Κεφαλάς: «Τιμή μας να υποδεχόμαστε τον Άρη»

Κεφαλάς: «Τιμή μας να υποδεχόμαστε τον Άρη»

Με αγωνία περιμένει την εντός έδρας αναμέτρηση με τους «κίτρινους» ο άσος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος, όπως τόνισε χαρακτηριστικά

Ανυπόμονος για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κεφαλάς. Ο μέσος του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος υπογράμμισε πως είναι τιμή για την ομάδα του να αντιμετωπίζει τους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει για την τρέχουσα σεζόν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη NOVA:

Δημήτρη, υποδέχεστε τον Άρη. Συναισθήματα; «Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Είναι τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε αυτή την μεγάλη ομάδα, με αυτόν τον συγκλονιστικό κόσμο! Είναι δεδομένο πως σεβόμαστε απόλυτα τον Άρη, γι' αυτό και το ματς γίνεται σε ένα μεγάλο στάδιο, όπως το "Ανθή Καραγιάννη", ώστε να μην ταλαιπωρηθεί κανείς και να ευχαριστηθούν άπαντες την αναμέτρηση. Η αλήθεια είναι πως δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα αντιμετώπιζα τον Άρη σε αυτή την κατηγορία, στην οποία δυστυχώς βρέθηκε η ομάδα, αλλά νομίζω πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στη φυσική της θέση».

Πώς περιμένεις το ματς; «Σίγουρα με αγωνία! Από εκεί και μετά θα προσπαθήσουμε να κοντράρουμε τον Άρη, να σταθούμε ισάξια απέναντί του και ελπίζουμε στο θετικό αποτέλεσμα. Ο σεβασμός είναι δεδομένος, όμως κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών, θα είμαστε απέναντι».
Όταν έγινε κλήρωση αμέσως το μάτι σου πήγε στον Άρη και στην ημερομηνία της μεταξύ σας συνάντησης; «Σίγουρα, όταν ξέρεις πως στον όμιλό σου βρίσκεται μια τέτοια ομάδα, το πρώτο που κοιτάς είναι αυτό. Το πότε θα τον υποδεχτείς και το πότε θα παίξεις στο "Κλ. Βικελίδης". Είναι φυσιολογικό, νομίζω».

Οι στόχοι της δικής σου ομάδας; «Εμείς έχουμε πρωταγωνιστικές βλέψεις. Θα δείτε και στο ματς με τον Άρη πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο δείξαμε, ειδικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όπου είχαμε δύο συνεχόμενες νίκες. Στα τελευταία ματς έχουμε μια μικρή κάμψη, όμως πιστεύουμε όλοι στην ομάδα μας και ελπίζουμε σε πολύ καλή πορεία. Είναι μεγάλη υπόθεση για το Κοκκινόχωμα, με τους λιγοστούς κατοίκους, να δίνει το παρών στην Γ΄ Εθνική και μάλιστα με επιτυχία. Όλο το χωριό στηρίζει την ομάδα και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό».



Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τη Μάρτα
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι «κρατά» τον Γκιουλέρ
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Ολυμπιακοί Αγώνες: 6.000 άτομα για την ασφάλεια της άφιξης Ολυμπιακής Φλόγας
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
Τίτλος για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved