Η Καβάλα διέλυσε τη Δόξα Δράμας!

Η Καβάλα διέλυσε τη Δόξα Δράμας!

Σε περίπατο μετέτρεψε ο ΑΟΚ το... ντέρμπι με τη Δόξα Δράμας (4-0).


Ο ΑΟΚ μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο, από πολύ νωρίς. Είχε διάθεση, είχε φρεσκάδα, καλό ρυθμό και του βγήκε πολύ εύκολα το παιχνίδι, απέναντι στη Δόξα που μάλλον έμεινε στο ματς με τον Αρη.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη. Η έκπληξη στο αρχικό σχήμα του ΑΟΚ, ήταν η χρησιμοποίηση του Άγγελου Κυγάη, στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας. Βασικός διατηρήθηκε ο Ασημάκης στο χώρο της μεσαίας γραμμής με τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο να μένει στον πάγκο ενώ τελικά και πάλι έμειναν εκτός αποστολής, ο Καζάκης με τον Μπρατσιάνι, αντίθετα με τον Παππά που ήταν στην 18αδα.

Η Δόξα παρουσιάστηκε με πολλούς παίκτες που έπαιξαν τα τελευταία χρόνια στον ΑΟΚ: Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Ντος Σάντος, Κουμπρόγλου. Το ξεκίνημα του ΑΟΚ, ήταν εκπληκτικό. Σε 20 λεπτά, πέτυχε 3 γκολ.
Στο 3` άνοιξε το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κανούλα. Στο 8` το 2-0 μετά από σουτ του Κυγάη, απόκρουση του Μένκα και σουτ από πολύ κοντά του Πτηνόπουλου. Το 3-0 στο 19` με σουτ του Φώτη Δουμάνη. Προηγήθηκε σέντρα του Παληγεώργου, σουτ Ασημάκη και απόκρουση του Μένκα.

Στα πρώτα 45 λεπτά, η Δόξα απείλησε στο 36` με σέντρα σουτ του Ρεβυθόπουλου, όπου απομάκρυνε έξοχα ο Αθανασίου. Ο ΑΟΚ στο 39` έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με το Δουμάνη(τετ α τετ, σουτ και απόκρουση του Μένκα).
Στην επανάληψη, αυτογκόλ στο 57` του Χαριτωνίδη μετά από παράλληλη σέντρα του Δουμάνη για το 4-0. Τυπική διαδικασία τα υπόλοιπα λεπτά. Ο Κανούλας(θετικότατος στο διάστημα που αγωνίστηκε) απείλησε με σουτ στο 64`και ο Ασημάκης σε κόντρα επίθεση, στο 72`. Ακόμη μεγαλύτερη η ευκαιρία του Πτηνόπουλου στο 74`(Τετ α τετ, έσωσε ο Μένκα). Η Δόξα απείλησε στο 89` με σουτ του Κυριακίδη(απόκρουση Αθανασίου). Στο 90` ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Πτηνόπουλου από λάθος του κακού, χθες, Μένκα.

ΑΟΚ: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυγάης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Ασημάκης 79` Δελής , Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης 59` Γρ. Παπαδόπουλος , Κανούλας 70` Μπλιός.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης 46` Χαριτίδης , Ντος Σάντος 62` Κυριακίδης , Στόικος, Γαϊδαρτζής, Κουμπρόγλου 46` Κανετίδης , Μουτεσίδης.

Πηγή: proininews



Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite στο Ιέρ
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved