Λιώμα  από το ποτό  ο αρχηγός της Σέλτικ (photo)

Λιώμα από το ποτό ο αρχηγός της Σέλτικ (photo)

Σάλο έχει προκαλέσει στην Σκωτία δημοσίευμα και φωτογραφία της εκεί έκδοσης της εφημερίδας Sun που απεικονίζει τον αρχηγό της Σέλτικ Σκοτ Μπράουν σε κατάσταση … απελπιστικής μέθης να κείτεται στο πεζοδρόμιο  σε δρόμο του Εδιμβούργου και να τρώει  έτοιμο φαγητό για να την καταπολεμήσει.

Ο 29χρονος μέσος  της πρωταθλήτριας Σκωτίας βρέθηκε στην πρωτεύουσα των «χάιλαντς» παρέα με κάποιους φίλους του εκμεταλλευόμενος το ρεπό που είχε από την ομάδα του και όχι απλά το έριξε έξω αλλά … εξόκειλε.
Με την φωτογραφία να τον δείχνει  να κάθεται στο πεζοδρόμιο και να καταβροχθίζει … «βρώμικο».

2699FFBA00000578-2993059-Celtic captain Scott Brown has been pictured apparently drunk on-a-17 1426245384531
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εν λόγω εφημερίδας ο Μπράουν αρχικά ήταν σε γνωστό  nightclub του Εδιμβούργου και απολάμβανε το πρόγραμμα που προσέφεραν αιθέριες κοπέλες και   προσφέρθηκε να  κάνει «δώρο»  σε άλλους πότες ιδιωτικούς χορούς. Αλλά στη συνέχεια είχε μία λογομαχία με ορισμένες από τις χορεύτριες και ένας μπάρμαν χρειάστηκε να επέμβει για να μην ξεφύγει η κατάσταση. Εργαζόμενος εκεί υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής και η παρέα του ήπιαν αρκετά με τον πρώτο να παρουσιάζει αστάθεια στο περπάτημα του.
Στη συνέχεια πήγε σε άλλο μπαρ όπου του αρνήθηκαν την είσοδο αλλά κατάφερε να μπει λίγο αργότερα σε πολύ δημοφιλές στριπτιζάδικο. Με το δημοσίευμα να αποκαλύπτει επίσης ότι ένας από τους υπάλληλους του  εν λόγω νυκτερινού μαγαζιού του είπε να «πάει να φάει κάτι και να ξεμεθύσει» πριν ο Μπράουν αποκοιμηθεί στη διάρκεια ενός αισθησιακού χορού.

021566 1
Και όλα αυτά ενώ ο νέος τεχνικός των «Καθολικών» Ρόνι Ντέλια να έχει πολύ αυστηρό πειθαρχικό κώδικα στην ομάδα του από την άφιξη του στην ομάδα της Γλασκώβης και έπειτα απαγορεύοντας μεταξύ άλλων  τις τηγανιτές πατάτες και τα ανθρακούχα αναψυκτικά από το μενού της ομάδας.
Ο  42 φορές διεθνής Σκωτσέζος άσος Μπράουμ που σήμερα πρέπει να παρουσιαστεί για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του τελικού του Λιγκ Καπ κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ στο «Χάμπτεν Πάρκ» την Κυριακή το απόγευμα αναμφίβολα θα κληθεί να απολογηθεί για τα …χάλια του που ασφαλώς αποτελούν δυσφήμιση για την Σέλτικ η οποία για να τον αποκτήσει από την Χιμπέρνιαν   το 2007 πλήρωσε 4,4 εκατομμύρια στερλίνες  (ποσό ρεκόρ για μεταγραφή ανάμεσα σε δύο σκοτσέζικα σωματεία).



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved