Ανάρπαστος ο Λάμπαρντ στη Σίτι (video+photos)

Ανάρπαστος ο Λάμπαρντ στη Σίτι (video+photos)


Στον ουρανό έχει εκτιναχθεί η δημοτικότητα του Φρανκ Λάμπαρντ στις τάξεις των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν κρύβει ότι οι «πολίτες» ίσως επιχειρήσουν να τον κρατήσουν πολύ περισσότερο από ότι προέβλεπε η αρχική συμφωνία του δανεισμού του από τη Νιούρκ Γιόρκ Σίτι.

Ο 36χρονος πρώην διεθνής Άγγλος μέσος που την περασμένη Κυριακή λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ως αλλαγή πέτυχε το γκολ χάρη στο οποίο η πρωταθλήτρια Αγγλίας απέφυγε την ήττα στο «Έτιχαντ» από την μεγάλη της αντίζηλο για τον τίτλο Τσέλσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών και στο χθεσινοβραδινό 7-0 επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο ίδιο γήπεδο για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ.

1411593969510 Image galleryImage A fan hugs Frank Lampard   1411593984549 Image galleryImage MANCHESTER ENGLAND SEPTEM
Μάλιστα τον Λάμπαρντ που πέτυχε δύο από τα επτά γκολ της Σίτι σε κάποια στιγμή του αγώνα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να τον αγκαλιάσει και να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία ένας νεαρός οπαδός της.

1411594098763 Image galleryImage Manchester City s Frank L copy copy
Ο πανευτυχής φίλαθλος βρέθηκε πλάι στον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών για την Τσέλσι, αγκαλιάστηκαν και αντάλλαξαν λίγες κουβέντες πριν η αστυνομία και οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου τον απομακρύνουν.

1411594129011 wps 88 A young fan is led away b 1

Όμως η …πρωτοβουλία του έδειξε το κατά πόσο η δημοτικότητα του Λάμπαρντ έχει ανέβει τις τελευταίες ημέρες στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ.

1411594193127 wps 90 MANCHESTER ENGLAND SEPTEM


Και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση των ρεπόρτερ μετά το τέλος του ματς αν η Σίτι προτίθεται να κρατήσει τον μεγάλο μέσο και πέραν των λίγων επιπλέον εβδομάδων που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες πως θα μείνει μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του από τους Αμερικανούς.

1411596789430 wps 12 Manchester City FC via Pr


Αρχικά ο Λάμπαρντ επρόκειτο να μεταβεί στις αρχές του 2015 στις ΗΠΑ για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα της Νέας Υόρκης αλλά τα δύο σωματεία έκριναν σκόπιμο να παραταθεί η παραμονή του στο Μάντσεστερ μέχρι και τις αρχές του Φεβρουαρίου της νέας χρονιάς αλλά φαίνεται ότι πλέον ο …ορίζοντας της μπορεί να ανοίξει ακόμα περισσότερο και να φθάσει ακόμα και ως το τέλος της εφετινής σεζόν για την αγγλική ομάδα.


«Είναι ένα ζήτημα που θα εξετάσουμε στη συνέχεια. Θα δούμε τι θα συμβεί τον Ιανουάριο και έχουμε μπροστά μας 2-3 μήνες για να αποφασίσουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός τεχνικός και πρόσθεσε : «Αξίζει κάθε εγκώμιο από τους φιλάθλους και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο για εκείνον όσο και για το σωματείο».

1411597102515 wps 15 Editorial use only No mer


Ο Πελεγκρίνι εγκωμίασε παράλληλα την απροσδόκητη εκδήλωση αγάπης από το νεαρό και την εμφάνιση του έμπειρου χαφ που όχι μόνον ήταν αυτός ο οποίος έδωσε στη Σίτι το προβάδισμα αλλά και κέρδισε λίγο αργότερα πέναλτι και σφράγισε στις καθυστερήσεις τη νίκη της ομάδας του.


«Άξιζε την αγκαλιά του φιλάθλου. Είναι ένα αστέρι στην Αγγλία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και ίσως τα 36 του χρόνια μπορεί να μην δύναται να αγωνιστεί σε τρία ματς την εβδομάδα αλλά ο Φρανκ είναι κορυφαίος παίκτης» παραδέχθηκε ο Πελεγκρίνι.

Ανάρπαστος ο Λάμπαρντ στη Σίτι (video+photos)



Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Πολύ καλό ξεκίνημα θερινής περιόδου για τον Καραλή
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τον Χουάνκαρ
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Πανό των οπαδών της Ντόρτμουντ για τον ελληνικό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόκριση δια πυρός και σιδήρου στην "Πυλαία" και τώρα Final-4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved