ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Νεϊμάρ η Παρί!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοίνωσε Νεϊμάρ η Παρί!

Η μεταγραφή του αιώνα έγινε οριστικά: Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ!

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι πλέον γεγονός! Η Παρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα με ένα ποσό που δύσκολα θα ξαναδούμε στο άμεσο μέλλον.

Με την ρήτρα αποδέσμευσης να είναι στα 222 ευρώ οι Παριζιάνοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, υπογράφοντας τον Βραζιλιανό για πέντε χρόνια με μυθικό συμβόλαιο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Παρί. Από όταν ήρθα στην Ευρώπη, η Παρί ήταν μία από τις πλέον ανταγωνιστικές και φιλόδοξες ομάδες. Η μεγαλύτερη πρόκληση για να έρθω εδώ, ήταν να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα στην κατάκτηση των τίτλων που θέλει ο κόσμος. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου ταυτίζονται με τις δικές μου. Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Από σήμερα θα κάνω τα πάντα για να φέρω χαρά στους χιλιάδες οπαδούς της Παρί στον κόσμο» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νεϊμάρ.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να καλωσορίζω στην ομάδα τον Νεϊμάρ. Στην εποχή μας είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Το πνεύμα νικητή που διαθέτει, οι ηγετικές του ικανότητες και η δύναμη του χαρακτήρα του είναι τα στοιχεία που τον έχουν μετατρέψει σε τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Εδώ και έξι χρόνια έχουμε χτίσει ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μας έχει φτάσει στο τοπ επίπεδο. Σήμερα, με την άφιξη του Νεϊμάρ, είμαι βέβαιος πως θα φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας» δήλωσε από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης των Παριζιάν, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Η σχετική ανακοίνωση της Παρί Σ.Ζ. αναφέρει: «Η Παρί Σ.Ζ. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την άφιξη του Νεϊμαρ Jr στην ομάδα. Την Πέμπτη, ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παρουσία των εκπροσώπων του συλλόγου. Ο Νεϊμάρ Jr δεσμεύεται τώρα στο γαλλικό σύλλογο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022. Αρτιαφιχθείς από την Μπαρτσελόνα, ο πρώην παίκτης της Σάντος θεωρείται ευρέως ως ίνδαλμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - ένας από τους τρεις κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία πέντε έτη. Στα 25 του, έχει ήδη 77 συμμετοχές με την εθνική Βραζιλία και έχει πετύχει 52 γκολ. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας, ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Jr είναι ο ηγέτης μίας ομάδας που στόχο έχει να κατακτήσει το 6ο τρόπαιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της, το 2018. Με τη φανέλα της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ Jr έχει ήδη οδηγήσει τη χώρα του στην κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Απίστευτα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, παίκτης που τον θαυμάζουν για την εξαιρετική τεχνική του και το αποφασιστικό παιχνίδι του, μετρά ήδη 15 τίτλους σε συλλογικό επίπεδο. Η άφιξή του στην οικογένεια της Παρί Σ.Ζ. δίνει έμφαση περισσότερο από ποτέ στους στόχους του συλλόγου να αναρριχηθεί στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».



Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Εργκίν Αταμάν τιμωρήθηκαν με «βαρύ» πρόστιμο λόγω Game 1
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved