Άρης: Πίτα με φλουρί και… υπογραφές (photos)

Άρης: Πίτα με φλουρί και… υπογραφές (photos)

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Το φλουρί ο Φυσέκης – Παρόντες κι εκπρόσωποι της ΚΑΕ, της ΚΜΑ και του Ερασιτέχνη – «Έπεσαν» οι υπογραφές στο μνημόνιο

Γιορτινό και οικογενειακό κλίμα είχε η βραδιά της Πέμπτης (19/2) στον Άρη καθώς στο ARIS Sports Cafe, το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Μάλιστα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν εκπρόσωποι της ΚΑΕ, της Κοινωνίας Μελών αλλά και του Ερασιτέχνη, αποδεικνύοντας πως η ενότητα του συλλόγου αποτελεί προτεραιότητα για όλους.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο πορτιέρο της ομάδας, Γιάννης Φυσέκης, στον οποίο έπεσε το φλουρί της πίτας, που ήταν μια χρυσή λίρα αξίας 300 ευρώ. Έχοντας στραμμένη την προσοχή πάνω του λοιπόν ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» ανέφερε αρχικά: «Στόχος είναι να βγει η ομάδα. Αυτό κοιτάμε και προσπαθούμε όλοι μας. Όλα  τα άλλα είναι πολύ ευχάριστα βέβαια. αλλά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Από τη στιγμή που θα υπάρξει ομαδική επιτυχία τότε θα πετύχουμε όλοι μας».

Σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη σημείωσε: «Νιώθω πολύ καλά. Από την κεφαλή μέχρι και τους φροντιστές, καθώς και τα παιδιά στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και φαίνεται μεταξύ μας. Αυτή είναι η βάση για να πετύχουμε». Κληθείς να σχολιάσει την συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε: «Δεν υπάρχει περιθώριο να χάσουμε τον οποιοδήποτε βαθμό. Έμειναν δώδεκα παιχνίδια, δώδεκα τελικοί. Έτσι το βλέπουμε. Σαν να παίζουμε κάθε φορά το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς». Επίσης, παρών ήταν μεταξύ άλλων και ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας, Δήμος Δασυγένης, τονίζοντας: ««Ενότητα, ενότητα, ενότητα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Οι Αρειανοί όλοι μαζί να συμπορευτούμε για να πάει ο Άρης μπροστά. Ευτυχώς που βρέθηκε ο κ. Καλαϊτζίδης και μπορούμε να πούμε ότι κάτι θα κάνει ο Άρης».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπεγράφη και το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ερασιτέχνη και της πλευράς του Άλεξ Κάλας. Ο πρόεδρος του ΑΣ, Τάσος Οικονόμου, ήταν φυσικά παρών και έβαλε την υπογραφή του στα σχετικά έγγραφα με τα οποία επικυρώνεται και τυπικά η στενή συνεργασία με τον αδερφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που επίσης δεν έλειψε από το ARIS Sports Cafe.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός Aktor: Καζάνι που… βράζει το ΟΑΚΑ
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
Στο "σφυρί" η Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα απ' το 1986
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
NBA: Νέο συμβόλαιο με τους Μάβερικς υπέγραψε ο Κιντ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved