Τρεις ευρωπαϊκές «κούπες» κρίνονται στη Nova!

Τρεις ευρωπαϊκές «κούπες» κρίνονται στη Nova!

Δείτε live το Σάββατο 27/5 τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι - Άρσεναλ, τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας Μπαρτσελόνα - Αλαβές – Δείτε επίσης και τους αγώνες Τρουά - Λοριάν για τα play offs υποβιβασμού στο Championnat

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 27 Μαϊου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον τελικό Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι - Άρσεναλ, τον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας, Αϊντραχτ - Ντόρτμουντ και τον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας Μπαρτσελόνα – Αλαβές.

Οι τρεις μεγάλοι τελικοί θα προβληθούν και από την υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή στην ποδοσφαιρική πανδαισία γίνεται στις 18:00 στο Novasports1HD με το Pre Game Show με τίτλο «The Finals» σε παρουσίαση των Ηλία Βλάχου και Γιώργου Λιώρη για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας FA Cup, Τσέλσι - Άρσεναλ. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν αφιερώματα, αναφορές στην προϊστορία της διοργάνωσης, καθώς και συνεντεύξεις και εκλεκτούς καλεσμένους που θα μιλήσουν για τον αρχαιότερο θεσμό του πλανήτη. Στις 19:00 θα γίνει σύνδεση με το «Wembley» του Λονδίνου, από όπου ο απεσταλμένος των καναλιών Novasports, Ισίδωρος Πρίντεζης θα μεταφέρει την ατμόσφαιρα του σταδίου, καθώς και όλα τα τελευταία νέα των δύο φιναλίστ λίγο πριν την σέντρα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του τελικού, Τσέλσι - Άρσεναλ στο Novasports 1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.  Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 21:45 θα επιστρέψει η εκπομπή «The Finals» με την απονομή του τροπαίου στο μεγάλο νικητή.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, DFB Pokal. Στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και Μπορούσια Ντόρτμουντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με έπαθλο το τρόπαιο. Ο αγώνας μεταδοθεί από το Novasports2HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Άγγελου Στυλιάδη.

Στις 22:30 οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν στη Μαδρίτη και στο «Βιθέντε Καλντερόν», εκεί όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, Copa del Rey ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και την Αλαβές. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports3HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Γιαννίκου Δούσκα.

Τέλος, οι φίλοι του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Championnat, την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Novasports1HD τον πρώτο αγώνα Τρουά - Λοριάν για τα play offs και την αποφυγή του υποβιβασμού σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Την Κυριακή 28 Μαΐου στις 22:00 θα μεταδοθεί από το Novasports2HD και ο επαναληπτικός Λοριάν - Τρουά σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Δείτε το πρόγραμμα των τελικών Κυπέλλων Αγγλίας, Γερμανίας & Ισπανίας:

http://www.novasports.gr/fa-cup

http://www.novasports.gr/dfb-pokal-final

http://www.novasports.gr/copa-del-rey

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους τελικούς κυπέλλων Αγγλίας, Γερμανίας & Ισπανίας στο www.novasports.gr/WebTV

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των μεταδόσεων LiveStreaming στο www.novasports.gr/WebTV

Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων αθλητικών διοργανώσεων



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved