Σε αναζήτηση επενδυτή

Σε αναζήτηση επενδυτή

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Καστοριάς, κάνοντας γνωστό ότι ως τις 22/5 περιμένει σοβαρές προτάσεις από επενδυτές.

Εάν δεν βρεθούν οι ίδιοι άνθρωποι που βρίσκονται στη διοίκηση θα συνεχίσουν να «τρέχουν» την ομάδα, ενώ κάλεσε όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τον σύλλογο. Επίσης, προανήγγειλε την επαναλειτουργία του Σ.Φ.Ο.Κ. (Σύνδεσμος Φίλων Οπαδών Καστοριάς), ο οποίος θα στεγάζεται στα γραφεία του συλλόγου. Κλείνοντας δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη της προς την ΕΠΣ Καστοριάς που δεν βοήθησε την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

«Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» όπως αναγνωρίστηκε με την υπ’ αριθμ. 119/ 1963 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς και τροποποιήθηκε, αρχικά με την υπ’ αριθμ. 42/2000 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καστοριάς και καταχωρήθηκε νόμιμα στα Βιβλία Σωματείων με αριθμούς 69, 69α και 69β α γνωστοποιεί πως από την 01/05/2011 ημέρα Κυριακή έως και την 22/05/2011 ημέρα Κυριακή είναι διατεθειμένο να έρθει σε επαφή με κάθε υποψήφιο επενδυτή, ο οποίος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη διοίκηση και τη λειτουργία του σωματείου είτε αυτοδύναμα είτε σε συνεργασία με το τωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Εξαρχής, επισημαίνεται πως θα γίνουν δεκτές προς συζήτησιν μονάχα οι προτάσεις που θα πληρούν το κριτήριο της σοβαρότητας, ενώ οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν την υποχρέωση να μη φέρουν οποιοδήποτε από τα κωλύματα του αρ. 2 παρ 2 εδάφ. α-ζ του καταστατικού. Επίσης, αποτελεί πάγια θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αχιλλέα Σταμούλη ότι κάθε πρόταση συγχώνευσης με άλλο αθλητικό σωματείο θα απορριφθεί διότι δεν αρμόζει στην ιστορία και στο κύρος του συλλόγου.

Ξεκαθαρίζεται, εκ των προτέρων, ότι πρόθεση του κ. Αχιλλέα Σταμούλη είναι να παραμείνει στον προεδρικό θώκο, καθώς κατά την προσωπική του εκτίμηση η φετινή αγωνιστική περίοδος κρίνεται επιτυχημένη. Επειδή, ωστόσο, πάνω απ’ όλους και απ’ όλα βρίσκεται η πρόοδος και η άνθηση του συλλόγου είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραδώσει τα ηνία του σωματείου σε οποιονδήποτε επενδυτή διαβεβαιώσει με απτές αποδείξεις ότι είναι σε θέση να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου και την ανάδειξη του στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ειδάλλως, σε περίπτωση που δεν παρουσιαστεί κάποια πρόταση που να πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν ο πρόεδρος του τωρινού Διοικητικού Συμβούλιου θα συγκαλέσει σύμφωνα με το αρ. 6 του Καταστατικού τη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου με την προοπτική συγκρότησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αποτελούμενο από εννέα (9) τακτικά και 11 (ένδεκα) αναπληρωματικά μέλη βάσει του αρ. 4 παρ. 1 του Καταστατικού.

Παράλληλα, τονίζεται πως με βάση το αρ. 2 παρ4 του Καταστατικού «Μέλη που καθυστερούν την εισφορά τους για τρεις (3) μήνες δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίζουν στις Γενικές Συνελεύσεις , εκτός εάν καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές. Εφόσον καθυστερούν την εισφορά για ένα έτος και πλέον διαγράφονται με απόφαση του Δ.Σ., που μπορεί να τους εγγράψει εκ νέου, αφού καταβάλουν τις οφειλόμενες εισφορές» απαράβατη προϋπόθεση συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του σωματείου αποτελεί η εκπλήρωση των υποχρεώσεων που φέρουν τα μέλη.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να παρατεθεί πως μέχρι σήμερα από το σύνολο των εγγεγραμμένων μελών του σωματείου μόλις τα είκοσι πέντε (25) έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους, ενώ στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του σωματείου θα παραχωρηθεί προθεσμία έως και την 22/05/2011 ημέρα Κυριακή προκειμένου να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους καταβάλλοντας τις οφειλόμενες εισφορές, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση βάσει του νόμου και του καταστατικού.

Παρακαλούνται, επίσης, όσοι έχουν σ’ εκκρεμότητα υποχρεώσεις καταβολής χρηματικών ποσών αναφορικά με τη χρήση διαφημιστικών πινακίδων στο χώρο του σταδίου καθώς και όσοι δεν έχουν ακόμη καταβάλει το αντίτιμο του εισιτηρίου κάρτας διαρκείας να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία του συλλόγου, προκείμενου να κλείσει ο οικονομικός φάκελος του σωματείου για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους νεαρούς φίλους της ομάδος μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και έδωσαν το παρόν στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Αλεξάνδρειας με την ευχή να αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός τους και την δέσμευση ότι από το καλοκαίρι θα επαναλειτουργήσει ο Σ.Φ.Ο.Κ. (Σύνδεσμος Φίλων Οπαδών Καστοριάς), ο οποίος θα στεγάζεται στα γραφεία του συλλόγου.

Όσον αφορά στον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας, θα θέλαμε να τον διαβεβαιώσουμε πως το διάστημα αυτό δεν θα αφήσουμε την ομάδα ακυβέρνητη και ότι από τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστήσει με την στήριξη του κόσμου μας να κρίνεται επιτακτική!

Κλείνοντας, ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, που ορίζοντας κατά τη συνήθη πρακτική της την ίδια μέρα και ώρα τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, όχι μόνο συνέβαλε στην οικονομική αποδυνάμωση των ομάδων του νομού που αγωνίζονται στο περιφερειακό πρωτάθλημα αλλά και δεν μας επέτρεψε να προχωρήσουμε στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών παρακωλύοντας τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
Αχιλλέας Σταμούλης».

  • Αθλητικά νέα
  • Ειδήσεις
Σάλκε-ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο Γκελζενκίρχεν ανάμεσα σε οπαδούς
Σάλκε-ΠΑΟΚ: Επεισόδια στο Γκελζενκίρχεν ανάμεσα σε οπαδούς
Αποφόρτιση για Εμποκού!
Αποφόρτιση για Εμποκού!
Τα… μωρά του Champions League!
Τα… μωρά του Champions League!
Επίσημα ένσταση από ΟΦΗ
Επίσημα ένσταση από ΟΦΗ
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Kim Kardashian με άλλον άντρα στο κρεβάτι
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη
Σοβαρό πρόβλημα στο Facebook σε όλη την Ευρώπη
Δημοσίευμα - «βόμβα»: Διαλύεται η Ευρωζώνη και το συγκαλύπτουν!
Δημοσίευμα - «βόμβα»: Διαλύεται η Ευρωζώνη και το συγκαλύπτουν!
Μανώλης Κυπριανίδης: Ανατροπή - σοκ με το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία
Μανώλης Κυπριανίδης: Ανατροπή - σοκ με το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Περισσότερα για: Περάματος Ερμής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης