Premier League: Επική ανατροπή από Γιουνάιτεντ! (videos)

Premier League: Επική ανατροπή από Γιουνάιτεντ! (videos)

Βρέθηκε μία… ανάσα από το απόλυτο κάζο, όμως, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, έκανε την ανατροπή 2-1 επί της Μίντλεσμπρο στο «Θέατρο των ονείρων» - Δεν… σταματά πουθενά η Τσέλσι!

Η Γιουνάιτεντ είχε μπει δυνατά στην τελευταία αναμέτρηση για το 2016 ανήμερα και των γενεθλίων του σερ Άλεξ Φέργκιουσον και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 15’ όταν ο Πογκμπά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 38’ Ιμπραΐμοβιτς σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Βίκτορ Βαλντές.

Ωστόσο, στο 67’ Λίντμπιτερ «πάγωσε» το «Θέατρο των ονείρων», όταν άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 1-0 για την Μίντλεσμπρο. Στην συνέχεια, οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και κατάφεραν να φτάσουν σε μία απίστευτη ανατροπή. Στο 85’ ο Μαρσιάλ έφερε το ματς στα ίσια και στο επόμενο λεπτό, ο Πογκμπά έδωσε τη νίκη στην Γιουνάιτεντ, κάνοντας το 2-1.

Μάντσεστερ Γιουνέιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Σμόλινγκ (72’ Ράσφορντ), Μπλιντ (64’ Ρόχο), Φελαϊνί (64’ Μάτα), Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Μχιταριάν, Μαρσιάλ, Ιμπραΐμοβιτς.
Μίντλεσμπρο: Βίκτορ Βαλντές, Τσέιμπερς, Εσπινόσα, Γκίμπσον, Φρεντ, Λίντμπιτερ (78’ Κλέιτον), Φόρσο, Ντε Ρουν, Ανταμά Τραορέ (82’ Φάμπιο), Ντάουνινγκ (63’ Ραμίρες), Νεγρέδο.

{dailymotion}x56ytwa{/dailymotion}

Αντίδραση… πρωταθλήτριας

Εννέα βαθμούς από την δεύτερη Λίβερπουλ, που αντιμετωπίζει το βράδυ του Σαββάτου (31/12) την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, βρίσκεται πλέον η Τσέλσι μετά το 4-2 επί της Στόουκ.

Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε άνοιξαν το σκορ στο 34’ με την κεφαλιά του Κέιχιλ, έπειτα από κόρνερ του Φάμπρεγκας, όμως, οι φιλοξενούμενοι… απάντησαν στο 46’ με τον Μάρτινς Ίντι. Οι «μπλε» πήραν και πάλι προβάδισμα στο 57’ με τον Γουίλιαμ, όμως και πάλι… απάντησε η Στόουκ, αυτή την φορά με τον Κράουτς στο 64ο λεπτό.

Όμως, σε εκείνο το… σημείο, η Τσέλσι έδειξε εξαιρετική αντίδραση, καθώς στο επόμενο λεπτό, ο Γουίλιαμ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-2 και στο 85’ ο Ντιέγκο Κόστα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το 4-2 και «κλείδωσε» το «τρίποντο».

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Φάμπρεγκας (73’ Μάτιτς), Μόουζες (82’ Ιβάνοβιτς), Μάρκος Αλόνσο, Γουίλιαν (84’ Σαλομπάχ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα.
Στόουκ: Γκραντ, Γκλεν Τζόνσον, Σόκρος, Μάρτινς Ίντι, Πίτερς, Τζο Άλεν, Τσάρλι Άνταμ, Αφελάι (62’ Ιμπούλα), Ντιούφ, Σατσίρι (61’ Κρκιτς), Κράοουτς.

{dailymotion}x56ytri{/dailymotion}

Ανάσα… για τη Λέστερ

Σημαντική νίκη, που την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού σημείωσαν οι Πρωταθλητές, κόντρα στην Γουέστ Χαμ.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σλιμανί σημάδεψε το δοκάρι του Ράντολφ, όμως, δεν έγινε το ίδιο και στο 20ο λεπτό, όταν ο άσος της Λέστερ και πάλι με κεφαλιά, βρήκε στόχο και έγραψε το 1-0.

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Τσίλγουελ, Ντρινκγουότερ, Αμάρτεϊ, Μαχρέζ (70’ Φουχς), Ολμπράιτον, Ντιμάρεϊ Γκρέι (80’ Οκαζάκι), Σλιμανί (83’ Ουγιόα).
Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Νόρντβεϊτ, Γουίνστον Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Νομπλ (57’ Λανζινί), Κουγιατέ (78’ Φερνάντες), Αντρέ Αγιού (65’ Φεγκουλί), Αντόνιο, Παγέτ, Άντι Κάρολ.

{dailymotion}x56yvxo{/dailymotion}

Μεγάλο… διπλό με ανατροπή για Μπρομ

Στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League φιγουράρει πλέον η Γουέστ Μπρομ μετά το 2-1 επί της Σαουθάμπτον στο «Σεντ Μέρις Στάντιουμ».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 41’ με τον Λονγκ, έπειτα από ασίστ του Τάντιτς, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Φίλιπς έφερε το ματς στα ίσια (1-1) και στο 50’ ο Ρόμπσον-Κανού έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Μαρτίνα (75’ Ουάρντ-Πρόουζ), Φαν Ντάικ, Γιοσίντα, ΜακΚουίν, Οριόλ Ρομέου, Στίβεν Ντέιβις, Χέιμπιεργκ (52’ Ροντρίγκες), Μπουφάλ, Τάντιτς (74’ Σιμς), Λονγκ.
Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόσον, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Νιόμ (46’ ΜακΚλιν), Γιάκομπ, Ντάρεν Φλέτσερ, Σαντλί (53’ Μόρισον), Φίλιπς, Μπραντ, Ρόμπσον-Κάνου (72’ Ροντόν).

{dailymotion}x56yvu5{/dailymotion}

Όργια… Γκρέι για Μπέρνλι

Εύκολο… απόγευμα είχε η Μπέρνλι, μια και επιβλήθηκε 4-1 της Σάντερλαντ και την… κράτησε στις τελευταίες θέσεις.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Αντρέ Γκρέι, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Ο επιθετικός της Μπέρνλι άνοιξε το σκορ στο 31’ και στο 51’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Μάλιστα, στο 53’ με χατ-τρικ έδωσε διαστάσεις… θριάμβου στη νίκη και στο 67’ ο Μπαρνς με πέναλτι έγραψε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Σάντερλαντ ήταν να μειώσει8 στο 71’ με τον Ντεφόε.

Μπέρνλι: Χίτον, Λότον, Μάικλ Κιν, Μι, Γουόρντ, Μάρνεϊ, Ντεφούρ (68’ Γκούνμουντσον), Άρφιλντ, Μπόιντ, Μπαρνς (85’ Ταρκόφσκι), Αντρέ Γκρέι (78’ Βόοκς).
Σάντερλαντ: Μανόνε, Μπίλι Τζόουνς, Λαμίν Κονέ (24’ Εντόνγκ), Τζιλομποτζί, Φαν Άανχολτ, Ο' Σέι (72’ Λοβ), Σεμπάστιαν Λάρσον, Γιανουζάι, Ανιτσέμπε (46’ Πίεναρ), Μπορίνι, Ντεφόου.

{dailymotion}x56ywl2{/dailymotion}

Κατάμαυροι… κύκνοι!

Καμία δυσκολία κόντρα στην ουραγό Σουόνσι δεν συνάντηση η Μπόρνμουθ στο «Λίμπερτι» και πήρε το «διπλό» 3-0.

Ο Αφόμπ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 25’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Φρέιζερ διπλασίασε τα τέρματα της Μπόρνμουθ. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κινγκ στο 88ο λεπτό.

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Τζόρντι Αμάτ, Μόσον, Νιλ Τέιλορ, Κι Σουνγκ-Γέουνγκ, Μπρίτον (66’ Κορκ), Φερ (38’ Μπάροου), Ντάιερ, Σίγκουρντσον, Γιορέντε (57’ ΜακΜπέρνι).
Μπόρνμουθ: Μπόρουτς, Φράνσις, Κουκ, Ακέ, Ντάνιελς, Άρτερ, Σούρμαν (89’ Γκόσλινγκ), Γουίλσιρ, Φρέιζερ (73’ Κινγκ), Στάνισλας (73’ Σμιθ), Αφόμπ.

{dailymotion}x56yxqk{/dailymotion}



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved