Τοπαλίδης: «Ο Άρης δεν είναι χωριό, σκέφτομαι να αποχωρήσω»

Τοπαλίδης: «Ο Άρης δεν είναι χωριό, σκέφτομαι να αποχωρήσω»

Ο τεχνικός διευθυντής των «κίτρινων» είναι προ των πυλών της εξόδου σύμφωνα με όσα τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αλλά και στους παίκτες

Οι επικείμενες αλλαγές που αναμένονται στον Άρη πιθανότατα θα περιλαμβάνουν και τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίζεται ο Γιάννης Τοπαλίδης μιλώντας είτε στους παίκτες των «κίτρινων» είτε στα Μέσα, βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρηση από τους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα, στην προπόνηση της Δευτέρας (29/12) ο Τοπαλίδης έδωσε το «παρών» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κι απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Αν επιβεβαιωθούν αυτά που ακούγονται για αλλαγή προσώπων είμαι πολύ κοντά στο να αποχωρήσω. Δεν το θέλω αλλά κάποια πράγματα ξεπερνούν τα θέλω μας. Δεν έχω από κανέναν από εσάς παράπονο. Ίσα ίσα που δημιουργήσαμε μία ομάδα ενωμένη και παθιασμένη για τη νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται από τη πρώτη θέση στην οποία βρισκόμαστε».

Επίσης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» υπογράμμισε:

Για το αν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει: «Έχουμε συζητήσει με τον κ. Κάμπος και ο ίδιος θέλει να συνεχίσουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε αλλά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα και πρόκειται να εξελιχθούν σκέφτομαι όντως να αποχωρήσω».

Για το τι θα κρίνει την απόφαση του: «Πώς θα είναι η καινούργια κατάσταση στον Άρη. Από αυτούς που θα είναι δηλαδή στον Άρη. Θα περιμένουμε να δούμε ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα. Είναι βασική λογικής αυτό που λέω».

Για το αν υφίσταται ενδεχόμενο παραίτησης του Κάμπος: «Ο κ. Κάμπος θέλει να συνεχίσουμε έτσι όπως είμαστε. Σκέφτεται πολλά πράγματα. Η θέση του κ. Κάμπος στην ομάδα είναι πιο σημαντική. Είναι διαφορετική η θέση μου. Όταν είμαστε τιμ είναι λογικό να στεναχωριέται ο ένας με την φυγή η όχι του άλλου. Εκτίμηση μου είναι ότι δεν θα αποχωρήσει και δεν πρέπει να αποχωρήσει ο κ. Κάμπος. Πρέπει να σκεφτούν το καλύτερο για τον Άρη. Αυτοί που πρέπει να πάρουν την απόφαση το πιο σημαντικό πρέπει να ξέρουν ότι είναι ο Άρης. Αυτοί ξέρουν τις προτάσεις και τα δεδομένα. Πάνω απ’ όλα να σκεφτούν το καλό του Άρη. Αυτό τους είπα και το Σάββατο στη συνάντηση που είχαμε».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Άρη: «Πρέπει να μπει σε μία τάξη όλη η ομάδα. Δεν είναι μόνο ποιος θα έρθει να αναλάβει. Πρέπει να λειτουργεί σαν επαγγελματικός σύλλογος. Υπήρχαν πράγματα που δεν λειτουργούσαν επαγγελματικά στην ομάδα όπως αρμόζει στο όνομα της. Είναι τα εσωτερικά της ομάδας, αλλά δεν έχει σχέση με τους παίκτες. Πρέπει να λειτουργεί επαγγελματικά 100%. Ο Άρης δεν είναι χωριό. Δε λειτουργούσαμε μέχρι τώρα αντάξια του ονόματος του Άρη».



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved