Ρεθυμνιακός: Δικός του και ο Φράγκος!

Ρεθυμνιακός: Δικός του και ο Φράγκος!

Τον 27χρονο Χρήστο Φράγκο έκανε δικό του ο Ρεθυμνιακός.

Ο έμπειρος μέσος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Έτσι, ο Ρεθυμνιακός σιγά-σιγά εμπλουτίζει το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που αναμένεται περισσότερο απαιτητική.

Η ανακοίνωση:

Επιστρέφει με… ΑΓΡΙνιώτικΕΣ διαθέσεις

Σε μια κίνηση που αναμένεται να του προσδώσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ και ποιότητα στην επίθεση, αλλά και βοήθειες αν χρειαστεί στον χώρο του κέντρου, προχώρησε με γρήγορες διαδικασίες ο Ρεθυμνιακός μας, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Από το μεσημέρι ο 27χρονος πολύπειρος μέσος Χρήστος Φράγκος ανήκει στα «δελφίνια» επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια ξανά στο αγαπημένο του Ρέθυμνο, όπου θα συναντήσει μια σειρά από συμπαίκτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν.

Ο ύψους 1.80μ Αγρινιώτης ποδοσφαιριστής που μπορεί με την ίδια ευχέρεια να μετατραπεί από αριστερός μέσος σε κυνηγό, συγκλίνοντας προς την αντίπαλη περιοχή, ανοίγοντας χώρους, μοιράζοντας ασίστ αλλά βλέποντας με ιδανικό τρόπο και δίχτυα, προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον οποίο μετακόμισε μετά από επίσης δύο επιτυχημένες χρονιές στην Επισκοπή.

Ο Χρήστος Φράγκος που έχει γεννηθεί στις 27 Μαρτίου 1993 έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αγρίνιο και στην συνέχεια «προσχώρησε» στην Κ20 του Ατρόμητου.

Ακολούθησε μια πλούσια καριέρα όπου ο 27χρονος παίκτης πρόσφερε τις υπηρεσίες του σε ομάδες οι οποίες στην πλειοψηφία τους ανήκαν σε Εθνικές κατηγορίες. Μετά τον Ήφαιστο Περιστερίου (Δ’ Εθνική) ακολούθησαν οι ΑΕ Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Ερμιονίδα (Γ’ Εθνική), Αρχάγγελος Ρόδου (Α’ ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Φλόγα Παλαιομάνινας (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας), πριν να έχει την πρώτη του επαφή με το Ρέθυμνο και την Επισκοπή με την οποία πέτυχε την άνοδο από την Α’ ΕΠΣΡ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην συνέχεια θα πετύχει 5 γκολ με τα «πράσινα» του Όμηρου Νεοχωρίου (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας) πριν αναχωρήσει για την Λευκάδα όπου φόρεσε την «κυανέρυθρη» φανέλα του Τηλυκράτη στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπου στην απερχόμενη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε μαζί του την 5η θέση στον 4ο όμιλο της κατηγορίας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας :

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου μέσο – επιθετικού ΦΡΑΓΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. Ο γεννημένος την 27η Μαρτίου 1993 ποδοσφαιριστής, κατάγεται από το Αγρίνιο, όπου και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πριν φορέσει κατά σειρά την φανέλα των Ατρομήτου (Κ20), Ήφαιστου Περιστερίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (Δ’ Εθνική), Ερμιονίδας (Γ’ Εθνική), Αρχάγγελου Ρόδου (Α’ ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Φλόγας Παλαιομάνινας (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας), Επισκοπής (Α’ ΕΠΣΡ με κατάκτηση πρωταθλήματος και άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία), Όμηρου Νεοχωρίου (Α’ ΕΠΣΝ Αιτ/νιας) και Τηλυκράτη 2014 Λευκάδας (Γ’ Εθνική).

Ο Χρήστος Φράγκος μπορεί με την ίδια ικανότητα να μεταβληθεί από αριστερό χαφ σε δημιουργικό και εκτελεστικό φορ και έχει ύψος 1.80μ.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».

Χρήστος Φράγκος : «Επιστρέφω έτοιμος για σκληρή δουλειά»…

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την συμφωνία του με την διοίκηση του Ρεθυμνιακού και την επιστροφή του στην πόλη μας, εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως «κυανόλευκος» ο Χρήστος Φράγκος. Ο 27χρονος έμπειρος μέσο – επιθετικός, τόνισε χαρακτηριστικά : «Επιστρέφω στο Ρέθυμνο μετά από δύο χρόνια και θα συναντήσω τον προπονητή κ.Λυρώνη αλλά και αρκετούς συμπαίκτες μου με τους οποίους συνεργάστηκα με επιτυχία στο παρελθόν. Ευχαριστώ την διοίκηση αλλά και τον κ.Λυρώνη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από σκληρή δουλειά και θέληση. Ο Ρεθυμνιακός διαθέτει ένα πολύ καλό δυναμικό και ένα εξίσου καλό τεχνικό επιτελείο που μπορούν να το οδηγήσουν σε μια πορεία αντάξια της ιστορίας του. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πετύχουμε σε ότι στοχεύουμε».

* Στην φάση του αγώνα ανάμεσα στην Επισκοπή και την ΕΑΠ, ήταν αντίπαλοι. Πλέον όμως ο βοηθός του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη, Στέλιος Νικηφόρος και το νέο μεταγραφικό απόκτημα μας Χρήστος Φράγκος θα συνεργαστούν προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στον Ρεθυμνιακό μας.



Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved