Σε πανικό ο Μπαλτάκος, μαρτυράει χωρίς ξύλο!

Σε πανικό ο Μπαλτάκος, μαρτυράει χωρίς ξύλο!

Η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμα. Και ο Μπαλτάκος στην προσπάθεια του να ξεφορτωθεί την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη για το γεγονός ότι με τους χειρισμούς και τη συμπεριφορά του ματαίωσε την κίνηση Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη, λέει μισές αλήθειες. Και κυρίως αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, αφού βλέπει την καταστροφή του Παναθηναϊκού να έρχεται και γνωρίζει ότι είναι ο βασικός υπεύθυνος για αυτή.

Όταν επικαλείσαι την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και μάλιστα… κυκλώνεις την ημερομηνία που γράφτηκε και απεστάλη (5 Απριλίου) αλλά και τον μήνα (Ιούνιο) που θα ανακοίνωνε το πλάνο για τον Παναθηναϊκό, παίρνεις το ρίσκο να σου γυρίσει μπούμερανγκ και να δεχτείς ένα ακόμη χτύπημα στην (όποια) αξιοπιστία σου. Ή καλύτερα μαρτυράς χωρίς ξύλο!

Διότι πολύ απλά ο Γιαννακόπουλος που ξέρει πως διοικούνται ΚΟΛΟΣΣΟΙ όπως μια τεράστια επιχείρηση και φυσικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν είναι… ψιλικατζίδικο, από τις 5 Απριλίου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα για να καταρτίσει το πλάνο του για τη σωτηρία και την αναγέννηση του τριφυλλιού, ώστε να έχει τον χρόνο και στο δίμηνο που μεσολαβούσε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις. Να αποτιμήσει το χρέος, να καταρτίσει τα μπάτζετ, να κλείσει τους προπονητές, να κάνει επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους… Πράγματα που ο Μπαλτάκος με τη γνωστή μέθοδο της… μαναβικής και της προχειρότητας που ακολουθεί οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης Ιστορίας του.

Και το χειρότερο είναι πως υπερηφανεύεται γι΄αυτό. Το ότι στις 29 Μαίου (δυο μέρες δηλαδή πριν τον… Ιούνιο) έπειτα από τη γενική κατακραυγή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο πρόσωπο σου, εσύ ως Μπαλτάκος υποστηρίζεις ότι «Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ.Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό», φανερώνει ότι πέρα από το ότι δεν έχεις ιδέα για το πώς διοικείται ένας τόσο μεγάλος σύλλογος (λογικό αφού… φυτεύτηκες τυχαία στην προεδρία), συνεχίζεις να θεωρείς χαζό τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πόσο μάλλον δε από τη στιγμή που στην επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου την οποία επικαλείσαι υπάρχουν μια σειρά από αιτήματα στα οποία αρνήθηκες πεισματικά να ανταποκριθείς! Με δυο λόγια, έσκαψες έναν λάκκο και όχι απλά έπεσες εσύ αλλά βούτηξες με το κεφάλι!

Είναι πλέον δεδομένο ότι με τον λογαριασμό των 3 εκατομμυρίων ευρώ να παραμένει απλήρωτος και να πνίγει τον Μπαλτάκο που έχει την απόλυτη ευθύνη για την «καταδίκη» του τριφυλλιού, θα δούμε κι άλλες κινήσεις… εντυπωσιασμού. Με τη διαφορά ότι από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι το κεφάλαιο Ερασιτέχνης έκλεισε λόγω όλων αυτών που έκανε ή δεν έκανε ο Μπαλτάκος, η ευθύνη για το τι συνέβη, τι συμβαίνει και το τι θα συμβεί στον Παναθηναϊκό είναι εξ’ολοκλήρου στη διοίκηση Μπαλτάκου, όσο κι αν προσπαθεί να φύγει… τρέχοντας από το καράβι που βουλιάζει, αντί να αναλάβει τις ευθύνες της ως ο καπετάνιος που το έριξε στα βράχια και να μείνει έστω στη «γέφυρα» μέχρι το τέλος. Καπετάνιος στη μπουνάτσα και ποντικός στη φουρτούνα… Γίνεται; Αν είσαι Μπαλτάκος γίνεται!

Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved