Ο Neymar Jr μιλά για τα «κλικ» που άλλαξαν τη ζωή του

Ο Neymar Jr μιλά για τα «κλικ» που άλλαξαν τη ζωή του

Αν είσαι φαν της Barça, τότε γνωρίζεις καλά πως η αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει στο γήπεδο το «απόλυτο» σε θέματα ακρίβειας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι η FCB είναι μια από τις ομάδες με τους περισσότερους οπαδούς στον κόσμο.

Όπως η Barça, έτσι και ένα από τα «αστέρια» της, ο Neymar Jr -ο οποίος κατέκτησε για τέσσερις συνεχείς χρονιές τον τίτλο του FIFA Player of the Year μέχρι την ηλικία των 21 ετών- σε εμπνέουν και σου κάνουν «κλικ» και η αλήθεια είναι ότι το «κλικ» έχει μεγάλη σημασία στη ζωή ενός άντρα.

Ο Neymar Jr σου εξηγεί τι σημαίνει το «κλικ»

Το «κλικ» μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή, αλλά συνήθως σηματοδοτεί μια αλλαγή στη συμπεριφορά ή τον τρόπο ζωής του. Για παράδειγμα, όταν ξαφνικά νιώθεις ότι το να σου κουρεύει τα μαλλιά ο συγκάτοικος, ή το να κόβεσαι μονίμως με το ξυραφάκι μιας χρήσης, δεν είναι αρκετά καλό για σένα πια! Και ναι, ακόμη και ο  Neymar Jr γνωρίζει για τα «κλικ». Τι κι αν είναι ένας εξαιρετικός αθλητής; Έχει βιώσει κι εκείνος στιγμές «κλικ», όπως εκατομμύρια άνδρες σε όλο τον κόσμο.

andras2

 

Η Gillette για να γιορτάσει τη σημασία της ακρίβειας, που βοηθά τους άνδρες να περάσουν από το καλό στο εξαιρετικό, συνεργάζεται με την FCB και τον Neymar. Η καμπάνια «απλώς κάνει κλικ» βάζει με χιούμορ τους άνδρες να σκεφτούν «πως θα ήταν η ζωή μου, αν δεν υπήρχαν τα κλικ;».

 

andras3

Πήγαινε από το καλό, στο εξαιρετικό!

Μέσα από το παρακάτω βίντεο, ο Neymar Jr «μοιράζεται» μαζί σου στιγμές από τη ζωή του «πριν γίνει το κλικ». Έχοντας πλέον φθάσει στην κορυφή του αθλήματος, ο αθλητής  μπορεί να κοιτάζει πίσω, να θυμηθεί κάθε σημαντικό βήμα που έκανε και να συνειδητοποιήσει πόσο μακριά έχει φθάσει. 

 

andras4

 

Αντλώντας έμπνευση από αυτές τις στιγμές του «κλικ» η Gillette θέλει να βοηθήσει τους άνδρες να αναβαθμίσουν τη διαδικασία του ξυρίσματος, προτείνοντας τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo – με το χαρακτηριστικό ήχο του «κλικ» που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή. 

 

andras5

Προσοχή στα «κλικ»

Τι σου προτείνει να κάνεις; Να δίνεις σημασία σε αυτά τα «κλικ», να ακούσεις τι έχει να σου πει ο Neymar Jr και να δοκιμάσεις τις λεπίδες ακριβείας του MACH3 Turbo με το χαρακτηριστικό ήχο του «κλικ» που ακούγεται όταν η κεφαλή συνδέεται με τη λαβή! Το MACH3 Turbo είναι καλύτερο από ένα καινούριο ξυραφάκι μιας χρήσης, μέχρι και το 10ο ξύρισμα αφού διαθέτει τις πιο κοφτερές λεπίδες της Gillette.

Ναι, κάποια στιγμή στη ζωή ενός άνδρα, γίνεται το «κλικ». Όταν το ζήσεις, θα συνειδητοποιήσεις ότι το «αρκετά καλό» δεν είναι πλέον αρκετό… είτε αυτό αφορά τη ζωή σου, είτε το ξυραφάκι σου. Η Gillette και η FCB εκφράζουν την επιτομή του εξαιρετικού στο ξύρισμα και στο ποδόσφαιρο. Ακολούθησε το παράδειγμά τους και να θυμάσαι: Όταν νιώσεις το «κλικ», μη συμβιβαστείς με τίποτε λιγότερο από το εξαιρετικό.

 

andras6



Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
Bundesliga: Ο Ντε Λιχτ αποκλείει μεταγραφή του από την Μπάγερν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved