Λιόλιος: «Νίκες μέχρι το τέλος»

Λιόλιος: «Νίκες μέχρι το τέλος»

Σε βασικό εργαλείο του Άρη έχει εξελιχθεί ο Νίκος Λιόλιος, ο οποίος πιστεύει πως με νίκες ως το τέλος θα έρθει η άνοδος.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ μίλησε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος της Κυριακής» για την πορεία της ομάδας, το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, αλλά και τη δύσκολη αποστολή στη Δράμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιόλιου:

Ας ξεκινήσουμε από τον τελευταίο αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Η νίκη ήρθε, αλλά η εικόνα σας δεν ήταν καλή...

«Ναι, όντως. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καταστροφικό. Δεν τίθεται θέμα για δικαιολογίες. Το καλό είναι πως στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο. Δεν παίξαμε βέβαια κάποια ιδιαίτερη μπάλα. Εγινε όμως και η αλλαγή του Καπνίδη ο οποίος βοήθησε πολύ μέσα στο γήπεδο αλλά και στην ψυχολογία μας».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα, που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας του Αρη στην επανάληψη;

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι είχαμε περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος υποπέσαμε σε πολλά λάθη κυρίως στον χώρο του κέντρου και την άμυνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί σε δύο φάσεις γκολ, αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο».

Ζεις την ομάδα από την αρχή της χρονιάς, με καλές αλλά και κακές στιγμές.

«Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για μία δύσκολη χρονιά από όλες τις πλευρές. Εγώ προσωπικά όμως, όπως και όλοι, έχουμε καταφέρει να βάλουμε τα πάντα στην άκρη για το καλό της ομάδας, ώστε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Αυτό σκεφτόμαστε μόνο».

Αν και η ομάδα πάντως έχει ενισχυθεί, συνεχίζει να έχει κάποιες μεταπτώσεις.

«Με τις αλλαγές παικτών που υπήρξαν, είναι φυσιολογικό. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ και γενικότερα είναι διαφορετική. Υπάρχουν αρκετά νέα σίγουρα και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν κάποιες μεταπτώσεις. Πλέον όμως διαθέτουμε εμπειρία. Σύντομα θα αρχίσουμε να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο και παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε όλο και καλύτεροι».

Πλέον έχει μπροστά σας ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Δράμας.

«Για μένα, αν εξαιρέσουμε Πανσερραϊκό και Καβάλα, είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος. Το τελευταίο διάστημα η Δόξα παρουσιάζεται ανεβασμένη και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Δουλέψαμε όμως σωστά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Η παρουσία του Πανσερραϊκού στην κορυφή της βαθμολογίας, σας αγχώνει;

«Εμένα προσωπικά όχι. Τα πράγματα είναι απλά. Αν κάνουμε παντού νίκες μέχρι το τέλος, τότε θα είμαστε πρωταθλητές και θα πάρουμε την άνοδο».



ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
ΔΕΑΒ: Χρηματικά πρόστιμα σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
Το πανηγύρισε με Γιάννη και Θανάση ο Κώστας Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved