Πυρά Ντέμη για τη βία στα γήπεδα

Πυρά Ντέμη για τη βία στα γήπεδα

Με ένα ποστ γεμάτο αιχμές για ΟΛΟΥΣ πήρε θέση για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι φορείς τα επεισόδια

Συγκεκριμένα ο Ντέμης Νικολαϊδης έγραψε στο facebook: Μετά τον τελικό κυπέλλου και όλα όσα έγιναν, ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε την ΕΠΟ και την αστυνομία για την διοργάνωση και τους φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα. Η ΑΕΚ κατήγγειλε τον επόπτη. Στην ΕΠΟ έδινε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον, αφού για όσα έγιναν σε μία δική της διοργάνωση, δεν είχε καμία ευθύνη και επίσης κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς ούτε ένα νεκρό. Δεν υπήρχε από καμία πλευρά αναφορά για τα επεισόδια. Δεν είδαμε από κανέναν θλίψη, στεναχώρια, θυμό. Δεν ακούσαμε από καμία ομάδα την πρόθεση να ασχοληθεί με τους υπαίτιους των επεισοδίων, οι οποίοι αφού προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τις ΠΑΕ, δημιούργησαν όλα αυτά που είδαμε. Δεν ακούσαμε μία συγνώμη, ιδιαίτερα προς τους υπόλοιπους φιλάθλους και τα παιδιά που ήταν στο γήπεδο και τους περίπου 2.000 φιλάθλους που φύγανε.

Τις επόμενες μέρες η ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση για να καταγγείλει την διαιτησία. Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε τα έκτροπα που έγιναν στου Ρέντη σε αγώνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Ο υπουργός αθλητισμού δήλωσε ότι θα απαγορεύεται πλέον δια νόμου η μετακίνηση οπαδών και ο Πρωθυπουργός πήρε θέση για τον τελικό, κάνοντας χιούμορ, επιπέδου νηπιαγωγείου, με την αντιπολίτευση. Επίσης, ο πρωθυπουργός είναι ΠΑΟΚ και φίλος του Σαββίδη, ΑΕΚ γιατί θα μας δώσει χρήματα και θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε γήπεδο, αλλά και Παναθηναϊκός γιατί και εκεί υποσχέθηκε λύση στο θέμα του γηπέδου. Ο Ολυμπιακός κατηγορεί όλους τους παραπάνω, ξεχνώντας ότι για αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την μεγαλύτερη ευθύνη. Ο Παναθηναϊκός παρεμβαίνει για να υποδείξει στην αθλητική δικαιοσύνη την δουλειά της. Μέσα σε όλα αυτά είδαμε και τον υπουργό Εθνικής Αμύνης να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε αγώνα πόλο. Αλλά δεν φταίει αυτός, του μίλησαν άσχημα οι αντίπαλοι οπαδοί...

Κανείς βέβαια από τους παραπάνω, θεσμούς η πρόσωπα, είναι ανόητος ή εγκληματίας. Το έγκλημα το ανακαλύψαμε σε αυτόν που πέταξε το κουτάκι. Μάλλον γιατί κόστισε στην ομάδα του βαθμούς… Οι ιδιοκτήτες των ομάδων δίνουν μάχη για το ποιος θα κερδίσει τις εκλογές της ΕΠΟ, δηλαδή ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην αθλητική δικαιοσύνη και στη διαιτησία, έχοντας στρατολογήσει ανθρώπους, είτε στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, που ήταν πρωταγωνιστές σε ότι κακό έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο τα τελευταία πολλά χρόνια.

Ας σταματήσουμε να ταυτίζουμε τις ομάδες μας με τα πρόσωπα. Οι εταιρίες ανήκουν στους ιδιοκτήτες. Το που ανήκουν οι ομάδες το έχει περιγράψει πολύ όμορφα ο Χρήστος Κιούσης σε ένα κείμενό του και με καλύπτει απόλυτα: «Όλες οι ομάδες ανήκουν σε όλα τα μικρά παιδιά που φοράνε μια μπλούζα με το σήμα τους και την ιδρώνουν παίζοντας ευτυχισμένα και χαμογελαστά με τους φίλους τους».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved