ΑΕΚ – Φωκικός 4-0 (photos)

ΑΕΚ – Φωκικός 4-0 (photos)

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Φωκικό για να φτάσει στη νίκη με 4-0 και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση από το πρώτο ματς.

Μεγάλος ήταν ο ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της ΑΕΚ για την πρώτη της επίσημη αναμέτρηση σε επαγγελματικό επίπεδο μετά τον υποβιβασμό της στην τρίτη εθνική. Η Ένωση, ήθελε να φτάσει στο σκορ πρόκρισης απέναντι στον Φωκικό για το θεσμό του Κυπέλλου και να… ζεστάνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μπορεί να απογοήτευσε στο πρώτο μέρος με την παρουσία της, ωστόσο στην επανάληψη, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση για να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 4-0 παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα.

Μέτρια εικόνα στο πρώτο

Όπως ήταν φυσικό στο ξεκίνημα υπήρξε άγχος από τους «κιτρινόμαυρους» που ήθελαν να αποδείξουν πως είναι η ανώτερη ομάδα. Στα πρώτα λεπτά, δεν υπήρξαν σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο στο 22’ ο Κολοβέτσιος κατάφερε να ανοίξει το σκορ, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Πλατέλλα.

1140113

Νωρίτερα, ο Φωκικός άγγιξε το γκολ με εκπληκτικό σουτ του Γκασέσα για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Ανέστης. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, η Ένωση δεν είχε το καθαρό μυαλό για να φτιάξει τις φάσεις για κάποιο τέρμα.

Με… φόρα στην επανάληψη

Όσο μέτρια ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, τόσο εξαιρετική ήταν στην επανάληψη. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με… φούρια για να φτάσουν σε ακόμα τρία γκολ και να καθαρίσουν την πρόκριση.

Στο 57΄ο Πλατέλλας από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Φωκικού για να κάνει το 2-0. Το συγκεκριμένο γκολ ήταν αρκετό για να φέρει και το ξέσπασμα του «δικεφάλου» που έφτασε σε ακόμα δύο γκολ.

1140159

Στο 68’ ο Μπαρμπόσα πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με την ΑΕΚ κάνοντας εξαιρετική κεφαλιά που έσκασε και στο έδαφος για να καταλήξει στα δίχτυα του Φωκικού.

1140168

Το Highlight της αναμέτρησης έγινε στο 71’ όταν ο Ανάκογλου με… τακουνάκι έφερε την μπάλα μπροστά του και με εντυπωσιακό γυριστό σουτ, έκανε το τελικό 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

1140174

ΑΕΚ: 22. Ανέστης, 27. Μπακάκης, 5. Λαμπρόπουλος, 26. Κολοβέτσιος, 3. Πεταυράκης, 6. Κορδέρο, 10. Ανάκογλου (80' 4. Ρόβας), 11. Πλατέλλας (76' 23. Μ. Ντούνης), 8. Ντακόλ (62' 17. Ζόριτς), 7. Μπαρμπόσα, 21. Αραβίδης.
ΦΩΚΙΚΟΣ: 21. Γιαννίκογλου, 2. Μουστάκης, 5. Παπαδόπουλος, 4. Καντούτσης (61' 20. Καρυπιάδης), 23. Πολυχρονάκης, 6. Δημητρίου, 8. Σκαρίμπας, 10. Καλλέργης, 7. Σαΐν (87' 3. Κορκοτζέλος), 30. Χαριτίδης (74' 11. Ντάμπος), 9. Γκάτσεσα

ΑΕΚ – Φωκικός 4-0 (photos)

{livechat}1266838{/livechat}


Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved