-Η παρουσία του Πανιωνίου στον όμιλο, επηρεάζει τις ισορροπίες;

«Ο Πανιώνιος είναι μία τεραστία ομάδα για την κατηγορία. Έχει βαριά φανέλα και θα επηρέαζε σε όποια κατηγορία και να αγωνιζόταν και με όποιο ρόστερ. Έχω παίξει αντίπαλος με τον Πανιώνιο σε επίπεδο Α εθνικής και εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει σύντομα».

-Πως βιώνει ένας παίκτης τις συνεχόμενες αλλαγές που υπάρχουν στις μικρότερες αγωνιστικές κατηγορίες;

«Αυτές οι συνεχόμενες αλλαγές προκαλούν πολλά προβλήματα στους παίκτες αλλά και τις ομάδες που παίρνει ο καιρός και δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν. Μόνο στην Ελλάδα φτάνει Οκτώβριος και οι ομάδες αλλάζουν κατηγορίες. Ελπίζω να μπει ένα τέλος σε όλο αυτό».

-Πως σε επηρέασε η απουσία λόγω του κορονοϊού και πως ένα αθλητής καταφέρνει όλο αυτό να το αφήσει πίσω του;

«Ο κορονοϊός επηρέασε όλον τον πλανήτη αλλά και τον ποδοσφαιριστή. Χωρίς προπονήσεις στο άγνωστο με πολλούς ποδοσφαιριστές να έχουν μοναδικό εισόδημα το ποδόσφαιρο δημιουργείται και ένα θέμα βιοπορισμού. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι είναι δύσκολο να επανέλθεις μετά από 4-5 μήνες απραξίας».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας που δεν θα μπορεί στα πρώτα ματς τουλάχιστον να είναι μαζί σας;

«Στον κόσμο της ομάδας θέλω να πω ότι ήρθα για πρωταθλητισμό και θα δίνω το 100% εγώ και οι συμπαίκτες μου για να πανηγυρίζουμε κάθε Κυριακή. Εύχομαι οι συνθήκες να επιτρέψουν να έχουμε τους οπαδούς μας γρήγορα στην εξέδρα».

-Μετά από μια τόσο μεγάλη καριέρα ποια στιγμή θα κράταγες και ποια στιγμή αν είχες την ευκαιρία θα γύρναγες τον χρόνο πίσω και θα έσβηνες;

«Μετά από τόσες χάρες και λύπες θα ήθελα να αλλάξω πολλές λάθος επιλογές.  Η καλύτερη μου στιγμή που δεν θα άλλαζα είναι η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ από την Κέρκυρα γιατί είναι ευλογία για κάθε παίκτη να αγωνίζεται σε μια από τις 3 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας του. Τέλος να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλες τις ομάδες».

Karalis Giannis HIGHLIGHTS 2012/13

www.footballstar.gr - Γιάννης Καραλής



Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
Χάντμπολ: Εκτός έδρας ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με Βαλούρ για το European Cup
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved