Nations League: Κατρακύλα για Κύπρο (video+photos)

Nations League: Κατρακύλα για Κύπρο (video+photos)

Nations League: Η Κύπρος υπέστη τρίτη σερί ήττα στον όμιλό της. Δράστης αυτή τη φορά το Λουξεμβούργο! Πρωταγωνιστής ο Σινάνι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ. Νίκη για το Μαυροβούνιο.

Την κατηφόρα έχει πάρει η Κύπρος και δεν λέει να σταματήσει.

Η εθνική ομάδα του νησιού είχε δύο εντός έδρας ήττες στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας στο Nations League. Η πρώτη από το Μαυροβούνιο με 0-2 και η δεύτερη από το Αζερμπαϊτζάν με 0-1.

Σήμερα ηττήθηκε κι εκτός έδρας από το Λουξεμβούργο με 2-0. Έτσι, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, ενώ το Λουξεμβούργο είναι δεύτερο με δύο νίκες! Δράσης ο Ντάνιελ Σινάνι. Ο φορ του Λουξεμβούργου μάλλον αφηνιάζει όταν ακούει για Κύπρο, αφού τη σεζόν 2019-20 με τη Ντουντελάνζ σημείωσε δύο γκολ στο 3-4 επί του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, για τους ομίλους του Europa League.

Στο 12' από λάθος πάσα του Λαϊφη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τη μπάλα, ο Σινάνι βγήκε τετ α τετ με τον Κυριακίδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 23’ ο Κυριακίδης μπλόκαρε το σουτ του Ροντρίγκες και στο 26’ έγινε το 2-0. Ο Β. Τιλ σούταρε εκτός περιοχής, ο Κυριακίδης απέκρουσε προσωρινά και ο Σινάνι από κοντά σημείωσε το δεύτερό του γκολ.

Η Κύπρος είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 65', όταν το πλασέ του Πίττα έφυγε άουτ. Στο 66’ σουτ του Χριστοφή από καλή θέση επίσης ήταν άστοχο, ενώ στο 68’ διαγώνιο σουτ του Πίττα μπλοκάρε ο Μόρις. Στο 89’ ο Χριστοφής από κοντά σημάδεψε το δοκάρι.

Λουξεμβούργο (Λουκ Χολτζ): Μόρις, Γκέρσον, Σελίμοβιτς (69' Μάρτινς), Κάρλσον, Γιανς, Μπαρέιρο, Ο.Τιλ, Πίντο (68' Μπένσι), Σινάνι (79' Σκεντέροβιτς), Ροντρίγκες, Β.Τιλ

Κύπρος (Γιόχαν Βάλεμ): Κυριακίδης, Καρώ (61' Γκόγκιτς), Λαΐφης, Γουίλερ (54' Θ.Ιωάννου), Κούσουλος, Αρτυματάς (75' Χάμπος), Κάστανος, Χριστοφή, Τζιωνής (46' Αντωνίου), Πίττας (75΄Λοΐζου), Πιέρος.

Το απόλυτο το Μαυροβούνιο

Στον άλλο αγώνα του ομίλου το Μαυροβούνιο νίκησε εντός έδρας με το ίδιο σκορ το  Αζερμπαϊτζάν. Στο 9’ ο άσος της Μονακό, ο Στέφαν Γιόβετιτς άνοιξε το σκορ και στο 71’ ο Ιβάνοβιτς, λίγα δευτερόλεπτα, αφού μπήκε αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για το Μαυροβούνιο σε ισάριθμα ματς και έχει φυσικά το απόλυτο των εννέα βαθμών.

Μαυροβούνιο (Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς): Μιγιάτοβιτς, Ραντούνοβιτς, Σίμιτς, Ρασπόποβιτς, Βούγιατσιτς, Βούκσεβιτς (81’ Ραϊτσκοβιτς), Μπάκιτς (63’ Κόσοβιτς), Μπόλγεβιτς (71’ Ιβάνοβιτς), Χακσαβάνοβιτς, Γιόβετιτς (80’ Γιάνκοβιτς), Ισλάμοβιτς (71’ Μπεκιράι).  

Αζερμπαϊτζάν (Τζιοβάνι ντε Μπιάσι): Μπαλάγεφ, Μεντβέντεφ (46’ Σαλαχλί), Καράγεφ (60’ Ντινίγεφ), Μπ. Χουσεϊνοφ, Μουσταφαζαντά, Α. Χουσεϊνοφ, Κρίβοτσιουκ, Αλασγκάροφ (80’ Αμπάσοφ), Καμάλοφ, Σαντίκοφ (61’ Χασίγεφ), Γκορμπάνι (60 Σεϊντάγεφ).

Δείτε στη photo gallery τη βαθμολογία του ομίλου.



Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved