Ρονάλντο: «Μακάρι να γύριζα στην Ίντερ, αλλά…»

Ρονάλντο: «Μακάρι να γύριζα στην Ίντερ, αλλά…»

Ο Ρονάλντο επέστρεψε το Σάββατο στο «Μεάτσα» ως επίσημος προσκεκλημένος της Ίντερ, και δεν έκρυψε την επιθυμία του το 2007 να γυρίσει στην Ιταλία για τους «νερατζούρι».

Παρά την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ίντερ, το 2007 ο Ρονάλντο μετακόμισε στη μισητή Μίλαν καθώς οι «νερατζούρι» επέλεξαν να αγοράσουν τον Αντριάνο.

Ο Βραζιλιάνος είδε και άκουσε μερίδα των οπαδών (κυρίως η πλευρά των οργανομένων) να σηκώνει πανό και να τραγουδάει υβριστικά συνθήματα εις βάρος του.

"Δεν περίμενα κάτι συγκεκριμένο από τους οπαδούς. Δεν είχα αναρωτηθεί "τι θα συμβεί" και κυρίως δεν ήρθα στο San Siro για να δω τι θα γινόταν αλλά επειδή ήθελα να ξαναμπώ σε αυτό το γήπεδο.

Γύρισα το Μιλάνο για τέσσερις ημέρες και δεν έκανα τίποτα άλλο από το να βγάζω φωτογραφίες και να υπογράφω αυτόγραφα, δεν ξέρω πόσος κόσμος με σταμάτησε για να μου δείξει την αγάπη του.

Εκείνοι που με προσέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου ήταν μόνο μία μειονότητα. Οπότε δεν έχω πολλά παραπάνω να πω σε κάποιον που δεν ξέρει την αλήθεια ή που προσποιείται πως δεν την καταλαβαίνει", δήλωσε αρχικά ο 39χρονος πρώην άσος, που στη συνέχεια ήταν πιο αποκαλυπτικός:

«Το 2007 ήθελα να επιστρέψω στην Ίντερ και το είχα πει ξεκάθαρα στον Μπράνκα. Εκείνος μου είπε ότι έπρεπε να μιλήσει με τον Μοράτι, περίμενα για μία εβδομάδα επειδή η επιστροφή μου εξαρτιόταν από την αποχώρηση του Αντριάνο. Και τελικά επέλεξαν να κρατήσουν τον Αντριάνο.

Στη Ρεάλ δεν μπορούσα να παραμείνω, το Μιλάνο το είχα πάντα και εξακολουθώ να το έχω στην καρδιά μου. Και το κυριότερο: η Μίλαν με κυνήγησε με όλες τις δυνάμεις της και το όχι της Ίντερ με πλήγωσε.

Όπως και πέντε χρόνια πριν, όταν είχα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί εγώ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα είχα μείνει και τότε στην Ίντερ. Πίστευα ότι το 2002 ο Μοράτι θα επέλεγε εμένα και όχι τον Κούπερ όμως αποδείχτηκε πιο δυνατός ο Κούπερ...

Στην καριέρα μου υπάρχουν τρεις ομάδες που είναι για μένα σημαντικότερες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες που έχω παίξει: η Κορίνθιανς, η Ίντερ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό έχει να κάνει με τις εκπληκτικές σχέσεις μου με τους ανθρώπους εκεί και όχι με τα αποτελέσματα».



Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Κύπρος: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για ΑΕΚ Λάρνακας
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Βρούτσης: «Καμία ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές»
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved