Το ποδοσφαιρικό σχολείο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» επεκτείνεται στη Φιλαδέλφεια (pics)

Το ποδοσφαιρικό σχολείο του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» επεκτείνεται στη Φιλαδέλφεια (pics)

Οι περυσινές επιτυχίες των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου «Απόλλων Σμύρνης» με σημαντικές διακρίσεις στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και σ’ εκείνα του Soccer Link αποτέλεσαν την καλύτερη διαφήμιση της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε στις τάξεις του.

Το ποδοσφαιρικό σχολείο του ΓΣ  ανέδειξε πρωταθλητές και αριστούχους… μαθητές και το ίδιο σκοπεύει να κάνει και φέτος. Με τη διαφορά ότι ανοίγει τα φτερά του επεκτεινόμενο και στις γύρω από τη Ριζούπολη περιοχές, με στόχο να μεταλαμπαδεύσει σε ακόμη περισσότερα παιδιά τις ποδοσφαιρικές και ηθικές αξίες που χαρακτηρίζουν το Σύλλογο και φυσικά να παραγάγει ικανούς αθλητές (κάποιοι εκ των οποίων θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα), αθλητές που θα χαίρονται τη συμμετοχή και ανθρώπους με κοινωνικές αρετές.

Φέτος οι προπονήσεις και οι αγώνες θα διεξάγονται σε τρία διαφορετικά γήπεδα υπό την τεχνική καθοδήγηση των άρτια καταρτισμένων προπονητών (αποφοίτων ΤΕΦΑΑ με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο) του Απόλλωνα και τη γενική εποπτεία του τεχνικού διευθυντή Κώστα Ποζαπαλίδη.

Τα «Αστεράκια», παιδιά γεννηθέντα το 2011-2012-2013, όπως και τα Προτζούνιορ (2009-2010) θα προπονούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 20:00 υπό την καθοδήγηση των προπονητών -Παιδαγωγών στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Athens Football Club (παλιό γήπεδο «Τσώλης») στη Νέα Φιλαδέλφεια (Δωδεκανήσου 11). Δύο πανέμορφα γήπεδα, προσφάτως ανακαινισμένα, που διαθέτουν εκτός των άλλων αποδυτήρια, αλλά και χώρο αναψυκτηρίου με όλες τις ανέσεις και για τους γονείς.

Δύο μήνες δωρεάν για τα «Αστεράκια»

Μάλιστα η επιθυμία των ανθρώπων του Γυμναστικού Συλλόγου να επενδύσουν ακόμη περισσότερο στις μικρές ηλικίες τους οδήγησαν στην απόφαση να προσφέρουν τους δύο πρώτους μήνες δωρεάν για όσα «Αστεράκια» ενταχθούν στις τάξεις του Απόλλωνα Σμύρνης, όπου θα κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα κάτω από άριστες συνθήκες. Σημαντική έκπτωση θα ισχύσει και για τα Προτζούνιορ (πληροφορίες στη Γραμματεία του Συλλόγου στο γήπεδο της Ριζούπολης).

Τα τμήματα Τζούνιορ (2007-2008), Παμπαίδων (2005-2006), Παίδων (2003-04) και Εφήβων (2000-2001-2002) θα μαθαίνουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς από τους προπονητές του ΓΣ στις επίσης άρτιες εγκαταστάσεις του γηπέδου του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, το οποίο βρίσκεται  στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τέλος το 1ο εφηβικό τμήμα του ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Άτταλου Νέας Φιλαδελφείας.

Όλα τα τμήματα των ακαδημιών μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ - ιδρυτικό μέλος της οποίας φυσικά αποτελεί ο Απόλλων - και σ’ εκείνα του Soccer Link, σε εορταστικά τουρνουά, όπως και κατά περιστάσεις, σε κορυφαία τουρνουά του εξωτερικού, όπως συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε με τη συμμετοχή των Παμπαίδων και των Παίδων σε διεθνές τουρνουά στο Βελιγράδι με αντιπάλους – μεταξύ άλλων τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου στο Γήπεδο της Ριζούπολης. Έφοροι των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» και δίπλα στους γονείς και τα παιδιά για οτιδήποτε ζητηθεί είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Εμμανουήλ και ο Γιώργος Κανελλάκης.  Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2102525734.



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved