Τα… μαύρα πρόβατα της Premier League! (photos+videos)

Τα… μαύρα πρόβατα της Premier League! (photos+videos)

Το Onsports κάνει έναν διαφορετικό απολογισμό για τον πρώτο γύρο της Premier League, παρουσιάζοντας την χειρότερη 11αδα του αγγλικού Πρωταθλήματος

Είναι αυτοί που δεν θέλουν να θυμούνται το 2013 περισσότερο από κάθε άλλον. Τα… μαύρα πρόβατα των ομάδων τους και ενός εκ των κορυφαίων Πρωταθλημάτων του κόσμου. Αυτοί που μας… απογοήτευσαν παρότι περιμέναμε περισσότερα από αυτούς στον πρώτο γύρο της Premier League. Το Onsports κάνει έναν… διαφορετικό απολογισμό του πρώτου γύρου του αγγλικού Πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας την χειρότερη 11αδα της Premier League.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Τζο Χαρτ

Το τραγικό λάθος του στην ήττα της Σίτι από την Τσέλσι τον Οκτώβριο, ήταν η τελευταία εμφάνιση του Χαρτ πριν τις 21 Δεκεμβρίου. Ο Άγγλος τερματοφύλακας κατέρρευσε και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τον παραγκώνισε.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αμορεμπιέτα, Ρομπέρζ, Ντόσον

Μια νίκη σε 11 εμφανίσεις με τη φανέλα της Φούλαμ έχει ο Φερνάντο Αμορεμπιέτα, ο οποίος έδειξε πως δεν «το’χει» με το αγγλικό ποδόσφαιρο. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στον Βαλεντέν Ρομπέρζ, ο οποίος με τη φανέλα της Σάντερλαντ έχει μηδέν βαθμούς, 10 γκολ παθητικό, όλα αυτά σε τέσσερις εμφανίσεις. Η τριάδα της άμυνας «κλείνει» με τον Μάικλ Ντόσον, ο οποίος είδε τους Σουάρες και Αγουέρο να κάνουν σμπαράλια την άμυνα της Τότεναμ, αναγκάζοντάς τη σε δυο από τις βαρύτερες ήττες της ιστορίας της.

{youtube}34j_sg9iXFc{/youtube}

{youtube}LzxTr4_iag8{/youtube}

ΜΕΣΟΙ: Τόνεφ, Γουίλαν, Νάνι, Νόλαν

Κάθε άλλο παρά καλή επιλογή αποδείχθηκε η Premier League για τον Αλεξάντερ Τόνεφ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να δώσει ούτε… μισή ασίστ σε 12 αγώνες με τη φανέλα της Άστον Βίλα.

Ίδια ιστορία είναι αυτή του Γκλεν Γουίλαν, ο οποίος έχει κατά μέσο όρο 2.25 στα 10 στην βαθμολογία του στους αγώνες με τη Στόουκ. Τραγική σεζόν και για τον Κέβιν Νόλαν, ο οποίος με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ έχει μόλις ένα τέρμα στον πρώτο γύρο και μια «κακή» αποβολή στο ματς με τη Λίβερπουλ.

Η τετράδα της μεσαίας γραμμής ολοκληρώνεται με τον Νάνι, ο οποίος έχει την χειρότερη βαθμολογία μέσων στο Πρωτάθλημα με μόλις 2.17/10! Σε οκτώ ματς δεν έχει ούτε ασίστ, ούτε γκολ και τον Οκτώβριο οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τον αποδοκίμασαν, στη νίκη επί της Στόουκ.

{youtube}We0anZ5YQ34{/youtube}

{youtube}UNzch59O00U{/youtube}

{youtube}_IXV8n8sln0{/youtube}

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ελμάντερ, Μαϊγκά, Γκράχαμ

Ένα γκολ σε σύνολο 38 αγώνων στον πρώτο γύρο κατάφεραν να πετύχουν οι Ελμάντες, Μαϊγκά και Γκράχαμ. Το γκολ του Μαϊγκά στο Λιγκ Καπ ήταν το δεύτερο τέρμα του σε όλο το 2013 μετά το γκολ απέναντι στην Τσέλσι τον Γενάρη και είναι ο χειρότερος παίκτης στην Premier League βάσει βαθμολογίας με 1.83/10!

Την ίδια ώρα ο Γιόχαν Ελμάντερ δεν έχει καταφέρει ακόμη να… ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της Νόριτς. Τέλος, ο Ντάνι Γκράχαμ της Χαλ είναι ο μοναδικός φορ της 11αδας που έχει σκοράρει στην Premier League φέτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει τον παίκτη που ήταν στη Σουόνσι πέρσι.

{youtube}5mLQ2_4xqH4{/youtube}

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη.



Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για Μπούρμπου και Αναστασιάδου στο Ευρωπαϊκό
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
Επεισόδια Ρέντη: Απολογήθηκαν οι 5 από τους 32 - Τι ανέφερε ο μάνατζερ γνωστού τράπερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved