«Τρέλα» ο Άρης, 1-0 την Μπόκα

«Τρέλα» ο Άρης, 1-0 την Μπόκα

Σε μια ανεπανάληπτη γιορτή στο «Βικελίδης» ο Άρης νίκησε με 1-0 την Μπόκα Τζούνιορς με τον κόσμο να κλέβει την παράσταση.

Με την παρουσία 20.000 περίπου θεατών έγινε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ του Αρη και της Μπόκα Τζούνιορ, στο "Κλεάνθης Βικελίδης" που ξεκίνησε με 25λεπτη καθυστέρηση, λόγω των θερμών εκδηλώσεων που προηγήθηκαν της έναρξης του αγώνα από τους φιλάθλους και την ρίψη καπνογόνων και εκατομμυρίων μικρών τεμαχισμένων κίτρινων χαρτιών. Τελικώς νικητής αναδείχτηκε ο Αρης που στο τέλος της αναμέτρησης (90+3') με πλασσαριστό σουτ του Μιλούνοβιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε και το νικητή.

1791371.jpg

Το παιχνίδι αν και είχε φιλικό χαρακτήρα έκρυβε καλή ποιότητα από την απόδοση των δυο ομάδων και των ποδοσφαιριστών που προσπάθησαν ως το τέλος για το γκολ και τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η Μπόκα Τζούνιορ είχε ελαφρά τεχνική και εδαφική υπεροχή και μερικές καλές ευκαιρίες. Στο 10΄ ο Σόουζα, από μπαλιά του Ντούνη σε κόντρα αντεπίθεση πλάσαρε αλλά με τα πόδια απομάκρυνε ο Μπουστίγιος σε πλάγιο. Στο 17 ένα σουτ του Ντούνη, έφυγε αουτ, ενώ στο 30΄χτύπημα φάουλ από τον Γκροσέρο, απομάκρυνε σε κόρνερ με τις γροθιές ο Καντιμοίρης. Η εξέλιξη ήταν ενδιαφέρουσα και στο 32΄κεφαλιά του Ερέδια, έφυγε λίγο αουτ, μετά από κόρνερ του Λούνα. Στο 38΄ένα εξαιρετικό σουτ του Μπαργκάν, εκτός μεγάλης περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα ο Μπουστίγιος και στο 44΄ πλασέ του Μπροσέρο, μετά από κάθετη του Λούνα, έφυγε ελάχιστα αουτ δίπλα από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

1791459.jpg

Στην επανάληψη η νεανική ομάδα της Μπόκα Τζούνιορ ανέλαβε επιθετικότερη πρωτοβουλία κι έχασε δυο μοναδικές ευκαιρίες για γκολ. Στο 50΄μόνος του απέναντι στον Καντιμοίρη ο Ροσκόπφ, σούταρε ψηλά άουτ, ενώ στο 72΄ σουτ του Βάργκας, έφυγε επίσης άουτ. Σταδιακά με τις πολλές αλλαγές οι δυο ομάδες έχασαν την αγωνιστική τους αυτοσυγκέντρωση και αυτό έδωσε το περιθώριο στον Αρη να ανεβάσει την απόδοση του και στο τέλος να αρπάξει και τη νίκη. Οι Θεσσαλονικείς μέσα σε παραλήρημα ενθουσιασμού της κερκίδας πανηγύρισαν τη νίκη με γκολ που σημειώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Μιλούνοβιτς πλάσαρε εύστοχα και πέτυχε το γκολ με το οποίο καταγράφηκε η σημαντική αυτή φιλική νίκη του Αρη απέναντι στην μεγάλη Αργεντίνικη ομάδα.

Αρης: (Σπανός): Καντιμοίρης (46' Αναγνωστόπουλος), Σόουζα (46' Δεληζήσης), Μαραγκός, Νέτο , Τζανακάκης, Παυλιδης, Νίκιτς (46' Ιντζόγλου), Μπαργκάν, Στεφάνοβιτς, Ντούνης, Καπνίδης. Αγωνίστηκαν ακόμα για τον Αρη οι Τζανακάκης, Πλατέλλας, Μιλούνοβιτς, Διαμαντόπουλος, Λώττας, Μουμίν

Μπόκα Τζούνιορς (Σκιάβι): Μπαστίγιος, Μίνγκο, Βάκα, Γκονί, Μέγιο (79' Κανιέτε), Ερέδια, Βάργκας (70' Βάϊγκαν), Καπάλντο, Ροσκόπφ, Λούνα, Μπροσέρο. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Αμπάντια, Μπαγιέρντι, Ομπάντο και Καμπρέρα.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved