Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Η συνήθεια που έγινε λατρεία!

Αχόρταγη για τίτλους η Ρεάλ Μαδρίτης που κέρδισε ξανά τη Μπαρτσελόνα με 2-0 και κατέκτησε το 10ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Ο Ρονάλντο μπορεί να έλειπε, λόγω της τιμωρίας των πέντε αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, αλλά η Ρεάλ είναι «Βασίλισσα» και χωρίς τον… στρατηγό της. Μαζί του έκανε επίδειξη δύναμης την περασμένη Κυριακή στη Βαρκελώνη επικρατώντας με 3-1 και τη νύχτα της Τετάρτης (16/8) έφτασε χωρίς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ σε μια ακόμη εύκολη νίκη, βάση της εικόνας που παρουσίασε και λίγο έλειψε να διασύρει τους «μπλαουγκράνα» σταματώντας τελικά στο 2-0!

Μόλις στο 4’ οι «μερένχες» άνοιξαν το σκορ με τρομερό γκολ του Ασένσιο. Ο επιθετικός της Ρεάλ έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από τη περιοχή και με ένα τρομερό αριστερό σουτ νίκησε τον Τερ Στέγκεν. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεάλ είχε να σκοράρει τόσο γρήγορα σε clasico από το 2011 και τον  Μπενζεμά στα 22 δευτερόλεπτα όπου τότε είχε χάσει με 3-1.

Στο 33’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι μετά την προσπάθεια του Λούκας αλλά έξι λεπτά αργότερα βρήκαν ξανά το δρόμο για τα δίχτυα, όταν o Μαρσέλο βγήκε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Μπενζεμά με κοντρόλ άδειασε τον Ουμτιτί για το 2-0. Η Ρεάλ μέχρι το τέλος κυνηγούσε λυσσασμένα και άλλα γκολ, με τους Ασένσιο, Λούκας Βάσκεθ και Μπενζεμά να... πετούν φωτιές! Οι Καταλανοί έδειξαν στην επανάληψη να σοβαρεύονται για να μην φύγουν με συντριβή από το «Μπερναμπέου» αλλά τους  «έφαγαν» τα δοκάρια. Στο 53’ ο Μέσι μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Νάβας αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοσταρικανού. Στο 71’ ο Νάβας έπιανε το σουτ του Μέσι και η μπάλα στρώθηκε στον Σουάρες, ο οποίος, σε κενή εστία, με κεφαλιά ψαράκι, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά η Μπαρτσελόνα έδειξε να συμβιβάζεται με την απώλεια του τροπαίου και το τέλος του αγώνα βρήκε την Ρεάλ να κατακτά το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος (80' Θεμπάγιος), Κόβατσιτς (62' Καζεμίρο), Ασένσιο (75' Τεό Ερναντεζ), Μπενζεμά, Λούκας Βάθκεθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μαστσεράνο, Πικέ (50' Σεμέδο), Ουμτιτί, Σέρτζι Ρομπέρτο,  Ζόρντι Άλμπα (77' Ντιν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Αντρέ Γκόμες (72' Ντεουλοφέου), Μέσι, Σουάρες.  



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved