Στη μάχη της σωτηρίας

Στη μάχη της σωτηρίας

Μπορεί η κατάσταση στην κορυφή του 3ου ομίλου να είναι σχετικά ξεκάθαρη καθώς Βατανιακός και Νάουσα ερίζουν για τον τίτλο, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, πέντε ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Αυτές είναι ο Κάστορας ο οποίος έχει 46 βαθμούς, Η Νίκη Αγκαθιάς με 45, και ακολουθούν ο Σβορώνος με 42 πόντους, ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς με 40 και η Γαλατινή με 39.

Όλα θα κριθούν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για τις παραπάνω ομάδες με το πρόγραμμα τους να περιέχει μόνο… ντέρμπι.

Αναλυτικά ο Κάστορας, έχει το ματς με τη Νίκη Αγκαθιάς εκτός, Βατανιακό εντός και την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στα Γρεβενά όπου θα αντιμετωπίσει την ήδη υποβιβασμένη Σειρήνα.

Η Νίκη, αντιμετωπίζει στην Αγκαθιά τον Κάστορα, σε ένα ματς που θα κρίνει εν πολλοίς την παραμονή. Στη συνέχεια ταξιδεύει στη Νάουσα για να αντιμετωπίσει την ιστορική ομάδα της ομώνυμης πόλης, ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την υποβιβασμένη Σιάτιστα.

Ο Σβορώνος, θα έχει το πιο εύκολο σχετικά πρόγραμμα καθώς τις ερχόμενες τρεις αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τη Σειρήνα στα Γρεβενά, τον υποβιβασμένο Άρη Λόφων εντός, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στο ντέρμπι της Πιερίας με τον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό Κατερίνης.

Ο Όλυμπος Λεπτοκαρυάς, ξεκινάει την τελευταία τριάδα αγώνων με το ματς απέναντι στον Πυρσό, στη Λεπτοκαρυά, ενώ συνεχίζει στην έδρα του υποβιβασμένου Φούφα. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον μαθηματικά αδιάφορο ΑΣ Πενταβρύσου.

Τέλος, η Γαλατινή, έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς έχει να ταξιδέψει στα Λευκάδια, ενώ στη συνέχεια έχει δεύτερο εκτός απέναντι στον Εθνικό στην Κατερίνη. Την τελευταία αγωνιστική, θα υποδεχτεί την Αλεξάνδρεια εντός σε ένα ματς που πιθανόν να κρίνει και την παραμονή στην κατηγορία.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το ενδιαφέρον στον 3ο όμιλο, παραμένει αμείωτο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, καθώς τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος σε αυτόν τον όμιλο… φωτιά, δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε ο πρωταθλητής ούτε το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.

Αναλυτικά η βαθμολογία και οι ερχόμενες αγωνιστικές, πατώντας ΕΔΩ.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved