Εργοτέλης: Σοβαρές καταγγελίες για διαιτητές του συνδέσμου Χανίων

Εργοτέλης: Σοβαρές καταγγελίες για διαιτητές του συνδέσμου Χανίων

Άστραψε και βρόντηξε ο Εργοτέλης κατά συγκεκριμένων διαιτητών του συνδέσμου Χανίων αλλά και του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων.

Η ομάδα του Ηρακλείου κατήγγειλε αρχικά, την αντιμετώπιση που έτυχε από συγκεκριμένη μερίδα διαιτητών του συνδέσμου Χανίων, τονίζοντας πως με τα σφυρίγματα τους έχουν αλλοιώσει τα αποτελέσματα σε δυο εντός έδρας αγώνες (με Ιάλυσο και Άγιο Ιερόθεο) ενώ από τα «πυρά» της δεν ξέφυγε και ο Προέδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της:  «Καταγγέλλουμε επίσης τη συμπεριφορά του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων ο οποίος αντί να ζητήσει μια απλή, ανθρώπινη και αντρίκεια συγνώμη από τον Πρόεδρο μας για τις προαναφερθέντες διαιτησίες, του «βγήκε» και από πάνω με προκλητικό τρόπο σε πρόσφατη τηλεφωνική τους επικοινωνία».

Αναλυτικά η μακροσκελής ανακοίνωση του Εργοτέλη:


«O ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καταγγέλλει δημόσια την προκλητική αντιμετώπιση της ποδοσφαιρικής του ομάδας από συγκεκριμένη μερίδα διαιτητών του συνδέσμου Χανίων, οι οποίοι με τα σφυρίγματα τους έχουν αλλοιώσει τα αποτελέσματα σε 2 εντός έδρας αγώνες μας (με Ιάλυσο και Άγιο Ιερόθεο) και μας έχουν ήδη «κλέψει» 3-5 βαθμούς.

Καταγγέλλουμε επίσης τη συμπεριφορά του Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Χανίων ο οποίος αντί να ζητήσει μια απλή, ανθρώπινη και αντρίκεια συγνώμη από τον Πρόεδρο μας για τις προαναφερθέντες διαιτησίες, του «βγήκε» και από πάνω με προκλητικό τρόπο σε πρόσφατη τηλεφωνική τους επικοινωνία.

Δυστυχώς οι πληροφορίες που έχουμε εδώ και καιρό, ότι μερίδα διαιτητών από τα Χανιά, καθοδηγούμενη από (πρώην) κορυφαίο τοπικό παράγοντα, μεροληπτεί εις βάρος του Εργοτέλη λόγω στενών φιλικών σχέσεων του εν λόγω παράγοντα με γνωστή Αθηναϊκή παραγοντική οικογένεια, η οποία στηρίζει – και καλά κάνει – ανταγωνιστές μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φαίνεται να είναι βάσιμες…

Ξεκαθαρίζουμε ότι η καταγγελία μας δεν αφορά το σύνολο των διαιτητών και (νυν) παραγόντων των Χανίων, οι οποίοι στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι και ικανοί και έντιμοι. Άλλωστε, ο Εργοτέλης παραδοσιακά διατηρεί άριστες σχέσεις με τους φίλους συντοπίτες μας Χανιώτες και τις ομάδες τους (Πλατανιάς, Α.Ο.Χ, Κισσαμικός, ΙΝΚΑ κλπ.). Η τεράστια πρόοδος του ποδοσφαίρου των Χανίων μας γεμίζει χαρά και περηφάνια ως Κρητικούς.

Ο Εργοτέλης δηλώνει, προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί από εδώ και στο εξής παρόμοιες διαιτησίες και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας. Θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο, τόσο απευθυνόμενοι στα αρμόδια θεσμικά όργανα, όσο και όπως αλλιώς χρειαστεί, προκειμένου να προστατέψουμε τα συμφέροντα μας, τα πάρα πολλά χρήματα που συνεχίζουμε να επενδύουμε (σε ποδοσφαιριστές και όχι εξωαγωνιστικά…) και των ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας. Αν νομίζουν κάποιοι ότι είμαστε εύκολα θύματα, επειδή τόσο ως σύλλογος όσο και ως πρόσωπα διαθέτουμε άλλο ήθος και αντίληψη περί του αθλητισμού και του ανταγωνισμού, πέφτουν πολύ έξω και σύντομα θα εκπλαγούν δυσάρεστα… Ευχόμαστε η Άγια σημερινή μέρα να τους «φωτίσει» και να αλλάξουν συμπεριφορά…

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ! Αν δεν είναι ο Εργοτέλης, πρώτοι εμείς οι ίδιοι θα συγχαρούμε στο τέλος τον νικητή. Αρκεί να το αξίζει, να το έχει κερδίσει μέσα στο γήπεδο…

ΥΓ1. Την επόμενη φορά θα δώσουμε ονόματα και διευθύνσεις…

ΥΓ2. Επειδή εμείς, ως Εργοτελίτες και Κρητικοί, έχουμε τη λεβεντιά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, είτε μας συμφέρει είτε όχι, ο Ιωνικός, τον οποίο τιμούμε ως ιστορικό και μεγάλο σύλλογο και τον συγχαίρουμε, δίκαια – αγωνιστικά αλλά όχι και γενικότερα – βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση (όπως δίκαια, πάλι αγωνιστικά μόνο, μας κέρδισε στην έδρα του). Μάλιστα, βάσει της έως τώρα απόδοσης μας, άσχετα με τη διαιτησία και άλλων εξωαγωνιστικών παραγόντων που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της βαθμολογίας, ίσως να μην έπρεπε να είμαστε καν δεύτεροι…

ΥΓ3. Τιμούμε επίσης και συγχαίρουμε τον Π.Ο.Α, τον Ερμή Ζωνιανών και τον Άγιο Ιερόθεο, οι οποίοι διανύουν μια εξαιρετική πορεία και διεκδικούν κι αυτοί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκπέμποντας ταυτόχρονα υγεία σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν παράλληλα και άλλοι ιστορικοί σύλλογοι, όπως ο Εθνικός και η Προοδευτική, αλλά και ο νεοφώτιστοι Πανθηραϊκός και Ρόδος, οι οποίοι έχουν πολύ καλές ομάδες και πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ δυνατοί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Γενικά, για να μην αδικήσουμε κανέναν, όλες οι ομάδες του ομίλου μας (ζητούμε συγνώμη που δεν τις αναφέρουμε όλες) είναι δυνατές και ελπίζουμε να έχουν κίνητρα και να παραμείνουν ανταγωνιστικές έως το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης, όπως και οι περισσότερες ομάδες, θέλει ένα δυνατό και αξιόπιστο πρωτάθλημα.

ΥΓ4. Το καλύτερο «υστερόγραφο» το κρατάμε για το τέλος του πρωταθλήματος…».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved