Παντελίδης: «Δεν ήμουν έτοιμος για τον Άρη»

Παντελίδης: «Δεν ήμουν έτοιμος για τον Άρη»

Τους λόγους που δεν προχώρησε η πρόσληψη του στον πάγκο των Θεσσαλονικιών αποκάλυψε ο Σάββας Παντελίδης.

Για πρώτη φορά μετά τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την «κρούση» του Άρη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο Σάββας Παντελίδης άνοιξε τα χαρτιά του και έδωσε απαντήσεις για όλα όσα ακούγονταν γύρω από το όνομα του. Ο πρώην προπονητής του Γηραιού αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του Ηρακλή Σπύρο Παπαθανασάκη, καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Άρης για συνεργασία μαζί του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Για την προ ημερών συνάντησή του με τον Παπαθανασάκη: «Ήθελε να μιλήσουμε για το διάστημα που πέρασε. Είχαμε να μιλήσουμε καιρό και με ευχαρίστησε γι’ αυτό που πρόσφερα. Δεν μπορούσαμε να συζητήσουμε κάτι άλλο. Η ομάδα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα που οποιαδήποτε άλλη συζήτηση δεν έχει νόημα».

Για το αν του ζήτησε να παραμείνει στον Ηρακλή: «Προσπάθησε να πάει και προς τα εκεί τη συζήτηση, όμως, αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να συζητήσεις κάτι άλλο. Υπάρχει κάτι πολύ σοβαρότερο σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή».

Για το αν είναι ανοιχτός στο να παραμείνει στον Ηρακλή: «Δεν το έχω συζητήσει καν. Όποια απόφαση παίρνεις, πρέπει να ρυθμίζεις τις παραμέτρους εκείνης της στιγμής. Δεν είναι ωραίο να προγραμματίζεις με το αν. Συνήθως πέφτεις έξω ή απογοητεύεσαι με πράγματα. Προέχει αυτή τη στιγμή η σωτηρία της ομάδας. Υπάρχουν και οικονομικές εκκρεμότητες. Σε ό,τι έχει να κάνει με αποφάσεις πρέπει να δεις το πλάνο και γενικότερα τι υπάρχει για να πορευθείς».

Για τις επαφές του με τον Άρη: «Δεν ήμουν ακριβώς διακαής πόθος. Έγινε μια συζήτηση, όμως, δεν ήμουν έτοιμος. Έχω βάλει κάποια πράγματα στο μυαλό μου για τον εαυτό μου από τη στιγμή που τέλειωσε το πρωτάθλημα και ως τώρα τα έχω τηρήσει. Είναι μεγάλη ομάδα ο Άρης και ωραίος ο τρόπος που με προσέγγισαν, όμως, έχει να κάνει με το τι σκέφτομαι εγώ. Πετύχαμε πέρσι κάποια πράγματα με τον Ηρακλή και έχω ως στόχο για τη νέα χρονιά να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν ήμουν έτοιμος για μια τέτοια πρόκληση».

Για τα κέρδη του από τη συνεργασία του με τον Ηρακλή: «Όταν συμφώνησα να πάω στον Ηρακλή μου έλεγαν όλοι τι πας να κάνεις. Εγώ από την πλευρά μου έβλεπα πως μόνο κερδισμένος μπορώ να βγω. Η ουσία είναι πως “μεγάλωσα” πολύ με τον Ηρακλή. Με ωφέλησε πολύ η παρουσία μου στον Ηρακλή».

Για την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ: «Από αυτά που διαβάζω για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ, ο Μακ είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα. Σαν δεύτερος φορ μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά. Μας το έδειξε, άλλωστε, και λίγο πριν φύγει όσο έπαιζε στον άξονα. Δεν ξέρω, βέβαια, σε τι κατάσταση έρχεται από τη Ζενίτ. Μπορεί να κάνει δίδυμο με οποιονδήποτε άλλο επιθετικό του ΠΑΟΚ, τον Πρίγιοβιτς, τον Αθανασιάδη, τον Κουλούρη»



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved