ΑΟ Λουτράκι: Η επιστροφή του Σιώκου

ΑΟ Λουτράκι: Η επιστροφή του Σιώκου

Στον ΑΟ Λουτράκι επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια ο Ηλίας Σιώκος, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση.

Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν για πολλούς και διάφορους λόγους τον ποδοσφαιριστή ως «δικό τους παιδί» και η απόκτησή του  δεν έχει μόνο ποδοσφαιρική λογική αλλά και πολύ συναίσθημα.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής (γενν. 1/11/1983) αγωνίζεται επί σχεδόν μια δεκαετία σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, έχει πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις και θα ενισχύσει με την παρουσία του ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητα της ομάδας.

Ο Ηλίας έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας σε νεαρή ηλικία (την αγωνιστική περίοδο 2000-2001) έχοντας ως συμπαίκτες τον σημερινό πρόεδρο κ. Καναβό και τον αντιπρόεδρο κ. Κουλουμέντα.

Το περσινό καλοκαίρι, μετά από την αποχώρησή του από τον Βύζα Μεγάρων και εξετάζοντας τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ζήτησε την άδεια της διοίκησης να προπονείται με την ομάδα. Οι άνθρωποι των «οράνιε» με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού επιτελείου ήταν αδύνατον να αρνηθούν. Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενώ ο κ. Μεσολόγγης του έδωσε και χρόνο συμμετοχής στο πρώτο καλοκαιρινό φιλικό των «οράνιε» απέναντι στην Ελλάς Βέλου. Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Παναργειακό, με την φανέλα του οποίου αναδείχθηκε δευτεραθλητής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Φέτος, λόγω των μεγάλων διοικητικών ανακατατάξεων στην ομάδα του Άργους έμεινε ελεύθερος και οι ιθύνοντες της ομάδας έσπευσαν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξαναφορέσω μετά από πολλά χρόνια τη φανέλα του Α.Ο.Λ  και θα είμαι μέλος της ομάδας που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Μου έγινε μια πρόταση πολύ τιμητική και την αποδέχτηκα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. Γνωρίζω τους περισσότερους από τους νέους μου συμπαίκτες και ξέρω ότι έρχομαι σε ομάδα που είναι –ήδη-  μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα έχει πολλούς εξαιρετικούς και ποιοτικούς παίκτες, παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί  για πολλά χρόνια και έχουν φτιάξει ένα άψογο σύνολο. Θα προσπαθήσω και εγώ από τη πλευρά μου να  ενσωματωθώ γρήγορα και να προσφέρω ό,τι μπορώ περισσότερο.  Χρειάζεται πολλή δουλειά έτσι ώστε όλοι να  γίνουμε καλύτεροι και να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς.  Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους. Καλώ το φίλαθλο κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν νε ενθουσιασμό τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου».

Εκ μέρους της διοίκησης του Α.Ο Λουτράκι, τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισαν ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κ. Δημήτρης Γεωργίου και ο ειδ. Γραμματέας κ. Γιώργος Δέδες.

«Θέλω να καλωσορίσω τον Ηλία στην ομάδα μας και να του ευχηθώ υγεία και καλές ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις. Η εμπειρία και η ποδοσφαιρική του ποιότητα θα είναι σημαντική για την ομάδα μας», δήλωσε ο κ. Δέδες.

Ο κ. Γεωργίου δεν στάθηκε μόνο στις ευχές αλλά μίλησε γενικότερα για τους στόχους της ομάδας: «Κάνουμε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.  Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, θα έχουμε αντιπάλους έμπειρες και ιστορικές ομάδες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμούμε τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Δεν θέλουμε να είμαστε περαστικοί από την Γ Εθνική. Θέλουμε να παλέψουμε και στο τέλος να παραμείνουμε σε αυτήν. Οι μετεγγραφές δεν τέλειωσαν. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις».



Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Πάσχα γεμάτο μπάλα με ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ και Ρόμα - Γιουβέντους
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων το φάιναλ φορ της Elite League
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved