Μετά τον Βίντιτς... το χάος!

Μετά τον Βίντιτς... το χάος!

Η ανακοίνωση του Νεμάνια Βίντιτς ότι θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι έχει προκαλέσει... θύελλα φημολογίας σε Αγγλία και Ευρώπη

Όταν έχεις αποτελέσει τον «ογκόλιθο» μιας εκ των μεγαλύτερων ομάδων στην ιστορία του ποδοσφαίρου και έπειτα από εννέα σεζόν ανακοινώνεις την αποχώρησή σου, όντας ακόμη σε ηλικία για να παίξεις στο υψηλό επίπεδο, είναι μοιραίο να προκληθεί... θύελλα αντιδράσεων.

Από το βράδυ της Πέμπτης η Αγγλία και σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ευρώπη «χορεύουν» στους ρυθμούς του Νεμάνια Βίντιτς, καθώς ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προσεχές καλοκαίρι, ανοίγοντας τους... ασκούς της μεταγραφολογίας!

Με μια ανακοίνωση που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητά του, ο 32χρονος στόπερ ξεκαθάρισε ότι η σεζόν 2013-14 θα είναι η τελευταία του με τους «κόκκινους διάβολους», προκαλώντας... πανικό στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ήδη, η Γιουβέντους και η Ίντερ θεωρούνται φαβορί για την απόκτησή του, αφού ο Σέρβος θα είναι μακράν ο πιο επιτυχημένος παίκτης από αυτούς που θα είναι ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου 2014! Η Φιορεντίνα έχει επίσης εκφράσει ενδιαφέρον, αλλά δύσκολα ο Βίντιτς θα επιλέξει ομάδα που δεν θα παίζει στο Champions League.

Στο... παιχνίδι της απόκτησης του Βίντιτς έχει «μπει» και η Μονακό, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να θέτει τις βάσεις για μια νέα αυτοκρατορία στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βίντιτς δεν θα παραμείνει στην Premier League, κάτι που ο ίδιος ξεκαθάρισε, λέγοντας ότι η μοναδική αγγλική ομάδα που ονειρευόταν να παίξει είναι η Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αποχώρησης του Βίντιτς:

«Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου και έζησα οκτώ πανέμορφα χρόνια εδώ. Η θητεία μου σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο θα θεωρείται από τις κορυφαίες της καριέρας μου. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα κατακτήσω 15 τρόπαια και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ την φανταστική νύχτα στη Μόσχα (σ.σ. κατάκτηση του Champions League από τη Γιουνάιτεντ), αναμνήσεις που θα ζουν για πάντα μέσα μου και μέσα στους οπαδούς της ομάδας για πάντα.

Ωστόσο, αποφάσισα ότι θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Θέλω μια νέα πρόκληση και να προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό στα χρόνια που ακολουθούν. Δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μείνω στην Αγγλία, αφού ο μοναδικός αγγλικός σύλλογος στον οποίο ήθελα να παίξω ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ήμουν αρκετά τυχερός να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου για τόσα χρόνια. Έχω κάποιες προτάσεις και θα επιλέξω την κατάλληλη για εμένα και την οικογένειά μου. Προς το παρόν, θα αφοσιωθώ πλήρως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ελπίζω αυτή η ανακοίνωση να βάλει τέλος στη φημολογία για το μέλλον μου».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved