Επίσημα Λυρώνης στον Ρεθυμνιακό

Επίσημα Λυρώνης στον Ρεθυμνιακό

Με τον Γιώργο Λυρώνη θα πορευτεί ο Ρεθυμνιακός στο υπόλοιπο της σεζόν, στην προσπάθεια του να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, μέσα από την διαδικασία των πλέι άουτ.

Ο 53χρονος τεχνικός αναλαμβάνει τις τύχες του Ρεθυμνιακού, μιας ομάδας όπου υπηρέτησε με επιτυχία για πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής ως ΕΑΡ, όταν αυτή αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Ο Ρεθυμνιακός για τον Λυρώνη, θα αποτελέσει τον 8ο σταθμό στην προπονητική του καριέρα μετά από ΑΟΝ Αστέρα, ΠΕ Ρεθύμνου (συγχώνευση Ρεθυμνιακού και ΑΟΝ Αστέρα), Κάλυβο, Δόξα Πλατανέ, ΑΕ Μυλοποτάμου, ΑΟ Χανιά και Ηρόδοτο, ενώ έχει δουλέψει και στις Μικτές ΕΠΣΡ, κατακτώντας το πρωτάθλημα Κρήτης με τη Μικτή Νέων το 2018. Ο Γιώργος Λυρώνης αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα την Πέμπτη το απόγευμα.

Το βιογραφικό του Λυρώνη
Ο Γιώργος Λυρώνης έχει γεννηθεί στις 14/8/67 και σαν ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε στον Αστέρα Περάματος (Δ’ Εθνική) στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έπειτα αγωνίστηκε στην ΕΑΡ (Β’ Εθνική) για 8 χρόνια. Το 1999 επέστρεψε στην Δ’ Εθνική και τον ΑΟΝ Αστέρα για να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΑΟ Λιβαδίων. Την προπονητική του καριέρα ξεκίνησε τη σεζόν 2005-06 ως άμεσος συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη (στο β’ μισό ήταν στο πλευρό του Νίκου Τσίμπου) στον ΑΟΝ Αστέρα. Στην Σοχώρα και τον ΑΟΝ Αστέρα έμεινε και τα επόμενα 4 χρόνια. Την τριετία 2006-2009 ήταν μαζί με τον Ηλία Ασπρομάτη, οι συνεργάτες του Γιάννη Πετράκη, κατακτώντας το πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής και συμμετέχοντας 2 σεζόν στην Γ’ Εθνική. Μαζί με τον Ασπρομάτη ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟΝ Αστέρα τη σεζόν 2009-2010, ενώ μαζί κοούτσαραν την ΠΕΡ την επόμενη σεζόν (2010-2011). Ακολούθως ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Δόξα Πλατανέ και ΑΟ Καλύβου, για να έρθει τη σεζόν 2015-16 η συνεργασία με την Επισκοπή ως συνεργάτης του Ράικο Γιάνγιανιν, η οποία κράτησε μέχρι τον Οκτώβρη. Το υπόλοιπο της σεζόν δούλεψε στον ΑΟ Χανιά στην Football League (τότε Β’ Εθνική) δίνοντας παιχνίδια Κυπέλλου με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, για να ακολουθήσει ένα μικρό πέρασμα από την ΑΕΜ (Α’ ΕΠΣΡ). Τη σεζόν 2017-18 ανέλαβε Ενωσιακός τεχνικός, κατακτώντας το πρωτάθλημα Κρήτης με τη Μικτή Νέων ΕΠΣΡ, ενώ έχασε τον τίτλο στην ισοβαθμία με το Ηράκλειο, στους Παίδες. Στις 27 Μαρτίου 2018 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής κατακτώντας το πρωτάθλημα Α’ ΕΠΣΡ, στον πάγκο της οποίας κάθισε μέχρι την 1η αγωνιστική της επόμενης σεζόν στην Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια ανέλαβε συνεργάτης του Αρμάντο Φουτσίνι στον Ηρόδοτο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2018-19 ήταν ο πρώτος προπονητής της ομάδας της Αλικαρνασσού στην Football League (Β’ Εθνική).

Πηγη: rethymnosports



Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Μαρία Σάκκαρη: Αποκλεισμός από το Madrid Open κι υποχώρηση δύο θέσεων
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved