«Δεχθήκαμε λάσπη...»

«Δεχθήκαμε λάσπη...»

Ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Δημήτρης Σαρρής, μιλώντας στο Onsports, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει των εκλογών της Κυριακής (22/05).

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές, μέσα από τις οποίες θα αναδειχτεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης για την επόμενη διετία, ο Δημήτρης Σαρρής, άνοιξε την καρδιά του στο Onsports. Ο Α’ αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, μίλησε για την διαδικασία, καθώς και όλα για αυτά που τον πλήγωσαν τον τελευταίο καιρό, για το έργο που έκανε η απερχόμενη διοίκηση και τα βήματα προόδου που έγιναν σε όλους τους τομείς, στέλνοντας παράλληλα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της επόμενης μέρας για την ομάδα. Ένας διαφορετικός Δημήτρης Σαρρής… 

- Μετά από μια μακρά περίοδο, στην οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά, τελικά τι είναι αυτό που έχει μείνει;

«Αυτό που έχει μείνει στον κόσμο του Άρη είναι τα πραγματικά γεγονότα και η αλήθεια, η οποία φάνηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη, που κατέρριψε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλα αυτά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ακούσαμε τον τελευταίο καιρό και κατέδειξε ότι ο πόλεμος λάσπης, ύβρεων και συκοφαντίας, ο οποίος δεχτήκαμε όλο αυτόν τον καιρό, ήταν όχι απλά ψεύτικος και αηδιαστικός, αλλά ήταν το κύκνειο άσμα ενός ανθρώπου, ο οποίος και με την βούλα αποτελεί παρελθόν από την οικογένεια του συλλόγου». 

- Περιμένατε ποτέ ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό σημείο;

«Να ξεκαθαρίσω κάτι. Η κριτική σε μια διοίκηση όχι μόνο είναι θεμιτή, αλλά είναι και επιβεβλημένη, αφού είναι λογικό να έχουν γίνει και λάθη. Άλλωστε λάθη κάνουμε και ως άνθρωποι και μια διοίκηση, όπως η δική μας, που έχει δουλέψει πολύ, έχει κάνει λάθη, τα οποία προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε στην διάρκεια της διετούς θητείας μας. Και όσα δεν προλάβαμε να διορθώσουμε θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε από εδώ και πέρα, αν και εφόσον τα μέλη της Λέσχης μάς κάνουν την τιμή και μας εκλέξουν ξανά στη διοίκηση». 

Επειδή αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο του Αρη είναι η επόμενη μέρα, τι μπορεί να περιμένει την επομένη της 22ας Μαΐου;

«Αυτήν την διετία έγιναν τρομακτικά βήματα προόδου. Ο σύλλογος συμμαζεύτηκε σε όλους τους τομείς. Οικονομικά, οργανωτικά, στο εμπορικό, καθώς και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γενικώς σε όλες τις λειτουργίες που υπάρχουν σε μια ανώνυμη εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι ο Αρης. Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα που με ρωτήσατε, θεωρώ ότι η διετία που έρχεται, θα είναι πλέον η διετία της απόλυτης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς της ομάδας, ευελπιστώ και στο αγωνιστικό κομμάτι. Όποια κι αν είναι η διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής (22/05) τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και οι δυσκολίες λιγότερες από αυτές που αντιμετωπίσαμε εμείς πριν από δύο χρόνια, όταν πήραμε το χρίσμα από τα μέλη του φορέα. Και θεωρώ ότι αν είμαστε εμείς και πάλι στη διοίκηση τα βήματα προόδου θα είναι θεαματικά». 

- Αυτό δείχνει κ. Σαρρή ότι το «νερό έχει μπει στ’ αυλάκι» και η δουλειά που έγινε θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς...

«Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Εγώ προσωπικά βλέποντας όλα αυτά που έχουν γίνει στον σύλλογο, τον οποίο υπηρετώ πολλά χρόνια, την δουλειά και την μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, είμαι πράγματι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Στον σχεδιασμό που ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε, έχουμε προβλέψει την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας επιφυλάσσει η επομένη κιόλας μέρας των εκλογών σε πιθανούς και απίθανους τομείς, εφόσον βέβαια είμαστε και πάλι διοίκηση». 

- Τι σας δίδαξε η εμπειρία των δύο προηγούμενων ετών;

«Καταρχήν να πω ότι ήταν μια δύσκολη διετία για μας, καθώς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που κληρονομήσαμε από προηγούμενες χρήσεις. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ήταν μια σκληρή περίοδος, η οποία μας έφερε στα άκρα των ψυχικών μας δυνάμεων, αλλά ανταπεξήλθαμε με επιτυχία. Η εμπειρία που αποκομίσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει στο να μην επαναληφθούν κάποια λάθη, που έγιναν στο παρελθόν.

Όπως για παράδειγμα, ότι αυτήν την στιγμή κανείς ποδοσφαιριστής δεν φεύγει από την ομάδα χωρίς να πληρωθεί. Δεν θέλουμε να υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, την οποία να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε μπροστά μας στο μέλλον. Κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό. Επίσης η επόμενη μέρα για τον Αρη έχει ένα μεγάλο όπλο. Έχει τέσσερις καινούργιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί οικονομικά, έμπειροι, με θετική σκέψη και με μεγάλη διάθεση για προσφορά. Θεωρώ ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα ανθρώπων, που είχε ποτέ διοίκηση στον Αρη». 

Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσμος θα πρέπει να εμπιστευτεί ξανά τον συνδυασμό «ΑΡΗΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»;

«Ο κόσμος του Αρη θα πρέπει να υπερψηφίσει τον συνδυασμό μας για πολλούς, αλλά και για απλούς ουσιαστικά λόγους. Για την εμπειρία, για την οικονομική ασφάλεια την οποία παρέχει, για το γεγονός ότι την διετία που μας πέρασε η συγκεκριμένη διοίκηση, χωρίς τους τέσσερις νέους ανθρώπους που θα την ενισχύσουν τώρα, έκανε βήματα προόδου και έφερε τον σύλλογο σε μια κατάσταση τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά πολύ καλύτερη από αυτή που ήταν πριν από τον Μάιο του 2009. Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι τα καλύτερα εχέγγυα για να μας ψηφίσει και πάλι ο κόσμος του Αρη, τα μέλη της Λέσχης.

Με την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι, το οποίο θα πρέπει να γίνει κατανοητό απ’ όλους. Ψηφίζουμε για την ομάδα μας και η ψήφος θα πρέπει να είναι θετική. Ο κόσμος θα πρέπει να ψηφίσει την διοίκηση, η οποία πιστεύει ότι μπορεί να οδηγήσει ένα μεγάλο καράβι, όπως είναι ο Αρης, προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μόνο οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Χρειάζονται εμπειρία, οικονομική δύναμη και ασφάλεια. Και αυτά μόνο εμείς μπορούμε να τα παράσχουμε». 

Ποια είναι η υπόσχεση που θέλει να δώσει ο Δημήτρης Σαρρής στον κόσμο της ομάδας;

«Η υπόσχεση που θέλω να δώσω είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως και τώρα, το ίδιο σκληρά και θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τα όποια λάθη έχουμε κάνει. Όλοι γνωρίζουν ποιοι είμαστε και το τι έχουμε προσφέρει ο καθένας μας όλα αυτά τα χρόνια στον Αρη. Και δεν μιλάω μόνο διοικητικά, αλλά και εξωδιοικητικά. Είμαστε οι μόνοι που εγγυόμαστε την επιτυχία και την ενότητα. Το δίλλημα είναι απλό: Την Κυριακή ψηφίζουμε την εμπειρία και την ασφάλεια ή ψηφίζουμε την ανασφάλεια…»

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Οριστικό το σοκ: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!
Οριστικό το σοκ: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!
Τρίκαλα: Φιλική νίκη με... μεταγραφή
Τρίκαλα: Φιλική νίκη με... μεταγραφή
Γκαζιαντέπ-ΠΑΟΚ 80-66: «Καμπανάκι» κινδύνου!
Γκαζιαντέπ-ΠΑΟΚ 80-66: «Καμπανάκι» κινδύνου!
Μπήκε ο Σίνγκλετον, θεραπεία για Καλαϊτζάκη
Μπήκε ο Σίνγκλετον, θεραπεία για Καλαϊτζάκη
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Είδηση - «βόμβα»: Αλλάζουν τα όρια ταχύτητας στις Εθνικές Οδούς!
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες: Οι οδηγίες του GPS προκάλεσαν το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη;
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Σεισμός Μεξικό: Δεκάδες νεκροί και εγκλωβισμένοι σε φλεγόμενα κτήρια (pics+vid)
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί τρεις νέοι σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης