Ρόμα: Μένει ο Μανωλάς!

Ρόμα: Μένει ο Μανωλάς!

Το όνομα του Έλληνα αμυντικού έχει ακουστεί για πολλές ομάδες του εξωτερικού, αλλά ο ίδιος δεν θα αποχωρήσει από την Ρόμα.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο «Sky Sport Italia» και ξεκαθάρισε πως δεν έχει την πρόθεση να αποχωρήσει από τον σύλλογο της «Αιώνιας Πόλης», τονίζοντας πως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα πως μίλησε με την διοίκηση για την μεταγραφή του.

«Βλέπω τον εαυτό μου στους Τζιαλορόσι, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και ποτέ δεν συζήτησα με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο να φύγω. Υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα σχετικά με ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και το μέλλον μου, αλλά δεν ισχύουν. Για να γίνει κάτι, πρέπει πρώτα να μιλήσουν με τη διοίκηση και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, αυτό οφείλουμε να κάνουμε, ο αγώνας της Κυριακής με την Τζένοα είναι ο πιο σημαντικός της σεζόν. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την Ρόμα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι, πρέπει να νικήσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση, είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο και εμάς. Δεν παίξαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος και αυτό ήταν δύσκολο, γιατί η Ρόμα αξίζει να βρίσκεται στη διοργάνωση και την επόμενη σεζόν θα παίξουμε σε αυτήν ξανά».

Ακόμα, ο Κώστας Μανωλάς μίλησε και για την αποχώρηση του Φραντσέσκο Τότι: «Προς το παρόν βλέπω τον Φραντσέσκο Τότι ήρεμο, τίποτα περίεργο. Έτσι είναι πάντα, είναι πρωταθλητής και ένας απίστευτος άνθρωπος, ήταν τιμή μου να παίζω μαζί μου. Όταν ήμουν μικρός, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, και μετά ήρθα εδώ και τον γνώρισα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του. Ο αρχηγός μπορεί να στείλει τη μπάλα όπου θέλει, έχει εξυπνάδα, κομψότητα, έχει τα πάντα, είναι πρωταθλητής».

Τέλος, για το επεισόδιό του με τον Ντιέγκο Περότι στην προπόνηση των «τζιαλορόσι», απάντησε: «Δεν έγινε τίποτα με τον Ντιέγκο Περότι, υπήρξε λίγη ένταση επειδή σε κάθε παιχνίδι θέλεις να νικάς. Υπήρχε μια αντιπαράθεση, μια συζήτηση, αλλά τελείωσε το θέμα. Ο Περότι είναι φίλος μου».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved