Γιούχτας: Καταγγελία στην ΕΠΟ για τον Νικολιό

Γιούχτας: Καταγγελία στην ΕΠΟ για τον Νικολιό

Την έντονη αντίδραση όλων προκάλεσε ο διαιτητής Κωνσταντίνος Μπετράκης με την απόφασή του να απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο τον Νικολιό και τους συνοδούς του, στο παιχνίδι του Γιούχτα απέναντι στον Εθνικό Αστέρα.


Ο μικρός Νικολιός που πάσχει από σύνδρομο DOWN, είναι φανατικός οπαδός της ομάδας των Αρχανών και σε κάθε παιχνίδι της δεν χάνει την ευκαιρία να βρίσκεται δίπλα από τον πάγκο της. Αυτή την φορά όμως η παρουσία του εντός του αγωνιστικού χώρου ενόχλησε τον διαιτητή του αγώνα και αποφάσισε την απομάκρυνση του.

Έτσι, η διοίκηση του Γιούχτα  με μια ανακοίνωση – καταγγελία αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, την κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής της Γ’ Εθνικής για την συμπεριφορά του διαιτητή απέναντι στον μικρό Νικολιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κύριε Πρόεδρε
 
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να καταγγείλουμε την απρεπή συμπεριφορά του διαιτητή κου Μπερτάκη Κωνσταντίνου (Σύνδεσμου Διαιτητών Χανίων) στον αγώνα Γ’ Εθνικής (5ος όμιλος) μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Γιούχτας-Εθνικός Αστέρας που διεξήχθη στις 05/01/2014 στο γήπεδο Αρχανών.
 
Στους αγώνες της ομάδας μας το παρόν δίνει πάντα ένας φίλαθλος μας ο Νίκος ο Μαστοράκης ένα παιδί με σύνδρομο DOWNπου ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο και για την ομάδα του χωριού του το Γιούχτα. «Το Νικολιό» όπως είναι γνωστό σε όλους όσους έχουν επισκεφτεί το γήπεδο μας είναι ιδιαίτερα αγαπητό και παρακολουθεί πάντα τους αγώνες εντός του αγωνιστικού χώρου από το μεσαίο πάγκο όπου κάθεται συνήθως ο γιατρός και ο παρατηρητής του αγώνα χωρίς να έχει δημιουργηθεί ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.
 
Ο κος Μπερτάκης κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την παράλογη και άδικη απόφαση του να απαιτήσει να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο το παιδί αυτό. Ο διαιτητής αυτός χωρίς καμία λογική λογική και χωρίς καμία ευαισθησία δεν ξεκινούσε τον προχθεσινό αγώνα αν δεν έφευγε το παιδί αυτό από το γήπεδο. Μάλιστα ήταν ανένδοτος στις παρακλήσεις τόσο των παραγόντων της ομάδας μας ακόμα και του Περιφερειάρχη Κρήτης που ήταν παρόν στο γήπεδο. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να αναγράψει το γεγονός και στο φύλλο αγώνα.
 
Το παιδί αυτό έχει καταφέρει να βγει νικητής στη ζωή παρά τις ιδιαιτερότητες του και σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει διαδραματίσει η ενασχόληση του με την ομάδα μας. Με ποιο δικαίωμα κύριε Μπερτάκη στερείτε τη χαρά της ζωής από τον άνθρωπο αυτό; Αυτή είναι η ανθρωπιά σας; Τόσο τυπολάτρης είστε;
 
Κύριε πρόεδρε της ΕΠΟ σας καλούμε να λάβετε θέση στο περιστατικό και να τιμωρήσετε παραδειγματικά τον κο Μπερτάκη.  

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά με επιτυχίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλα τα επίπεδα χωρίς παρατράγουδα».


Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Αταμάν: “Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, μπορούμε να κερδίσουμε”
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved