Ταυλαρίδης: Το «καρντάσι» των Σερρών, η αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και ο… Ακράτητος!

Ταυλαρίδης: Το «καρντάσι» των Σερρών, η αγαπημένη του Θεσσαλονίκη και ο… Ακράτητος!

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Στάθη Ταυλαρίδη να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη

Μπορεί να εξελίχθηκε σε θρίλερ για γερά νεύρα, αλλά το σήριαλ της απόκτησης του Ταυλαρίδη από τον Άρη θα έχει αίσιο τέλος. Ο Σερραίος έμπειρος κεντρικός αμυντικός αφού αξιολόγησε τις προτάσεις που είχε στα χέρια του είπε το «ναι» στους «κίτρινους», όπου δεν αποκλείεται να κλείσει και την καριέρα του. Η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες του πόλεις, καθώς μόνο καλές στιγμές έχει να θυμάται ενώ έχει πολλούς και αγαπημένους φίλους στη συμπρωτεύουσα.

2 copy copy

«Στην Θεσσαλονίκη τα είχα όλα»

Ο Ταυλαρίδης ξεκίνησε την σταδιοδρομία το 1997 από τον Ηρακλή και τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2001 δόθηκε με μεταγραφή στην Άρσεναλ, σε ηλικία 21 ετών. Εκείνη την περίοδο παραχώρησε συνέντευξη όπου εξήγησε γιατί περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη, πως πήγε στην αγγλική ομάδα ενώ αποκάλυψε πως ήταν και ένα βήμα από τον… Ακράτητο!

«Πήγα στην Αγγλία και έχασα όλα τα θετικά στοιχεία της ζωής στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη αυτή τα είχα όλα. Αισθανόμουν σημαντικός, έπαιζα βασικός σε μία σοβαρή ομάδα όπως ο Ηρακλής που τότε έβγαινε συνέχεια Ευρώπη. Ξαφνικά  βρέθηκα στο τεράστιο Λονδίνο μέσα σε τέσσερις τοίχους,κάτι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς από ψυχολογικής πλευράς» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Το καλοκαίρι που πήρα τη μεταγραφή, ο Ηρακλής είχε αποφασίσει να με παραχωρήσει. Νομίζω ότι επρόκειτο να πάω στον Ακράτητο, είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερη μεταγραφή. Ο Αναστασιάδης δεν με υπολόγιζε, είχε έρθει  και ο Νατσούρας στον Ηρακλή  αλλά δόξα τω θεώ πήγαν όλα καλά. Ολα έγιναν ξαφνικά. Με πήρε ένα τηλέφωνο ο Νίκος Λυράκης τον οποίο δεν ήξερα. Είχα κάνει ένα καλό παιχνίδι στη Λεωφόρο με την Εθνική Ελπίδων με την Αγγλία και την επόμενη μέρα δέχθηκα το τηλεφώνημα».

Αγγλία, Γαλλία και ΑΕΛ

Στην Άρσεναλ δεν κατάφερε να καθιερωθεί και το 2003 παραχωρήθηκε δανεικός στην Πόρτσμουθ. Στις αρχές του 2004 μετακόμισε στη γαλλική Λιλ, ξανά ως δανεικός, όμως με την ολοκλήρωση της περιόδου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Τον Ιούνιο του 2007, μετακινήθηκε ως ελεύθερος στη Σεντ Ετιέν, όπου παρέμεινε για μία ακόμη τριετία στο γαλλικό πρωτάθλημα. Τρία χρόνια αργότερα ήρθε η ώρα του επαναπατρισμού του. Στις 29 Απριλίου 2010 η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Ελλάδα έπειτα από 9 χρόνια απουσίας, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 4 χρόνια. Μετά όμως τον υποβιβασμό της ομάδας του κάμπου, το συμβόλαιο του λύθηκε τον Αύγουστο του 2011. Συνέχισε για μια περίοδο (2011-12) στον ΟΦΗ και στις 9 Ιουλίου 2012 ανακοινώθηκε η συμφωνία του με τον Ατρόμητο. Στις 27 Δεκεμβρίου 2014 συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό και στις 11 Ιανουαρίου του επόμενου έτος σκόραρε το παρθενικό του γκολ με την «πράσινη» φανέλα απέναντι στον Εργοτέλη, στον δεύτερο μόλις αγώνα του και πρώτο στη Λεωφόρο.

3 copy copy

Άρης για να… γουστάρεις

Η συμφωνία του Άρη με τον Στάθη Ταυλαρίδη σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να ενισχύεται σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να κυνηγήσει με αξιώσεις την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Όσο για τον ίδιο… Πετά στα σύννεφα! Ήδη ψάχνει για σπίτι ενώ σιγά-σιγά επισκέπτεται τα παλιά του στέκια. Από το 1997 βέβαια άλλαξαν πολλά…

4 copy



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved