Εκτέθηκαν Μπαλοτέλι και Χούντελααρ (videos+photos)

Εκτέθηκαν Μπαλοτέλι και Χούντελααρ (videos+photos)

Πολύ καιρό θα κάνουν να ξεχάσουν δύο σπουδαίοι Ευρωπαίοι επιθετικοί και σκόρερ αυτό το σαββατοκύριακο  γιατί αμφότεροι έχασαν ευκαιρίες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να χαρακτηρίζουμε άχαστες ενώ τόσο ο Μάριο Μπαλοτέλι όσο και ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ απέδειξαν ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Πρώτος που βίωσε αυτή την λίαν επώδυνη εμπειρία ήταν ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός της Σάλκε στο  νικηφόρο 2-0 της ομάδας του  κόντρα στη Χέρτα και μάλιστα εις διπλούν.

s04 bmg knees huntelaar 628
Αρχικά έχασε την ίσως ευκαιρία της χρονιάς όταν βρέθηκε στο ύψος της περιοχής μόνος προ της σχεδόν κενής εστίας και έστειλε τη μπάλα άουτ και αργότερα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την εξαιρετική του ατομική ενέργεια όπως θα περίμενε κανείς από έναν στράικερ της κλάσης του.

141808241
Τουλάχιστον ο Χούντελααρ είχε την παρηγοριά ότι  λίγα λεπτά μετά έδειξε ότι δεν έχει μεταμορφωθεί σε  …χασογκόλη καθώς ήταν αυτός που με εξαιρετική πραγματικά κεφαλιά πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα ανοίγοντας το δρόμο της νίκης για την ομάδα του Γκελζενκίρχεν.

1413743226824 wps 7 19 October 2014 Barclays
Αντίθετα ο Ιταλός επιθετικός της Λίβερπουλ συνεχίζει να απογοητεύει τους φίλους της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και στην παρατεταμένη  αφλογιστία που τον χαρακτηρίζει ως τώρα (μόλις ένα γκολ σε  εννιά ματς και κανένα στην Πρέμιερ Λιγκ) προστέθηκε και η απώλεια μιάς ευκαιρίας από εκείνες που λογικά θα έπρεπε να είχε αξιοποιήσει.

1413742935523 wps 3 Mario Balotelli misses a
Το …δράμα του Σούπερ –Μάριο έλαβε χώρα στο 60’ λεπτό της κυριακάτικης αναμέτρησης εκτός έδρας με την  ΚΠΡ όταν με τις δύο αντιπάλους  να είναι «κολλημένες» στο 0-0 η μπάλα έπειτα από την απόκρουση του γκολκίπερ της γηπεδούχου στο σουτ του Λαλάνα  βρέθηκε μπροστά του στο ύψος της μικρής περιοχής και λίγο πλάγια έκανε μεν το σουτ με τη μία αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος.

1413743135168 Image galleryImage Editorial use only No mer
Αυτή ήταν  η  πιο κλασσική ευκαιρία  που έχει χάσει ως τώρα με τη φανέλα των «κόκκινων» και προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των φίλων της ομάδας που αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους με το μεγάλο τους εφετινό απόκτημα ο οποίος σε καμία περίπτωση, ως τώρα τουλάχιστον, δεν έχει καταφέρει να καλύψει έστω και στο ελάχιστο το μεγάλο κενό στην επίθεση της Λίβερπουλ μετά την καλοκαιρινή φυγή του Λουίς Σουάρεζ ενώ φυσικά κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος πρέπει να είναι και ο τεχνικός της  Λίβερπουλ Μπρένταν Ρότζερς με την προσφορά του πρώην άσου των Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν.




ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
ΝΒΑ: Πρόστιμο 25.000 δολαρίων στον Ράσελ
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Ο Πύρρος Δήμας στην πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα του
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
Σκωτία: Εύκολη νίκη για τους Ρέιντζερς
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved