Ελλοχεύουν  κίνδυνοι

Ελλοχεύουν κίνδυνοι

Η απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου που αφορά την περίπτωση της Αναγέννησης Καρδίτσας και των Τρικάλων ελλοχεύει τον κίνδυνο αφαίρεσης έως και δύο βαθμών.

Ωστόσο σε ανάλογες περιπτώσεις τέτοιων αποφάσεων υπάρχει συμφωνία μεταξύ παικτών και  ομάδων και έτσι δεν εφαρμόζονται.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Απορρίπτει τη με αρ. πρωτ. της Ε.Π.Ο. 24728/23-8-2010 αίτηση του αιτούντος αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» κατά του Τμήματος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Τ.Α.Π.) με την επωνυμία «Α.Σ. ΦΩΚΙΚΟΣ Τ.Α.Π.». Διατάσσει την επί τη αποδείξει επιστροφή της σχετικής δικογραφίας στη νομική υπηρεσία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, προς γνώση της και για τις έννομες συνέπειες, προκειμένου να ασκηθούν παρ’ αυτής τα νόμιμα οικονομικά δικαιώματά της σε βάρος του καθ’ ου ΤΑΠ.

2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 01/03/2011 με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 7.804/02-03-2011 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ κατά της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904». Επιβάλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 37/2011 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904».: (α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των δέκα έξι χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τεσσάρων ΕΥΡΩ (16.284,00€), νομιμοτόκως από τότε που κάθε κονδύλιο κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καθώς και του ποσού των τετρακοσίων ΕΥΡΩ (400,00€) για τη δικαστική του δαπάνη, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής υπ’ αριθμ. 471/2010 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο.

3. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά καθ’ ολοκληρίαν την από 16/12/2010 με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 39.529/16-12-2010 Αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΑΚΩΒΑΚΗ κατά της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ». Επιβάλλει και Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αρίθμ. 130/2010 Απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ. Ειδικότερα, επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ»:(α) την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης δύο (2) βαθμών και (β) την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου ελληνικού Πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθ’ ης ΠΑΕ από τη δημοσίευση της παρούσης και εφεξής στο τρέχον, ή στο επόμενο Πρωτάθλημα και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα ποδοσφαιριστή του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των τεσσάρων χιλιάδων εβδομήντα πέντε ΕΥΡΩ και πενήντα ενός λεπτών, (4.075,51€), νομιμοτόκως από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως του αιτούντα, συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής υπ’ αριθμ. 565/2006 Απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο.

4. Η αίτηση του ποδοσφαιριστή ΓΙΑΝΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  κατά της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ματαιώθηκε. Κατόπιν αυτού η υπόθεση τίθεται στο αρχείο

5. Η αίτηση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  κατά του ποδοσφαιριστή ΔΙΓΚΟΖΗ ΑΓΓΕΛΟΥ  ματαιώθηκε. Κατόπιν αυτού η υπόθεση τίθεται στο αρχείο.

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
«Πολυβόλο» η Ατλέτικο Μαδρίτης
«Πολυβόλο» η Ατλέτικο Μαδρίτης
Το επικό ματς και η νίκη της Σίτι
Το επικό ματς και η νίκη της Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό 5-3: Τι ματσάρα θεέ μου!
Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό 5-3: Τι ματσάρα θεέ μου!
Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4: Ισπανική καταιγίδα πρόκρισης!
Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-4: Ισπανική καταιγίδα πρόκρισης!
Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχει αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα στις Βρ
Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχει αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα στις Βρ
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/2 έως 24/2
Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 21/2 έως 24/2
Σε νοσοκομείο τραγουδίστρια με ρήξη πρωκτικού σφιγκτήρα
Σε νοσοκομείο τραγουδίστρια με ρήξη πρωκτικού σφιγκτήρα
Μανώλης Κυπριανίδης: Νεκρός ο πασίγνωστος επιχειρηματίας - Τον δολοφόνησαν!
Μανώλης Κυπριανίδης: Νεκρός ο πασίγνωστος επιχειρηματίας - Τον δολοφόνησαν!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης