Άρης – Καμπανιακός 2-0 (photos)

Άρης – Καμπανιακός 2-0 (photos)

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη για τον Άρη ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 του Καμπανιακού χάρη στα γκολ των Παπαδόπουλου και Πόι.

Μια από τις δυο ομάδες που έχουν καταφέρει να τον… νικήσουν «εκδικήθηκε» ο Άρης. Ο Καμπανιακός ήταν η ομάδα που στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει κατά κράτος των «κίτρινων», όμως, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μόνο μια καλή στιγμή με ένα δοκάρι που προήλθε από λάθος του πορτιέρο του Άρη και πέραν τούτου τίποτα το αξιοσημείωτο. Ο Άρης του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έπαιξε όσο χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη και να ανέβει στους 37 βαθμούς, όντας έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό, ενώ ο Καμπανιακός έμεινε στους 26 βαθμούς κι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρώτη τριάδα.

Ο Άρης μπήκε αρκετά καλά στο ματς, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 16' ο Παπαδόπουλος είχε το πρώτο επικίνδυνο σουτ στο ματς. Στο 22' ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που με πολύ όμορφο σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Άρη. Ο Καμπανιακός προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι κι εν μέρει το κατάφερε, με τον Ρακαβίνα να εκμεταλλεύεται κακή έξοδο του Φυσέκη στο 39' και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι.

Το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου άφησε ικανοποιημένο τον Άρη, ο οποίος και στο δεύτερο μέρος μπήκε δυνατά στο ματς και είχε κύριους εκφραστές των επιθέσεών του, τους Καπνίδη και Παπαδόπουλο. Ωστόσο, αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 80' ήταν ο Μάουρο Πόι, ο οποίος πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΡΗΣ (Σίνισα Ντρομπρασίνοβτις): Φυσέκης, Γκίνο, Σαμαράς, Καλογέρης, Γκόλιας(63’ Λιόνης), Πόι, Ν` Λουντούλου(73’ Νάκας), Καπνίδης(60’ Κωνσταντινίδης), Σουνάς, Παπαδόπουλος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουκουλέκης, Πόπτσης(46’ Χρήστου), Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος(35’ Παπάζης), Υψηλός(69’ Σιδηρόπουλος), Αντωνιάδης, Σαπανίδης, Κουντουράς, Προβατίδης



Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Τένις: Ήττα με ανατροπή για τον Τσιτσιπά στη Ρώμη
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
Δύο αγωνιστικές στον Αλέγκρι
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Μπόρις Κλέιμαν
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
Αταμάν:"Πολύ υψηλό I.Q. ο Σαμοντούροβ"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved