Αναστασιάδης: «Καλό το κλίμα, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Αναστασιάδης: «Καλό το κλίμα, δεν υπάρχει δικαιολογία»

Την Εθνική Τουρκίας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη το βράδυ (30/5, 21:00) στην Αττάλεια η Ελλάδα, σε φιλικό αγώνα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Άπελντοορν της Ολλανδίας και η αναμέτρηση των δύο ομάδων εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους αγώνες του Ιουνίου, στα προκριματικά του Euro 2020. Λόγω του ταξιδιού από το Άμστερνταμ στην Αττάλεια, μέσω Κωνσταντινούπολης, αποφασίστηκε να μην γίνει προπόνηση απόψε, αλλά ένα χαλάρωμα το πρωί της Πέμπτης. Αγωνιστικά, οι Μαυρίας και Σιώπης αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα, έκαναν ατομικό πρόγραμμα χθες (28/5), αλλά όπως εκτιμάται τελικά θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε στην ολιγοήμερη προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Άπελντοορν της Ολλανδίας αλλά και στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, δέχθηκε η Τουρκία να παίξει με μας. Θα είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Θα δούμε την κατάσταση στην οποία είμαστε, ενώ και οι Τούρκοι παίζουν με τους Γάλλους στα προκριματικά, θα είναι κέρδος και για τους δυο. Για τον Παπασταθόπουλο, είναι ο δικός μας άνθρωπος, μακάρι να κερδίσει το Europa League, είμαστε όλοι οπαδοί του!

Η προετοιμασία μας έπρεπε να συντονιστεί, γιατί άλλοι παίκτες τελείωσαν στις 5 Μαΐου, άλλοι στις 17. Καταφέραμε να μεταφέρουμε μια εβδομάδα πίσω τον τελικό του Κυπέλλου, ήταν σημαντικό να προλάβουν οι παίκτες να ξεκουραστούν. Το κλίμα είναι αυτό που πρέπει σε μια ομάδα, αλίμονο αν δεν ήταν αυτό. Πρέπει να δούμε την εικόνα μας και να βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι, αλλά δικαιολογία δεν υπάρχει. Δουλέψαμε με τις συνθήκες που υπήρχαν.

Πιστεύω στα παιδιά, ενσωματώθηκαν τελευταία στιγμή και ο Βλαχοδήμος με τον Σάμαρη και τον Σιόβα. Μόνο σημαντικά συμπεράσματα θα βγουν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά, είναι χαρούμενοι και αγαπημένοι. Υπάρχει διάθεση, μακάρι να βγουν θετικά αποτελέσματα. Ας ελπίσουμε να τελειώσει καλά σήμερα ο Σωκράτης, είναι σημαντικό να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ευτυχώς ως τώρα δεν έχουμε τέτοια θέματα και μακάρι το ίδιο να συμβεί και αύριο, ώστε να μην έχουμε προβλήματα ενόψει προκριματικών. Θα έρθουν να βοηθήσουν και οι υπόλοιποι, αν κι εγώ δεν στέκομαι στα ονόματα. Μακάρι η ομάδα να είναι καλά».



Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Δημοπρατήθηκε για... τρελό ποσό χαρτοπετσέτα με την υπογραφή του Μέσι
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Ισπανία: Πλήγμα με τον Ίσκο να χάνει το Euro
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
Γκουαρντιόλα: «Η μοίρα στα χέρια μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved